Profil: Iuli
Despre
Utilizator: Iuli
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Sunday, June 14, 2009
Ultima vizita: Monday, August 11, 2014 12:06 AM
Numarul de postari: 820
[0.08% din toate postarile / 0.14 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Intrebari...dulci
Postat: Friday, July 11, 2014 5:24 PM
Da la ea ma referea. Multumesc.
Postat: Thursday, July 10, 2014 2:26 PM
Multumesc. Am sa incerc . Daca te rog mai spune-mi si ceva cantitati pentru crema de unt.
Postat: Thursday, July 10, 2014 7:45 AM
Si asa dupa reteta ta cam cat zahar crezi ca ar intra?
Vreau sa fac tort printesa( din acela cu papusa in mijloc) Mi-ar aunge sa acopar tortul - fustita?
Postat: Wednesday, July 9, 2014 6:12 PM
Am inceput sa fac pentru prima data o reteta de pasta de zahar pentru torturi, am framantat cam din 700g de zahar insa este foarte foarte sfaramicioasa. Oare ar trebui sa mai adaug zahar si in cele din urma o sa se lege? Vreau sa intreb pe cine a mai facut asa ceva cum ar trebui sa se simta la mana(dace este ceva test gen testul scobitorii) sa stiu cand e gata si nu mai trebuie adaugat zahar si framanta
Reteta e din: zahar pudra aprox. 1kg, 1 lingura de margarina, 6 linguri de apa , 2linguri de miere, 1 lingurita de gelatina.
Mentionez ca am folosit zahar din comert.
Pasta imi trebuie sa o intind cu sucitorul si sa acopar un tort (si tocmai ca e foarte sfaramicioasa)
Mai pot sa-i fac ceva?
Subiect: Paradontoza
Postat: Thursday, March 13, 2014 2:05 PM
Trist e ca eu o sa pierd unul din dintii din fata sus. Mi-a vorbit si medicul meu de operatie in sensul de a curata sub gingie. Treaba e ca medicul la care am ajuns este unul din cei mai buni din oras.
Subiect: Paradontoza
Postat: Thursday, March 13, 2014 7:03 AM
Dupa un consult stomatologic se pare ca am si eu aceasta boala -parodontoza. Recomandarea medicului a fost scoaterea dintilor cu probleme, curatarea locului si apoi proteza dentara.
Vreau sa va intreb daca este cineva care sa mai aiba proteza dentara sa-mi spuna si mie cum se comporta si cum e cu ea.Pe mine ma cam speriat gandul asta dar decat sa investesc intr-o lucrare fixa care sa cada in cativa ani iar apoi sa ajun tot la proteza mai bine o fac de la bun inceput.
Oare ar trebui sa mai intreb si alti medici, stiti sa existe si alte solutii?
Subiect: Imbracaminte pentru copii, baieti si fetite, deopotriva.
Postat: Thursday, December 12, 2013 8:49 PM
E foarte frumoasa rochita si fetita la fel.Bravoo Bravoo Bravoo
Subiect: Jachete tricotate
Postat: Sunday, December 8, 2013 10:53 PM
Alina e foarte frumoasa jacheta. thumright
In partea de jos modelul e tricotat sau crosetat?
Subiect: Lucrusoare by Georgyana 2
Postat: Tuesday, November 12, 2013 10:22 PM
Un trusou minunat purtat de un ingeras.
Subiect: Prajituri, placinte, tarte ... - 2
Postat: Monday, November 11, 2013 2:41 PM
Arata fenomenal! Si eu vreau sa stiu reteta.