Profil: Iudita
Despre
Utilizator: Iudita
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Sunday, March 10, 2024
Ultima vizita: Saturday, May 24, 2025 11:54 AM
Numarul de postari: 297
[0.03% din toate postarile / 0.67 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 90
Postat: Friday, May 23, 2025 7:00 PM
Dada wrote:

Am luat un Barza ultrasensibil. Inițial am zis ca nu iau test pana nu vad ca întârzie menstruația, mai ales ca am început de zor cu crampele, ca în fiecare lună. Azi m-am simțit puțin mai ciudat, amețită și moleșită, însă aș pune și pe seama oboselii și a vremii, dar asta cumva m-a impulsionat să cumpăr testul. Nu știu dacă o să rezist până (și dacă) întârzie, văd mâine sau poimâine cum mă mai simt și dacă îl fac… Tu ai de gând să testezi zilele astea?
.

Fetelor eu zic să numai cler blue să nu vă cumpărați alea au linie de evaporare și linea de evaporare îi îi albastră că și acea de control .

Acuma nu știu poate sunt fete care nu au pățit o cu testele astea dar la mine tot timpul am pățit așa cu ele.uitati cum arată.

https://ibb.co/wh50VgRy

Postat: Friday, May 23, 2025 11:51 AM
Alexandra1210 wrote:
Frumoase vesti Andreea , cred că ai o liniște sufletească de fiecare data când te întorci de la control și bebe e bine și sarcina decurge ok
❤️ Să fiți sănătoși amândoi și cine știe ,pe viitor poate vine și o fetiță 😅❤️

Dada , mai am și eu ușoare crampe parcă usor insesizabile
In rest ,dureri de sâni și cam atât
Azi 10 dpo . Am un test de sarcina barza din cutia cu teste de ovulație , pe duminică sau luni m-as testa

Nu-l face pe ăla din cutia cu țestele de ovulație are sensibilitate scăzută și numai o să te dezamăgească.
Astea cu sensibilitate scăzută se văd ceva pe ele la câteva Ilea de întârziere.

Baftă Oricum cumpără unul barza ultra sensibil.
Postat: Friday, May 23, 2025 9:17 AM
Andreea_neacsu wrote:

Eu una nu am facut. Pai la o menstruatie lunga gen 37-39 zile asa tarziu are loc ovulatia . Menstruatia mea de 45/50 zile avea ovulatia si mai tarzie , da-ti seama , in z 31 sau in z 36.
Astazi am mers la control , bebelusul e bine , este doar cu 3 zile mai mare , primul baiat a fost cu 10 zile mai mare . Ne-a reconfirmat ca este baietel , desi am vazut clar si eu, statea maxim de cracanat si s-a vazut f bine cucul :))))
Fetelor , stiu ca va pierdeți speranța de la luna la luna cand vedeti testele negative .. va inteleg, chiar va inteleg .. Nu stiu cum sa va incurajez decat ca Dzeu o sa trimita fiecareia din voi un bebelus frumos si sanatos atunci cand este momentul. Din pacate unele persoane il primesc mai tarzior si dupa mai multa “munca” , fata de altele.
Cheek Kiss

Andreea la mine menstruația îi ceas fix 28 de zile, Doar că luna trecută mi-o întârziat 12 zile probabil de asta și ovulația îi mai târziu acuma.
Postat: Thursday, May 22, 2025 7:05 PM
Fetelor voi ați făcut careva teste din alea digitale cu indicatorul săptămâni?
Mă tentează să cumpăr să vadă cum sunt. La mine oricum numai de azi parcă incepe testul de ovulație să se pozitive.nu înțeleg de ce așa târziu azi sunt în a 22 zi de la menstruației.
Postat: Wednesday, May 21, 2025 7:32 PM
Rebecca10 wrote:
Fetelor, eu am o stare atât de aiurea… nu mă refer la cum mă simt fizic, ci la cum mă simt psihic. Parcă aștept ceva ce nu mai vine, e atât de greu… câteodată mă încurajez singură și știu că va fi bine într-un final, dar câteodată simt că nu o să am niciodată un copil. Offf. Mă scuzați că îmi revărs supărările aici dar știu că voi înțelegeți poate starea pe care o am.

Rebecca ești foarte tânără câți ani ai 31?

Stai liniștită cât de curând rămâi însărcinată.
Postat: Wednesday, May 21, 2025 3:35 PM
Alexandra1210 wrote:

De azi într-o săptămână ,azi am 7dpo
Gravidutelor , cu cât timp înainte de a avea un test pozitiv ați avut simptome ?
Adică ce ați simțit diferit în luna aceea față de celalalte luni in care ați avut simptome premenstruale?
Eu știu că la mine sânii sunt primul semn înainte cu o săptămână să vina menstruația ,dar poate fi și un semn de sarcina precoce ?
Ați avut acelee simptome că și înainte de cm ? Crampe ,sensibilitatea sânilor ?
Incerc sa nu îmi creez speranțe și să mă analizez prea mult ,da mă dor sânii de nu mai știu pe ce parte sa dorm 🙈

Vai tu ai atâta răbdare să mai aștepți o săptămână Bravo!!!

Eu de prin ziua 7 încep cu teste nu am răbdare.
Postat: Wednesday, May 21, 2025 2:25 PM
Iudita wrote:

Tu când trebuie să testezi
Postat: Tuesday, May 20, 2025 10:15 AM
Alexandra1210 wrote:
Maria ,îmi pare rău de ce ți-i s-a întâmplat🥹
Data viitoare sa fie mai bine 🙏
Fetelor , susțin ce zice Andreea
E foarte important sa ne ghidam prin testele de ovulație ,macar sa știm când ovulam
Nici eu nu am stres cu testele de ovulație ,din contra ,mă entuziasmez când vad testul super pozitiv .O avem și pe Ella ,Andreea care și-au făcut teste de ovulație și au reușit să rămână însărcinate
La mine chestia este că ,odată ce am test de ovulație pozitiv și prestam zilele acelea,așteptările mele sunt mai mari și îmi fac speranțe ,incerc sa nu mă atașez de rezultat deși e greu
Apoi când vine menstruatia mă dezamăgesc tare 🥹
Dar incerc sa rămân optimista că o să fie și la noi mai devreme sau mai târziu II liniuțe 😊
Dada ,noi trebuie să ne testam relativ în aceeași perioadă ? 🤭

Tu când trebuie să tratezi?
Postat: Monday, May 19, 2025 3:01 PM
Testele de ovulație pe la ce oră le faceți voi?
Postat: Monday, May 19, 2025 2:40 PM
MariaS wrote:
S-a deslusit misterul, a fost o biochimia.
Am fost mai devreme la baie si curge cascada, se pare ca a fost o biochimia și cum nu am avut teste dr max nu am putut vedea corect evoluția, dar nu ii stres nu ma descurajez, ma bucur ca a fost asa, înseamnă că ceva nu a fost bine și mai bine ca asa a decis corpul decât să sufere sufletul.

Am o stare de toată jena, îmi e somn de mor, simt ca ma scurg și ca se scurge viata din min, dacă nu as avea atât de mult de lucru la job mi-aș lua restul zilei liber.

Îmi pare rău Maria,luna viitoare o să fie bine 🙏