|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumoase |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| bulgaru ce schema ai folosit in partea de jos la jachetica grena? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 187
| asta am folosito bire
Uploaded with ImageShack.us |
|
| Schema asta am folosito si eu la gentuta mea.:018: |
|
| mersi cu acril asai? deci ala grena ma bagat in boale |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| BULGARU SUPERBE AMANDOUA JACHETE |
|
Inregistrat: 5/31/2012 Mesaje: 107
| multumesc, vali, pt mesaj; multumesc multumesc multumesc eu nu am voie sa dau mesaje private deocamdata, pt ca nu am 50 mesaje ..... esti foarte foarte draguta ca mi-ai spus de instrumentul asta; sigur o sa-l caut pe net si o sa mi-l cumpar; da' stii ce nu inteleg?!...daca ai facut atatea modele cu el....de ce nu ne arati si aici?.....sigur sunt SUPERBE si fetele s-ar bucura sa vada si ele; eu una sunt fan declarat intra mai mult material decat daca as lucra obisnuit cu croseta?
acum sa-ti arat o bluza(jacheta) pe care am lucrat-o dupa modelul vazut la tine (hexagon); dar nu am putut opri lucrul la forma de patrat pt ca la ioana nu se mai potrivesc dimensiunile egale de bebelus; si a trebuit sa ma opresc sus la umeri si sa continui lucrul in fata, in spate, si in jos; acum nu stiu ce sa fac la maneci; ar veni elegant daca le-as lasa scurte pana la cot...... ca eu am lucrat mansetele un fel de elastic in care a intrat si mult material si....parca nici nu vine bine ce mult scriu codrutasim attached the following image(s):
|
|
| Codruta, nu este rea jachetica din hexagoane. Iar faptul ca i-ai aplicat maseta, nu este rau. Mie imi place foarte mult asa. |
|
| multumesc esti draguta.... poate-mi conving mandruta sa stea la poza, sa vezi cum arata maneca....neteminata; adica ori o las trei sferturi, fara manseta, ori ii fac manseta pana la palma |
|
| Daca doresti sa ajunga pana la baza palmii poti sa mai lucrezi inca vreo 2-3 randuri de hexagon. |
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Codruta,jacheta este foarte frumoasa.Continua mineca cu acelasi model de picioruse folosite in timpul lucrului. |
|
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Codruta au spus fetele daca vrei minceca mai lunga continua cu acelasi model dar, cred ca-i bine si cum faci tu. Modelele cu hairpin lace le-am pus la momentul portivit si deschisesem chiar u topic pasiunea mea croseta, dar s-a inchis.Daca te apuci de asa ceva nu-i greu de loc, contacteaza-ma ca te ajut cu drag! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Vali acum poti sa ceri sa-l redeschida ca ai depasit 1000 postari! |
|
| Pun si aici prima mea jachetica hexagon.
|
|
| multumesc fetelor pt raspunsuri sa stiti sa am lipsit motivat; am lucrat intr-o saptamana: o jacheta, o rochita, o vesta (care trebuia sa fie pulover) si o pereche de botosei; aici o sa pun jacheta
bravo mami de gemeni; e muuuult mai bine lucrata jacheta ta; eu am renuntat la mansete, si vine chiar elegant, asa scurta pana la cot; dar cu gulerul tot nu ma impac; o sa o duc la croitorie, sa-i ataseze un guleras frumos va arat dupa aia ce iese codrutasim attached the following image(s):
|
|
|