Profil: Iulia13
Despre
Utilizator: Iulia13
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Wednesday, November 8, 2017
Ultima vizita: Thursday, November 24, 2022 7:57 PM
Numarul de postari: 1,158
[0.11% din toate postarile / 0.44 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 17
Postat: Friday, February 11, 2022 9:33 PM
Felicitări Roser!! Sarcina ușoară!coeur

Simona-Ioana născută la data de 06.06.2019 , 3230 g si 48 cm

2 ani și 5 luni - 14 kg ,95 cm

Matei-Octavian născut la data de 14.12.2020, 3700g și 50 cm

11 luni- 10 kg ,80 cm
Postat: Tuesday, February 8, 2022 3:16 AM
Ellena20 wrote:
Multumim, Iulia! Cheek Kiss
Asemenea va dorim si noi!

Din pacate, nu ne-a ocolit covidul nici pe noi oricat ne-am ferit.
Eu de ieri aveam ceva simptome, iar de azi-noapte a inceput si Cezar sa faca febra. Astazi ne-am si testat. Desi am evitat iesirile in spatii aglomerate pe cat posibil, nu am reusit sa ne ferim de virus. Cred ca l-a adus sotul (a avut si el saptamana trecuta ceva simptome foaaarte usoare de raceala).
Speram sa trecem usor peste.

Off îmi pare rau ...am observat ca e plin acum la copilași această tulpina și noi(eu și copiii) am răcit de 2 ori în ultima luna și sincer am evitat să fac testul ,numai vreau sa trec iar prin aceeași stare ca atunci când am fost pozitivi in toamnă. Din fericire,a fost ceva "ușor" acum și am trecut rapid peste..
Îmi doresc același lucru și pentru voi , însănătoșire grabnică și Doamne ajuta sa fie totul bine . Pupici de la noi pupici coeur

11 luni- 10 kg ,80 cm
Postat: Sunday, February 6, 2022 11:42 PM
Ellena20 wrote:
Multumim de urari, mamici!! love
Da, are si Cezar al meu un an acum. Am avut o zi frumoasa doar noi 3, nasii si parintii mei. Petrecerea cu motul va fi de Paste (bine, tot in formatia asta doar ca mai adaugam niste prieteni), insa acum am ales sa stam in siguranta mai putini.

Cezar a avut o zi tare frumoasa, a simtit ca este rasfatat, a stat vreo 3 ore pe afara astazi si i-a prins tare bine.

Va pupam pe toti, mamici si pitici!
Va doresc sa fiti sanatosi si sa ne traiasca prichindeii. coeur

La multi ani,Cezar!! Sa cresti mare , sănătos,frumos și să ai parte de o copilărie minunata alaturi de părinții tailove pupici

11 luni- 10 kg ,80 cm
Postat: Saturday, January 29, 2022 2:42 AM
La multi ani, Albert! Să crești mare și sănătos și să ai parte de o copilărie frumoasă! coeur love

11 luni- 10 kg ,80 cm
Postat: Friday, January 7, 2022 2:23 PM
IoanaIoanaC wrote:
La cate lune au trecut prichindeii vostri la 2 somnuri pe zi? Ca-s tare debusolata zilele astea Lol

7 luni ,7 luni și un pic ras

11 luni- 10 kg ,80 cm
Postat: Monday, December 27, 2021 3:25 PM
Ellena20 wrote:
Iulia Cheek Kiss imediat trece si perioada asta. Rabdare multa!
Noi suntem bine, cu zile si zile. Trebuie sa recunosc ca multe sunt zilele bune, foarte rar a mai fost marait. Insa e foarte foarte energic. Fata de ce am mai vazut eu la alti copii, mi se pare mult prea activ si energic si uneori greu ii fac fata. E tare curios de orice. A avut cateva zile in care a mancat mai putin, insa tot a mancat, nu mi-am facut probleme. Cu laptic tot la somn suntem si imi doresc sa elimin asocierea san-somn din ianuarie ca usor sa incepem intarcarea pt ca mie mi-a ajuns (sper sa nu mi-o ia nimeni in nume de rau). Cheek Kiss

Da fix așa avem și noi de furca cu el ,e tare energic și activ ...eu cred ca majoritatea băieților sunt așa Lol Nu stau locului o clipă cu el ,daca ar fi după sora lui m-aș pune și la un film in timpul zilei,dar cu el nu am o șansă... Ne dau ocupație mare băieții ăștia a noștri.

Eu am zis că dacă mai facem un bebe in viitor,fetița vreau sa fie ..daca vom mai avea un năzdravan ca Matei nu știu cum vom gestiona situațiaLol

11 luni- 10 kg ,80 cm
Postat: Monday, December 27, 2021 3:18 PM
freya1 wrote:
Iulia, tare frumosi sunteti Cheek Kiss
Si micul fotomodel al Andreei love
Eu ca Ellena, nu il mai prind deloc
Nu va zic decat ca am dormit azi-noapte un interval de aproape 6h.... prima oara dupa 7 luni si mai bine. Sigur e ceva accidental, dar azi parca plutesc Lol
Piticul continua sa spuna papa continuu, imi arata ce obiecte sa ii dau si unde sa il duc, recunoaste animale in poze (in special pisica, scoate un sunet tare dragut cand o vede), arata nasul, ia peria si se "piaptana" Lol si daca il intreb cum face sarpele zice sssss, asa ne distram cu el. Zilnic isi scoate toate carticelele si mi le da pe rand sa citim, la fel si jucariile, dar evident mai mult vrea sa umble prin sertare si pe birou. La brad se duce de cateva ori pe zi, da jos globuri si le smulge agatatoarea, dar cam atat
Inca nu merge singur, desi el ar cam vrea, dar e prudent. E greu cu anxietatea de separare, ca nu mai sta in tarc deloc.
De dormit adoarme la san din nou, imi convine, dar nu stiu cum va fi mai tarziu cu intarcatul, vom vedea. Oricum am zis ca nu il mai adorm in sistem, sper sa reusesc.

Iulia Cheek Kiss imi pare rau ca va e asa greu, noi suntem intr-o pauza de dinti, ma gandesc cu groaza la urmatorii

Mulțumim frumos Freyacoeur

Mă bucur ca ai avut parte de un somn mai lung și liniștit. Matei e hrănit cu lp ,deci mă trezesc 1-2 ori pe noapte când nu e la puseu ,iar atunci când e chiar de 3-4 ori îmi cere dar nu in cantitate mare. Când papa rar nu se simte la oboseala,dar când se trezește mai des sunt călcată de tren a doua zi Lol

E tare curios și deștept puiul vostru ,la noi e ceva nou și wow faptul că Matei face mult mai multe lucruri pentru varsta lui față de Simo și alți copii de prin familie pe care îi cunoaștem dar asta cred ca datorita faptului că o are pe surioara lui model . Dar în schimb cu mersul , săptămâna trecută si-a dat drumul sa meargă singur singurel fara ajutorul nostru ,aici a fost mai încet ,zic asta pentru că la Simo experiența mersului a început la 10 luni ..dar nu-i bai . Toți copiii au ritmul lor de dezvoltare.
Și la noi mai e problema cu bradul ,am 3 globuri stricate de el, instalația trasă de vreo câteva ori și de 2 ori mi-a leșinat bradul cu tot cu Matei Crazy

11 luni- 10 kg ,80 cm
Postat: Monday, December 27, 2021 1:22 PM
Foarte frumoase pozele Andreeacoeur

Mulțumim Ellenapupici

Ellena,eu după o noapte de leganat și plansete și urlete pot sa zic că sunt parca batuta cu parul. Matei mi-a stat treaz de la 4 până la 2 noaptea și doar afara pe terasa am reușit să îl adorm...pale
Este in plin puseu ,a dat la picioare destul de bine și îi mai ies și ceilalți incisivi jos...iar Simo este cuminte ,nu am treabă cu ea ,atât doar că este o perioada la ea când nu prea vrea sa mănânce tare mult..dar știu că e doar o perioada. Și suntem încă în proces de dezvoltare la nivel de comunicare cu ea , înțelege orice ii zic ,știe să zică culorile, numără până la 10 ,știe cum fac vreo 6-7 animale și imita însă e tare încăpățânată sa zică după mine și alte cuvinte ..așa că am treabă cu ea Lol Crazy

Voi cum sunteți? love

11 luni- 10 kg ,80 cm
Postat: Sunday, December 26, 2021 4:12 PM
wannabemom wrote:

Ce poze frumoase!
Craciun fericit, dragi mamici!

Ce pui de om frumos ai tu acolo!! Îmi aduc aminte că și năzdrăvanul meu Matei era asa anul trecut de Crăciuncoeur Sa vă trăiască și sărbători fericite sa avețilove

11 luni- 10 kg ,80 cm
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 61
Postat: Sunday, December 26, 2021 10:18 AM
Roxi90 wrote:
Buna seara, viitoare mamici!Am urmarit forumul aspirantelor din umbra de ceva vreme, acum m-am hotarat si eu sa scriu la gravidute, caci este cazulCheek Kiss
Incerc sa scriu cat mai scurt:
Sunt deja mamica unui pitic mic, ultima menstruatie a fost pe 29.11, ziua maxim fertila pe 15 decembrie, din data de 12 ne-am apucat de treabachitara , apoi la 2-3 zile au inceput simptomele, si nu, nu au fost in capul meu, fiind la a doua sarcina, am stiut deja ce sa urmaresc.
Sa nu mai scriu ca s-au colorat marginile mameleoanelor deja…
Mi-am facut si eu ca disperataBig Surprise teste de sarcina in fiecare zi…cele de la Viola cu sensibilitate inca din a 8 a zi de la conceptie.Bineinteles negativ pana ieri dimineata cand mi-am mai facut unul si a iesit slab pozitiv ( insemnand dpo 9).Am plecat sa imi fac analiza Beta Hcg si mi-a iesit valoarea 11,2.Maine urmeaza sa dozez iar.
Sunt eu putin absurda ca este valoarea asa micuta?
Cand vorba aia nici 6-10 zile de la implantare nu au trecutBlushing
Va multumesc si Craciun Fericit!hearts

Buna, felicitări!! Eu in 11 dpo am avut valoarea 20,5. Deci eu zic că e ok valoarea ta pentru 9 dpo. Cel mai sigur te lămurește beta 2. Sărbători fericite in continuare!

11 luni- 10 kg ,80 cm