Sa va spun si eu ceva,apropo de psiholog.Povestea incepe in urma cu vreo 6 luni,cand am inceput sa acuz dureri de stomac.Am mers la diverse controale de specialitate,echografii,endoscopii,tratamente,fara o prea mare ameliorare.Totul pana saptamana aceasta, cand medicul mi-a confirmat ca din punctul lui de vedere totul se prezinta ok si ca nu as mai avea de ce sa acuz durerile mele,concluzia fiind ca trebuie sa ma indrept catre un psiholog,bineinteles!Voi ce credeti,ati mai avut astfel de probleme,ati reusit sa treceti peste ele?Si cum,ca eu simt ca ajung la capatul puterilor!
|
gasesti filmuletul pe youtube,si nu este nici greu de facut.spor sa ai!
|
Ma alatur si eu,timid,cu ceea ce am reusit sa fac de cand am gasit acest site! Sper sa va placa!
|
Am gasit! Este "crocodile sticht",un pic modificat. Va multumesc tuturor pt ajutor! Seara buna va doresc!
|
Pun totusi o alta poza.
|
Asa este,nu este tocmai acesta,din pacate.Am incercat sa fac o noua poza,dar calitatea este cam aceeasi. Tot ce pot sa va spun despre ce mi-am dat eu seama,este ca la baza este o caciula simpla,din picioruse duble,dupa care tot din picioruse duble sunt si romburile.Mie, personal, mi se pare ca ar fi facute la urma... Sper ca ati inteles ceva din ce am vrut sa explic,nu stau tocmai bn la acest capitol...si sper in acelasi timp sa reuseasca cineva sa-i dea de cap.
|
O sa incerc sa fac o poza mai buna! Tot ce mi-am putut da seama, este ca romburile sunt oarecum lucrate pe o baza de picioruse duble,dar prinse intrun anume fel.mersi pt raspuns oricum!
|
Buna! Poate cineva sa ma ajute la descifrarea acestui model? Am tot incercat,dar nici o sansa....
|
buna ziua! rog pe cei care au avut o astfel de operatie sau care au cunoscut persoane aflate in aceasta situatie sa dea mai multe detalii despre reusita operatiei,sechelele de dupa,medicul care v-a operat.multumesc anticipat!
|
Claud160,nu vrei te rog sa ne explici si noua cum le-ai facut? sunt superbe!
|