Mersi, o sa incerc ,poate voi reusi in final,ca m-am plictisit de cate ori am tot incercat.
|
Ba da ,am incercat si acolo si sunt sterse .Mi-a aparut de prima data daca vreau sa le sterg definitiv si vrand sa sterg cu totul altceva am dat yes.Greseala mea cea mare si acum imi pare rau ca nu mai am de unde sa-l recuperez.
|
Eu am sters din greseala MOTUL lu bebelu meu.Atat mi-a parut de rau dar,poate ma ajuti sa-l recuperez daca ma indrumi cum sa procez si poate-l voi recupera,te rog.Am incercat adresele si una am putut s-o deschid,theabsolute.Acum aJuta-ma, ce trebuie sa fac in continuare ca nu ma percep chiar asa de bine,nu suntem chiar pe aceeasi unda.TE ROG,MI-AI DAT O SANSA,ARATAMI-O.
|
Multam fetelor de raspuns!M-am interesat si aveti dreptate ,trebuie sa-mi dau demisia dar cu o cerere facuta inainte pentru revenire.La Carrfour am fost la interviu ,am fost acceptata si incep serviciul pe data de 26 oct. cu un sal de 650 plus bonuri si alte prime pe parcurs.Imi convine in comparatie cu fostul loc de munca ciao
|
Am si eu o problema si daca ma poate ajuta o pupic.Am tot incercat sa trag cantecele de pe net dar m-am confruntat cu o MARE DILEMA.Se da o adresa de unde sa copii dar nu stiu cum.Ex.http://rapidshare.com/files/etc.Care ar fi pasii pe care trebuie sa-i urmaz cand deschid saitul Va rog caci vreau sa copii desene,cantecele pentru cel mic si nu reusesc.Va pupic.Ajutati-ma,va rog
|
buna fetelor,poate ca sunt prea indrazneata,dar nu cumva mai aveti cantecele mp3,link-uri pe care sa le postati sa le pot lua si eu de la voi.As vrea mai multe cantecele caci am un adoras si as vrea sa le asculte.Am avut dar mi s-a virusat calculatorul si le-am pierdut.Am incercat sa caut pe net dar nu reusesc sa le copii.Va rog daca sunteti dragute.Astept raspuns de la voi.Cu drag :801:
|
M-am trezit si eu! Noi ne-am cumparat un apartament dupa posibilitatile noastre cu 2 cam.Dar,suntem multumiti caci este a noastra,este cuibuletul nostru de nebunii.Cum vom amenaja mai tarziu camera copilului vom vedea,dar acum suntem multumiti.pupici
|
2 camere
|
Buna,fetelor am si eu o intrebare:care sunt pasii in momentul cand vrei sa renunti la indemnizatie si sa te angajezi intr-un alt loc de munca.Concediul mi se termina abia prin luna mai.Stiti cum ar trebui sa procedez?Am mai scris si intr-un alt topic dar spuneti-mi si aici daca aveti cunostinte de caz???:801:
|
Buna,sunt intr-o dilema.Daca aveti cunostinte AJUTATI-MA,va rog! Vreau sa-mi schimb locul de munca prin renuntarea la concediu de ingrijire a copilului si renuntarea la vechiul loc de munca.As vrea sa stiu cum trebuie sa procedez in acest caz? Mai am din concediu vre-o 8 luni si acum s-a ivit ocazia sa ma angajez.Stiti care ar fi pasii pe care trebuie sa-i urmez??? Si ar mai fi o chestie ,stiti cam care este salariu orientativ pe la CARRFOR???Astept raspunsuri de la voi,pupici,ciao
|