|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/6/2007 Mesaje: 71
| ivory, poate te ajuta .e acelasi model doar ca e rochita .
 |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/10/2009 Mesaje: 351
| yvory... primele 4 picioruse se fac din acelas ochi... 2 picioruse duble,un ochi de lant, 2picioruse duble...la urmatorul rand, cresti cu un piciorus dublu la fiecare grup...nu stiu daca intelegi... nu explic prea clar... |

Inregistrat: 2/10/2009 Mesaje: 351
| si este ochi de lant si intre grupuri |

Inregistrat: 11/26/2008 Mesaje: 74
| multumesc tuturor pentru ajutor! cred ca i-am dat de cap. incerc in seara asta si cum realizez un pic va arat ca sa faca si alte doritoare. |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
|
Ce vad eu este ca primele picioruse de la margine si ulttimile de la cealalta margine sunt facute fiecare in cate un ochi,acolo se formeaza marginea pentru nasturi si butoniere.Apoi eu vad ca nu este ochi facut acolo la mijlocul grupului dar poate nu vad eu bine ca acolo ar trebui un ovhi de lant sa suporte cele doua picioruse care vin la randul urmator.Astept si eu s avad cum iti iese.O s aincerc si eu mai pe seara modelul. |

Inregistrat: 10/18/2008 Mesaje: 277
| spor la lucru fetelor, ce-as mai croseta si eu..... |
Inregistrat: 3/16/2009 Mesaje: 53
| Buna ivory, Sper sa ne dezvalui si noua, celor incepatori, modelul la care ti-ai batut capul. Eu cred ca daca sunt incepatoare cu explicatii detaliate voi reusi sa fac si eu ca tare e frumoasa.
Spor la lucru! |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Dar ce ai patit, Felix? Ai probleme cu fetita? AI ramas fara ata? |

Inregistrat: 3/16/2009 Mesaje: 27
| ariela wrote:ivory, poate te ajuta .e acelasi model doar ca e rochita .  Nu ai cumva linkul de unde ai luat modelul in spaniola sau ce o fii, ca e mai aproape de romana si eu vreau sa i fac iuliei aceasra minunatie. dar in poza nu vad mai nimic e prea mica.Pupici. |

| din pacate nu am .am crezut ca l-am salvat dar ....imi pare rau |

| ariela wrote:din pacate nu am .am crezut ca l-am salvat dar ....imi pare rau am gasit eu nu ma prea ajuta
|

| te rog imi trimiti si mie linkul. |
|

| ariela wrote:te rog imi trimiti si mie linkul. off course: http://fizcomcarinho.blogspot.com/2009/03/vestidinho-branco-em-croche.html |
|

| ivory wrote:multumesc tuturor pentru ajutor! cred ca i-am dat de cap. incerc in seara asta si cum realizez un pic va arat ca sa faca si alte doritoare. Ce va noutati???Ai reusit???Hai Ivory hai ivory!!!!! |
|

Inregistrat: 10/18/2008 Mesaje: 277
| mamiemi wrote:Dar ce ai patit, Felix? Ai probleme cu fetita? AI ramas fara ata? nu, am inceput ultima sesiune de examene si apoi licenta.....Spor la lucru, fetelor, si.....revin si eu in luna iulie, sper... cu bine!
|
|
|
|