Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| da da ,m-am uitat mai bn si cu siguranta asa se face ,inmultirea e pe spate si in cele doua colturi de inceput si sf de rind ,daca s-ar inmulti si pe mineca atunci mineca ar iesi in colt inmultind meru ..ceea ce in poze nu pare a avea colt ,,e dreapa si cusuta dedesupt ..! |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Multumesc, dragelor. Eu tot nu sunt insa convinsa. Din ce am citit in explicatii insa asa iese cum am scris eu. Vedeti ca sub poze am pus un link la pdf cu explicatii. Ingerash, poate ma ajuti tu, ca intelegi mai bine engleza! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| Note: Increases are set at each front edge, at top of each shoulder and at center back. Mark the center of these increases and move markers up as you go Shoulder Cap For All Sizes Maintain increases as established at fronts and center back; increase more gradually at shoulder corners. Continue to move markers up as you work rows evenly across shoulder corners asta scrie mai jos pe explicatii. deci eu inteleg ca se continua sa se inmuteasca si la umeri
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Cine-l face prima ca in poza, ar merita un premiu!!! Eu am alte proiecte acum, dar imi place la nebunie. Succes! |
|
| DA, Claud. Cresc in continuare, pana la 12 randuri, apoi urmez instructiunile pentru a forma maneca. |
|
| mamiemi cum e ..ai innaintat ??vreau sa fac si euu !! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| vrem sa vedem |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Cresterea se face in 3 colturi,spate si umeri..ptr.maneci se prinde putin la subtioara ...de mult urmaresc eu jacheta asta pe net ,dar nu am firul potrivit...va dau trimiteri unde am gasit-o
http://myblueangels.blogspot.com/2010/02/end-of-week-already.html
http://helenmoreton.blogspot.com/
http://myblueangels.blogspot.com/2010/02/this-is-zen-shawl-well-starting-of-one.html |
|
| na ca doar nu am mai avut rabdare ..asa a fost cerinta cu fir gros si colorat pt stat la birou cu ea in spate !! gagaritz attached the following image(s):
|
|
| Am inteles modelul! Problema e acum ca firul nu se potriveste! E prea subtire. AM incercat modelul intai cu explicatiile pentru marimile mari! IEse urias. Acum il fac cu explicatiile pentru marimile mici si e prea mic! Mi-e o ciuda! uite poze! Primele, pe Teo sunt cu modelul mare. Iese urias ;la umeri, chiar si pentru mine care port cam 44.
A doua iese bine cred la umeri, dar e prea ingust la gat... |
|
| Pana am incarcat eu pozele vad ca a postat si gagariz! Cu ce croseta lucrezi? Eu lucrez cu 4. Ce schema urmaresti (adica pt ce marimi) Mi-e mi-e ciuda. Nu imi vine sa ma mai apuc de altceva... |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ce frumos va ies..... emi...in modelul original firul trebuie pentru coseta 5,5...deci cu 4 e prea subtire...e greu sa "nimeresti"... mai bine cauta un fir mai gros... |
|
| acum am vazut si eu Mamiemi ca ai postat ..cred ca ar trebui sa folosesti o croseta mai mare cred un 4jumate ..stiu firul cum e am lucrat si eu ..dar tinind cont de firul ce il are tanti si cu ce croseta lucreaza cred ca ar fi okk si la tn cu 4,5 ..eu nu urmez nici o schema am facut un snur de lant care sa depaseasca putin partea din fata a umarului (66 parca de ochiuri ) si apoi am facut modelul am lasat intre inmultirea din spate cite o floare de o parte si de alta si una dupa inmultirea dupa umar ....lucrez cu croseta de 4,5 ...eu am pus-o pt mom pe mn si cade bn nu e mare nici mica .apoi sa vedem ... Vroaim sa zic ca firul folosit de acesta d-na este la fel ca si rosa ca groasime are 230 m pe 85 gr ..,karsimul e o idee mai subtire deci cred ca e okk ..doar ca in fata vad ca ai pus prea multe flori ..eu am pus abia un pic peste umar sa treaca ....mai innaintez si mai va arat ..apoi tu cum te-ai gindit sa faci mamiemi dupa ce lasi mineca lucrezi normal roata si mai inmultesti decit in spate ?sau cum crezi tu ...???
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Gagarit ce frumos iti iese ! Mamiemi nu te descuraja -poate o sa-ti iasa pana la urma ca vad ca ti-l doresti mult! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce frumos iese fetelor,nu stiu cum s-ar aranja pe o gravidutza |
|
|