Profil: Iulia123
Despre
Utilizator: Iulia123
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, November 29, 2022
Ultima vizita: Monday, September 25, 2023 8:24 AM
Numarul de postari: 94
[0.01% din toate postarile / 0.31 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 18
Postat: Tuesday, September 12, 2023 8:17 AM
Melina wrote:

Bunaa! Asa am patit si noi. Nu te ingrijora, va trece. Pe noi ne-a ajutat faptul ca am pus in zona un tifon cu ser fiziologic si a cazut de la sine cojita. La sfatul medicului de fam am procedat asa. Noua buricul ne-a cazut la 4 zile si cojita pe la 4 saptamani.

Cu ocazia aceasta as vrea sa ma si prezint. Sunt noua in fereastra aceasta. Pana acum am hoinarit pe la gravidute, insa a venit momentul sa trec aici. Bebe Tobin Isaac s-a nascut pe data de 11 iulie. Maine vom face 2 luni si pot sa spun ca postura de mama e mai solicitanta si plina de ingrijorare decat ma asteptam. 🫣 E frumos, dar e si suuuper greu.

Mulțumesc de sfat,deja este mai bine pentru că am fost la farmacie și am luat un spray special plus că am ținut zona descoperită și văd că este mult mai bine.
Multe lunite fericite înainte lui bebe Robin Isaac,foarte frumos nume ați ales și da...îți dau dreptate este destul de solicitanta perioada asta și plină de griji plus oboseala ce se acumulează dar în cazul meu depinde de zi, sunt zile mai ușoare și bine și zile mai grele dar când îmi zâmbește piticul ăsta al meu dimineața odihnit și nerăbdător să îl iau în brațe, uit de mai tot greul.Noi facem 2 luni pe 27, așa că suntem foarte aproape de vârstă.
Succes la cat mai multe zile ușoare și bune!

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 18
Postat: Sunday, September 10, 2023 12:15 AM
Buna mămici!

Am și eu o îngrijorare! Bebe are 6 săptămâni și încă mai face că o coaja la buric și eu nu știu dacă am greșit că o tot curat in ideea sa nu se infecteze dar văd că nu se închide de tot buricul,atunci când curăț se vede in interior ca si cum ar fi deschisa zona o mica găurică. Până acum la pediatru nu a spus că ar fi ceva in neregula dar îmi fac griji că poate am exagerat cu curățatul in zona și am făcut mai mult rău având în vedere că încă mai se formează o coajă și nu e închis de tot.Cineva a mai pățit așa ?

img
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 64
Postat: Friday, August 25, 2023 12:14 AM
Chrisstinne wrote:

Iulia, eu aș spune să vorbești cu medicul tău. Mie mi-a spus că dacă apare secreție galbenă/verde cum spui tu, trebuie să mă vadă. De obicei aceste culori ale secreției indică o infecție și nu este de joacă.

La prima naștere am primit ok ul după 6 săptămâni pentru relații intime.

Mulțumesc de răspuns, îmi fac o programare zilele astea🤗
Și eu știu că nu este de joaca cu asta dar mi am luat temperatura știind că dacă ar fi vorba de ceva infecție ar trebui sa am febră dar nu a fost cazul, dar chiar și așa nu mă risc.

img
Postat: Wednesday, August 23, 2023 12:40 AM
Fetele care ați născut deja am și eu o întrebare.
Am născut pe 27 iulie și am avut sângerările normale de după naștere care s au redus treptat iar acum de vreo două zile am observat că am decât o secreție gălbuie spre verde dar fara miros, o fi normal sau sa îmi fac griji ?
Și altă întrebare, voi la cat timp după naștere ați reluat viața sexuală ?
Va 😘😘😘😘

img
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Tuesday, August 22, 2023 1:39 AM
deme wrote:
Am vorbit cu Maftei, mi-a spus că factorii principali sunt varsta urmata de endometrioza si receptorul FSH modificat.
Vedem in functie de profilul hormonal de ziua 2 si numarul de foliculi ce doze/ preparate de FSH incercam.
Aștept menstruatia sa incepem FIV4.
Ma ia de cap. Am încercat sa ii propun soțului ovo donate si nu a vrut sa auda "pana cand nu ne spune ca sunt sanse 0, nu".

Sunt obosita si nu mai vad lumina de la capătul tunelului. Nu as fi crezut niciodată cand am intrat pe forum acum aproape 4 ani, ca o sa fiu fix in același punct.
Ma uit la burta mea plina de galme si vanatai si ma întreb "de ce?".
In decembrie fac 41.
Viața este nedreaptă uneori . Cica Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce, dar cred ca am ajuns la limita.
Cand i-am spus soțului ca este negativ, a început sa plângă.
Atat.
41 si frustrata.

Deme sunteti amândoi foarte puternici și sunt sigură că toată suferința și așteptarea o să se merite.
Ești o persoană foarte puternica și un exemplu pentru multe fete, sunt sigură că în curând ne vei da vesti bune, nu îți pierde speranța te rog.
Big hug 🤗

img
Postat: Tuesday, August 22, 2023 1:33 AM
Chrisstinne wrote:
Bună, fetelor!
Bebe Matei-Alexandru s-a hotărât să ne cunoaștem sâmbătă, 19.08.2023 la ora 12:00.
Pe la 5 dimineața au început contracții ușoare, pe la 8 am plecat spre spital, pe la ora 9 mi-a rupt membranele dna doctor și au băgat perfuzie cu oxitocină pentru că nu erau contracții puternice și regulate. După 3 ore, a apărut minunea noastră pe cale naturală.
S-a născut cu 3960 grame, 51 cm și nota 10 cu felicitări.
Urmează ca mâine să plecăm acasă și să avem prima întâlnire cu frățiorul mai mare. coeur

Felicităriiiiii!!!!! Sa fie sănătos bebe Matei și să vă aducă numai bucurii!!Recuperare ușoară și profită de orice moment pentru că trece timpul foarte repede!coeur

img
Postat: Friday, July 28, 2023 10:30 PM
Melina wrote:
Woooow felicitari Iulia! Ce veste minunata! Ma bucur tare pentru voi! Eu rocmai ce revenisem sa povestesc continuarea. Dar m-ai surprins tare! Refacere usoara! Crestere binecuvantata lui bebe Albert! 🤩🥰

Mulțumim la fel și vouă și noi am fost și suntem încă surprinși și nu ne vine sa credem.

img
Postat: Friday, July 28, 2023 2:15 AM
Buna fetelor, sa va povestesc și eu experiența mea cu nașterea acum că am un moment mai liniștit
La 22 noaptea,stand în pat am simțit un,,poc,,in burta și am zis imediat la soț că mi s a rupt apa, s a panicat,dar eu fiind calmă, s a relaxat și el puțin😌.
Am mers la spital și nu aveam contracții și nici dilatata nu eram așa că am avut de așteptat ceva și cand au început contracțiile a fost destul de greu dar mi au făcut epidurala și a fost super după ea, fara dureri ...la împins am stat două ore și în sfârșit bebe Albert a ieșit 💗sunt foarte obosita dar fericita că bebe mănâncă și am reușit să îl pun la sân și de moment ne descurcam iar el este foarte cumințel și dulce🥰
Va pup pe toate

img
Postat: Thursday, July 27, 2023 2:17 AM
Fetelor bebe vrea sa ne cunoască înainte, mi s a rupt apa acum două ore și suntem la spital așteptam, încă nu am contracții decât foarte ușoare și dilatație 1 așa că așteptăm sper sa nu ne facă bebe sa așteptăm prea mult.

O seara frumoasa va doresc tuturor, voi veni cu vesti și cu povestea nașterii când o să pot !

img
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Friday, July 21, 2023 11:47 PM
alexia380 wrote:
Buna fetelor,

Am si eu nevoie de putin ajutor, va rog.

Sunt in ziua 6 DPO si am facut un test de sarcina Clearblue (6 zile mai devreme de menstruatie - la mine menstruatia trebuie sa vina peste 7 zile - stiu ca l-am facut totusi prea devreme dar eram nerabdatoare), arata foarte ciudat, in primele cateva minute a aparut dunga aia stearsa (deci nu cred ca este o dunga de evaporare). Vi s-a intamplat asa ceva? Sa se coloreze doar putin? :))) Mi se pare foarte ciudat.

Am mai facut un test si in 4DPO....nu ma judecati :))).

Am atasat ambele teste:

Primul - 4 dpo - nu stiu daca vedeti ceva, eu vad ceva ceva
Al doilea - 6 dpo

https://we.tl/t-pj1mrbaJYq

Am trimis cu link de WeTransfer pentru ca nu stiu altfel cum.

Multumesc!

Buna Alexia!

Eu văd acolo o liniuță, este devreme într-adevăr dar nu pare linie de evaporare, așa că sfatul meu este sa aștepți liniștită câteva zile și să repeți sa vezi daca se accentuează linia de test ❤️
Îți doresc succes să fie cu ochișori și să te muți la gravidute pentru că se eliberează locuri 🥰

img