Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| :018: :018: |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| si mie imi place jacheta.e foarte colorata si e un mod util de a folosi resturile de ate.dar fetita intrece normal frumusetea jachetei. |
|

| Dana multzumesc frumos! |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Alina,Roxy , sunt suparbe amandoua jachetele |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ce frumuseti...la plural |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/31/2012 Mesaje: 107
| bine v-am gasit; foarte frumos lucrati; imi pare rau ca nu v-am descoperit mai demult ; o sa pun si eu un pulover-jacheta, care se lucreaza pe verticala, fara nici un fel de cusatura; e usor de lucrat pt incepatori, dar intra mult material, ca se lucreaza in bucla din spate; manseta de la maneca stanga e gresita...adica mi-a iesit mai mica decat dreapa si am prelungit-o la sf cu picioruse simple ; iar caciulita este din materialul care mi-a ramas; fetita mea adora jacheta asta codrutasim attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/27/2010 Mesaje: 383
| Interesant model |
|

| multumesc ioana; daca vrea cineva pot sa caut si filmuletul dupa care am lucrat |
|

| Codruta e f frumos! Bine ai venit printre noi! |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| codruta...e frumoasa mult spor pe mai departe... |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| codrutasim wrote:bine v-am gasit; foarte frumos lucrati; imi pare rau ca nu v-am descoperit mai demult  ; o sa pun si eu un pulover-jacheta, care se lucreaza pe verticala, fara nici un fel de cusatura; e usor de lucrat pt incepatori, dar intra mult material, ca se lucreaza in bucla din spate; manseta de la maneca stanga e gresita...adica mi-a iesit mai mica decat dreapa si am prelungit-o la sf cu picioruse simple  ; iar caciulita este din materialul care mi-a ramas; fetita mea adora jacheta asta Daca eram in locul tau, as fi facut prelungirea de la maneca stanga cu nuanta aia deschisa. Nimeni nu s-ar fi gandit e gresit, pentru ca: `asa e modelul`. Felicitari si spor in continuare. |
|
| Codruta, felicitari sunt foarte frumoase amandoua. |
|
| felicitari codruta!frumoasa jacheta ! |
|

| ce primire calduroasa sigur ma voi simti bine printre voi
eu lucrez "copy-paste" cu croseta; nu am imaginatie si nu stiu sa fac din capul meu; era buna ideea sa fac manseta gresita cu ata alba....chiar ar fi iesit foarte bine; acum...o las asa, ca nu se vede din "avion"; si de obicei, ioana ma pune sa-i pun un fluture mare, galben acolo; il prind cu ac de siguranta fix deasupra mansetei si arata minunat
fetelor.....va rog, dati-mi o idee si pt bluza parte peste parte despre care am scris la "bluze"; nu am pus-o la jachete, desi era mai potrivita aici.... |
|
| codrutasim wrote:ce primire calduroasa  sigur ma voi simti bine printre voi eu lucrez "copy-paste" cu croseta; nu am imaginatie si nu stiu sa fac din capul meu; era buna ideea sa fac manseta gresita cu ata alba....chiar ar fi iesit foarte bine; acum...o las asa, ca nu se vede din "avion"; si de obicei, ioana ma pune sa-i pun un fluture mare, galben acolo; il prind cu ac de siguranta fix deasupra mansetei si arata minunat fetelor.....va rog, dati-mi o idee si pt bluza parte peste parte despre care am scris la "bluze"; nu am pus-o la jachete, desi era mai potrivita aici.... asa va fi la inceput, cu timpul vei crea singura posibilitatea de a remedia micile erori.
|
|
|
|