MariaS wrote:vrea , nu se supara ce ii de 1 an si ceva discutam subiectul, ca sa o pregatim si sa se obisnuiasca cu ideea, nu va zic ca ea la gradi zile la toata lumea ca are 2 "suriori" sau ca am bebe in burtica. acum de cateva zile ii lipita de mine si nu suporta sa ma vada ca lipsesc fara sa ii zic, cu toate ca nu i-am zis ca ii posibil sa aiba un viitor fratior sau surioara.
Nu vreau să te dezamăgesc dar nu mai cumpără teste Claire blue,La mine toate au dat fals pozitiv plus că sunt și mai scumpe și nu sunt bune de nimic. Sper că la tine să fie pozitiv la beta . baftă
|
Andreea_neacsu wrote:Am Synevo dar trebuie sa merg 70 km dus-intors pana in judet … n-as face asa drum .. as avea clinica sante , as avea poliana si ceva privat .
La Sante nu primești în aceeași zi rezultatul.
|
EllaMaria wrote:Gata, 962 mUI/ml dublare la 32 ore, bănuiesc că e bine. Oricum mai repet și luni.😁
Felicitări Ela frumos cadou de Crăciun ați primit.
|
Andreea_neacsu wrote:Adjudecat, maine ma duc la beta nu pot trai cu gandul ca ieri m-a durut burta si a fost fix ziua 10 dpo sper sa se tina de cuvant sa imi dea rezultatul tot maine
Dacă mergi la Synevo ți-l dă în aceiași zi.
|
Ela baftă mergi la recoltat azi?
|
Ela la care medic umbli in Sighet la Stiopei sau la Pop Anamaria?
|
Serios,Și eu dar de 4 ani locuiesc în Cluj-Napoca
|
In ce oraș locuiesti? Peste tot eu știam că sunt deschise sâmbătă până la ora 12.
|
Ela mâine mai faci un beta?
|
Iudita wrote:Felicitări.eu zic că i sarcină. Eu când am făcut tot la Synevo rezultatul 0.2
|