Da la ea ma referea. Multumesc.
|
Multumesc. Am sa incerc . Daca te rog mai spune-mi si ceva cantitati pentru crema de unt.
|
Si asa dupa reteta ta cam cat zahar crezi ca ar intra? Vreau sa fac tort printesa( din acela cu papusa in mijloc) Mi-ar aunge sa acopar tortul - fustita?
|
Am inceput sa fac pentru prima data o reteta de pasta de zahar pentru torturi, am framantat cam din 700g de zahar insa este foarte foarte sfaramicioasa. Oare ar trebui sa mai adaug zahar si in cele din urma o sa se lege? Vreau sa intreb pe cine a mai facut asa ceva cum ar trebui sa se simta la mana(dace este ceva test gen testul scobitorii) sa stiu cand e gata si nu mai trebuie adaugat zahar si framanta Reteta e din: zahar pudra aprox. 1kg, 1 lingura de margarina, 6 linguri de apa , 2linguri de miere, 1 lingurita de gelatina. Mentionez ca am folosit zahar din comert. Pasta imi trebuie sa o intind cu sucitorul si sa acopar un tort (si tocmai ca e foarte sfaramicioasa) Mai pot sa-i fac ceva?
|
Trist e ca eu o sa pierd unul din dintii din fata sus. Mi-a vorbit si medicul meu de operatie in sensul de a curata sub gingie. Treaba e ca medicul la care am ajuns este unul din cei mai buni din oras.
|
Dupa un consult stomatologic se pare ca am si eu aceasta boala -parodontoza. Recomandarea medicului a fost scoaterea dintilor cu probleme, curatarea locului si apoi proteza dentara. Vreau sa va intreb daca este cineva care sa mai aiba proteza dentara sa-mi spuna si mie cum se comporta si cum e cu ea.Pe mine ma cam speriat gandul asta dar decat sa investesc intr-o lucrare fixa care sa cada in cativa ani iar apoi sa ajun tot la proteza mai bine o fac de la bun inceput. Oare ar trebui sa mai intreb si alti medici, stiti sa existe si alte solutii?
|
E foarte frumoasa rochita si fetita la fel.
|
Alina e foarte frumoasa jacheta. In partea de jos modelul e tricotat sau crosetat?
|
Un trusou minunat purtat de un ingeras.
|
Arata fenomenal! Si eu vreau sa stiu reteta.
|