Profil: iulia_84
Despre
Utilizator: iulia_84
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, April 11, 2018
Ultima vizita: Sunday, March 3, 2019 3:18 PM
Numarul de postari: 57
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 6
Postat: Thursday, December 20, 2018 6:44 PM
buna fetelor. am lipsit cateva zile si inca. u am apucat sa citesc din urma dar am vazut niste pozici cu bebei tare frumusei pe aici Love sa va traiasca sanatosi ca tare dulcei sunt. noi am fost cu fata in spital...bronsita dar cu tratament trecem si peste asta Cray
Postat: Wednesday, December 12, 2018 12:39 PM
fluturash eu amtinut-o din spital pe burta...eu pe perna(ridicata cam la 45 de grade) si ea pe burtica pe piept meu si si o mangai pe spate. acum tot asa o linistesc cand e maraita si dormim aproape in fiecare seara asa pt o tura (3ore) ai putea incerca si tu, daca nu, sa o mai pui ocazional, pana la urma o sa accepte cand o sa vada ca are vizibilitate mai buna Cheek Kiss
Postat: Wednesday, December 12, 2018 11:54 AM
buna dimineata fetelor. sa va traiasca puisorii, ma indragostesc de ei cu fiecare poza ce o vad Love sunt niste scumpi toti. de op de cezariana, la mine s-a inchis frumos, a ramas ca o linie dar este si “denivelata”, fara dureri. de colici eu stiu ca apar pana la 3 luni... fluturas, noi suntem f apropiate, fetita mea sta pe burtica si ridica singura capul, dar doar cateva secunde iar cand o tin in brate, la fel , api ii cade deci nu iti face griji ca e normal. sunt inca mititei. Cheek Kiss daca tot v-ati “laudat cu puisorii vostri, pun si eu o pozica cu minunea mea
Postat: Monday, December 10, 2018 2:25 PM
MadaMadalyna wrote:
Buna mamici!!!
Ce mai face?i? Bebeii ce mai fac?

Noi suntem bine, alessia recupereaza prematuritatea, nu e ca un bebe nascut pe 25 noiembrie, dar recuperam în for?a. E foarte activa ?i fara stare ?i nu prea am mai avut timp sa întru pe la voi. Pupici computerlove

Pe 25 noiembrie am taiat mo?ul fetei, a ales de pe tavita cerceii de aur, verigheta ?i banii. Va pun câteva poze ?i un video. (pt cine nu ne ?tie, cum nu am întrat de mult, Alessia e nascuta la 28s cu 1.140g si 39cm) http://imgur.com/a/2t03NGp
sa iti traiasca printesica, tare frumusica e love
Postat: Sunday, December 9, 2018 3:23 PM
MaryPoppins wrote:
Iulia, wonder weeks se cheama aplicatia despre care vorbesc fetele.
multumesc mary Cheek Kiss
Postat: Sunday, December 9, 2018 1:09 PM
Ilinca003 wrote:
dirol
abia astept fiecare salt...ca s asa curioasa...pragul asta de 4 luni a fost groazniiiic..dar am trecut...
Ps.Pe 10 dec mi arata zi cu soare in aplicatie dirol
ce aplicatie folosesti? eu am descarcat una dar imi arata pe saptamana dar si f putine informatii NuImiPasa
Postat: Saturday, December 8, 2018 1:07 PM
Andreea-Alexandra wrote:
http://imgur.com/a/ykNEqHH

Sper ca merge asa...
la multe lunite sanatos, sa cresti mare si voios. love tare frumusel e si falcutele alea...computerlove
Postat: Friday, December 7, 2018 10:37 PM
sa va traiasca puisorii, sunt toti tare frumusei love
Postat: Monday, December 3, 2018 3:02 PM
Andreea06 wrote:

Te primim cu drag!

Pt ticker trebuie sa copiezi codul bbcode nu html, ca sa apara imaginea ;)

Cum sunteti? Cum e cu fetita acasa?
multumesc andreea, chiar ma intrebam de ce nu se vede Crazy suntem bine love chiar nu ma asteptam sa fie asa “usor” am o fetita tare cumintica, nu plange decat cand ii este foame si nu ii dau si de vreo doua zile mai plange seara din cauza colicilor, se pare ca picaturile nu ne prea ajuta, dar in rest e f cumintica. nu am avut net deci nu am citit din urma dar o sa recuperez, sa ma pun in tema cu noutatile grup
Postat: Saturday, December 1, 2018 6:18 PM
buna seara mamici. nu am mai intrat de mult dar ne primiti si pe noi in casuta voastra? bounce