Andreea_neacsu wrote:Iulia ce bebe frumusel  sa fie sanatos Ella chiar e super super bine , asteptam sa ne confirmi cu ecografia bine ati( re)venit in grup
Mulțumesc frumos, doamne ajuta sa fie toți sanatosi ca asta este cel mai important...noi am avut un Crăciun oribil cu multe plimbări la urgente pentru ca piticul a făcut laringita după multa febra și tuse și după otita și mulți muci dar acum suntem bine decât au rămas ceva mucisori și sper sa nu mai îl vad prea curând asa cum a fost pentru ca este oribil
|
Nimeni wrote: Albert îl cheamă și pe băiețelul meu,ce contează ce zic alte persoane daca nu îl protejezi tu atunci cine?
Ce coincidenta 🥰 Asa este, depinde de noi sa ii protejam și fiecare o face asa cum simte și e nevoie. 😄🤗🤗
|
Bună fetelor si sărbători fericite tuturor și împlinirea tuturor dorințelor! Și eu va urmăresc de muuult timp și ma bucur pentru fiecare reușită a voastră! Eu am început sa ma informez cu mult înainte sa rămân gravida doar pentru ca vroiam sa fiu pregătită și am avut noroc sa rămân foarte repede chiar nu ne așteptam pentru ca o singura data am avut contact fără protecție și s a și întâmplat minunea și bebe Albert a venit pe lume cu 3,08 kg si puțin grăbit la 37 de săptămâni dar sanatos. Acum are 17 luni și este un bebe minunat dar eu sunt o mamica tare panicata și probabil puțin perfecționista iar alte persoane din jur cred ca sunt cam protectoare dar nu știu sa fiu altfel asa ca încerc decât sa fac totul cât pot eu de bine. O sa încerc sa atașez o poza cu bebe sa vad dacă reușesc. Felicitări fetelor pentru testele pozitive, iar cele ce urmează sa nască va doresc acomodare ușoară și răbdare multă.Cu kilogramele în plus eu încă mai am de dat jos 5 și de tonificat și eu am luat în sarcina destul de mult de la 49 am ajuns la 68 dar acum ma mențin la 54. https://ibb.co/vBvCH0W
|
Mihaela teodorescu wrote:Bună seara mămici,am o mică problemă,fetiței mele de 8 luni cam de 3 zile piciorușele de la genunchi în jos ii se mișcă “așa tâctâc”ceva gen spasme nici nu știu cum să zic ca să mă înțelegeți nu știu dacă o doare ca nu plânge nu nimic merge de-a buselea și pe lângă mobilă dar are momente când îi se zbate așa puțin,a mai pățit cineva așa?cu baiatul nu am avut probleme de genul
Bună! Eu nu mai țin minte exact dacă am observat ceva de genul la băiatul meu dar uite ce a răspuns chatgpt 😃
ChatGPT
Tremuratul sau mișcările involuntare ale piciorului la un copil de 8 luni pot fi cauzate de mai multe lucruri și, de cele mai multe ori, nu sunt motive de îngrijorare. La această vârstă, sistemul nervos al bebelușului este încă în dezvoltare, și pot apărea mișcări neregulate sau spasme ușoare, mai ales în timpul somnului sau când este obosit.
Cu toate acestea, este important să monitorizezi frecvența și contextul acestor mișcări. Dacă mișcările devin mai frecvente, durează mai mult, sunt însoțite de alte simptome (cum ar fi febra, letargia, pierderea apetitului, sau modificări în comportament), ar fi bine să consulți un medic pediatru. În cazuri rare, aceste mișcări pot fi legate de tulburări neurologice sau altceva ce ar trebui investigat.
Dacă ai nelămuriri sau simți că aceste simptome sunt neobișnuite pentru copilul tău, cel mai bine ar fi să mergi la un consult medical pentru a exclude orice probleme grave.
Sper ca îți este de ajutor🤗😘
|
Andreeax wrote:Doamne de când nu am mai intrat aici. Îmi aduc aminte de toate cu care am "crescut" aici. Fetele,ce faceți? Noi vrem bebe 3 🤣🤣🤣🤣🤣
Ce curajoasa ești 😃 Eu cred ca rămân la unul ca psihic pentru mine e prea mult 😃😆
|
Mamici dragi care alăptați sau ați alăptat..v ați confruntat cu rani la sâni când le au ieșit la bebei dinții de sus ? Eu am o săptămână oribila de cand a spart dintisorul de sus alăptarea a devenit un chin și am sânul plin de răni din cauza ca atunci când mănâncă și vine fluxul strânge sânul destul de mult și se freacă de dintisorul ce a ieșit și simt ca vad stele verzi deja acum de la un san îl alăptez în niște poziții asa ciudate de zici ca fac yoga numai sa încerc sa evit zonele unde am rana deja dar și asa ma doare și chiar nu știu ce sa fac pentru ca nu accepta biberon deloc și nici sa bea laptele meu cu cana sau linguriță și nici cu seringa ...mai și mănâncă foarte puțin mâncare solida deci nu știu cu ce trăiește bebe asta al meu și nu mai știu cum sa fac ...am încercat și cu protecții de silicon dar când le vede sau simte plânge și ma împinge nici în somn nu le primește asa ca dacă cineva poate veni cu un sfat as fi recunoscătoare ...poate reușesc sa alăptez în continuare pt ca nu ma simt pregătită sa îl intarc...
|
Amaranth wrote:Iulia imbratisari la mititel, Ella imbratisari si la Oliver  sa se faca bine si sa rezolvati cat mai repede cu febra. Pitica mea are deja 8 dinti si azi am descoperit ca i'a sparta si prima masea, dar niciodata nu a facut febra. A avut un episod cu febra in iarna, insa atunci a fost ceva viral, am luat toti din casa. In perioada asta nu stiu ce mai circula, sotul zicea ca au inceput iar sa creasca cazurile de covid, dar eu am stat asa speriata de epidemia de rujeola ca nu mai vreau sa o iau de la capat cu altceva De ROR imi e si mie groaza, la cel de 9 luni a avut febra 3 zile urmata de eruptii pe corp alte 3 zile si tare imi e ca si acum la un an o sa fie la fel. Oricum o sa facem vaccinul, nici nu se pune problema, dar imi e asa mila de ea ca e tare agitata si se vede ca are o problema si nu stie ce se intampla cu ea.
Oo mititica, tare greu este când ii vezi asa și nu știi cum sa ii ajuti, dar sunt etape și trebuie sa treacă prin ele sa se facă mari și sanatosi si puternici 🥰.Albert deja este mai bine și nu a mai făcut febra de aseară și sper sa nu mai facă prea curând..sincer nu știu exact ce a fost dar ma bucur ca a trecut dar tind sa cred câteva viral mai ales ca nu prea vroia sa pape și a avut și câteva scaune moi. Eu ma lupt zi de zi cu mâncatul la el pentru ca rar are perioade sa simt ca mănâncă bine si tot am impresia ca mănâncă prea puțin și asa ma frustrează când ii fac o gramada de rețete și câteodată nici nu vrea sa încerce, el acum prefera sa mănânce singur asa ca îl las și ii dau mai mult bucatele și în general cel mai bine mănâncă fructe dar nici alea prea mult pentru ca jumătate ajung pe jos și un sfert le scuipa deci în stomac ajunge puțin😒 Sa vedem azi la prânz ce ii mai fac și poate o sa pape mai ok..cred ca trebuie sa ma organizez mai mult cu mesele pt ca eu când vad ca nu vrea ceva ma pun sa pregătesc altceva și tot asa și ii ofer destul de des și deja nu mai știu ce sa ii dau si cum și când ca să aibă parte de toți nutrientii. Cel mai mult ii place carne la grătar când facem pt noi ii dau bucatele de pui și alea le mănâncă foarte bine 😃
|
Am fost la medic și nu are roșu în gât și nici vreun semn de ceva otita, nu au făcut alte investigații și mi a spus decât sa ii tot dau paracetamol și sa alternez cu ibuprofen..I am dat paracetamol la 19:45 când febra era iar la 39 și vad ca de moment este ok,a scăzut de tot si de moment nu I a mai urcat febra asa ca îl păzesc și sper sa nu mai urce aaa repede și rău🙄.În rest el părea destul de ok și a mâncat mai bine acum seara și s a și jucat. Vedem peste noapte cum este și mâine.Maine cumpăr și ibuprofen pentru ca pana acum nu am primit de la medic decât paracetamol și astăzi ne a dat reteta și de ibuprofen asa ca mâine o sa ii iau.Imi este groaza pentru ca de-abia ce au trecut ceva zile de la vaccinul de 11 luni și a fost și atunci cu febra 2 zile si s a înecat f rău când am vrut sa ii dau paracetamol pana a vomitat și m a speriat groaznic...asa ca acum ii dau siropul puțin câte puțin și imediat pe 6 august avem și vaccinul de 12 luni și sigur o sa facă iar febra și acolo asa ca sper sa treacă repede perioada asta.
|
Bună mamici! Ce mai faceți și cum sunteți voi și piticii? Îmi puteți spune ce temperatura au făcut ai vostrii bebei la ieșirea dinților? Albert face imediat 1 an și acum deabia i a spart gingia și sus și deja se vad dinții dar de ieri de dim îmi face febra care urca la 38,5 și azi a urcat la 39 și a trebuit sa ii dau paracetamol de 3 ori la 4 ore pentru ca urca prea repede și nu ceda nici la compresa cu apa pe frunte nici la nimic altceva..a făcut și doua scaune moi azi și nu vrea sa mamance mai deloc,ma gândesc ca tot de la dinți este dar în rest el pare ok se mai și joaca e zâmbăreț mai puțin când urca mai mult febra deja devine mai plângăcios dar nu pare sa îl doara nimic...aștept sa vad dacă iar urca tot asa repede febra sa mergem cu el la urgente totuși...credeți că mă sperii degeaba sau e normal sa fie asa la ieșirea dinților?
|
Felicitări din suflet Dene,hai ca ni au dat și lacrimile, pana și soțul meu ma întreabă de tine la cât i am tot povestit. Doamne doamne sa te ajute sa ai o sarcina ușoară și sa te bucuri de ea ca trece timpul f repede, deabia asteptam sa ajungi și sa ții puiul în brate și sa înceapă aventura voastră ca părinți.O sa fi o super mamica și puiul tău o sa fie un/ o norocoasa cu asa părinți luptători. Te îmbrățișez cu drag
|