Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| t-mihaela wrote:Carla!!help ,inchide bazaconia asta de topic. Ruxi, avem topic de prezentare , avem topic de crosetate.Nu deschizi topic nou asa aiurea .ca ai tu ceva de spus...eu m-am acrit de scuza asta ca "sunt noua".Esti nou si incepator ,observa si cunoaste nu sari in fata ca paduchele. ...asta sa tii minte. ce rusinos limbaj! eu as propune sa fii banata ptr vreo 3 luni minim,ptr limbaj neadecvat ! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Vai ce e aici mai fetelor Ildi ne bucuram de vizita |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/4/2009 Mesaje: 62
| t-mihaela Fara suparare dar e urat sa vorbesti asa cu un incepator. Chiar daca a gresit nu ii spui ca e un paduche , asta denota nesimtire . Chiar daca esti veche aici pe forum nu-ti da nimeni dreptul sa-ti bati joc de o novice. Si daca tot esti veterana iti recomand sa recitesti regulamentul forumului, poate ai uitat ce scrie si trebuie sa-ti reamintesti. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Dragele mele,
In primul rand va sfatuiesc sa nu va lasati provocate de tot felul de persoane, care nu doresc decat sa obtina atentionari si pentru alte persoane de pe acest forum.
Deci, ca sa clarificam putin discutia:
1. ipocrito - cont clona - va fi sters
2. ildiko - ti-as ura cu drag bun venit, dar deocamdata nu pot pentru ca nu respecti regulamentul. Cum spuneam, daca vrei sa citesti topicurile, poti sa o faci si fara sa te loghezi, daca vrei sa postezi insa, trebuie sa respecti regulamentul intrucat ai contul suspendat definitiv.
3. t-mihaela - atentionare
4. ruxi - ceea ce a vrut sa spuna t-mihaela este perfect valabil si anume faptul ca exista o sectiune de prezentare pe forum si alte topicuri dedicate pentru crosetat. Modul in care a spus-o nu este cel mai fericit. Si in regulament se precizeaza faptul ca e recomandat mai ales pentru userii noi, dar nu numai, sa foloseasca functia de cautare inainte de a posta ceva. As aprecia mult daca ai face si tu asta, pentru ca in acest mod am reusi sa pastram informatiile mai bine structurate si mai usor de urmarit ! Bun venit si asteptam in continuare modele facute de tine si nu numai (poate postezi si la alte topicuri), la topicurile deja existente sau in cazul in care nu exista deja un astfel de topic, la unul nou.
5. mare-melisa - iti inteleg supararea, insa as aprecia daca raspunsurile nu ar contine si atac la persoana.
Voi inchide acum acest topic, nu inainte insa de a o ruga pe Ruxi sa posteze modelele create la topicurile aferente (ex. accesorii par, manusi, etc).
Multumesc tuturor pentru intelegere ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
|
N-am facut pe nimeni paduche asta e interpretarea voastra ,cine vrea sa faca fas face din orice. Pe forumul asta nu se favorizeaza veterani eu si de noua am spus ce am avut de spus drept in fata ,am avut ban s-ar putea sa primesc iar , regulile sunt reguli si nu ma supar . Ildi, surpriza, noi de cand suntem in razbel ca nu stiam ? Repet nu am jignit pe nimeni ,interpretarea cu padukele va apartine . Atat.nu raspund la provocari. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| t-mihaela daca te uiti putzin, putzin in urma vei vedea ca ai scris...acel cuvint! dar de poate acolo "paduche" inseamna ...altceva. Vad ca aici sunt persoane si persoane ... asa ca fara comentarii... |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Mie imi vine sa rad acum ca tre sa fac teoria padukelui .Dar pe voi nu v-a controlat tanti asistenta la scoala ,nu va cauta pe frunte si la tample?Asta pentru ca padukele sare in fata ,la frunte, nu sta cuminte pe crestet undeva mai ferit, iese ca ....padukele in fata .Ce atata tam tam pe bietul paduke ,la mine tot aia inseamana ca si la voi ca doar n-o insemna elefant ...ala mic de sta pe cap cu precadere in frunte .Mai, rele oameni pe forumuri si sensibile, pardon .
Edit ca nu postez iar ...Mikaela chiar daca spuneam "Iesi in fata ca padukele", tot primeam papara ca asa cum spuneam cine vrea sa faca fas face din orice .Si, da, puricele sare m-am interesat din surse sigure . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Si eu care credeam ca puricele sare, nu paduchele Asta ca sa fac haz, da' "sare ca paduchele in fata" este doar o zicala, e asa metaforic |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| ...iar ca sa scapi de paduchi, te tunzi in scari si te dai cu ceara, ca sa alunece...
|
|
|