iubirea mea croseta
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ruxi
Scris: Saturday, February 2, 2013 4:54 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/17/2013
[img][img] buna seara si bine v-am gasit . hai sa facem cunostinta, numele Ruxandra si am doi ingerasi dragalasi. nu demult am descoperoit ca imi place sa crosetez.asta datorita mosului craciun . deoarece fiicei mele mai mici i-a adus o masina de tricotat si intro seara sotul meu facea ochiuri de lant din joaca si asa am inceput totul . hai sa va arat sper sa va plac

ruxi attached the following image(s):
fotogr.0422.jpgfotogr.0426.jpgfotogr.0431.jpgfotogr.0428.jpgfotogr.0429.jpgfotogr.0432.jpg

pcinfo
Scris: Saturday, February 2, 2013 5:40 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
he he he
Si eu mi-am cumparat doua jucarioare din alea de tricotat, sunt doua modele diferite, le-am gasit la oferta acum vreo 2 sapt la carrefour si mi le-am luatr de curiozitate (la vreo 14-15 lei una). Inca nu am "experimentat"
Ana
Scris: Saturday, February 2, 2013 7:41 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Eu din poze nu inteleg mai nimica.sorry
alexia35
Scris: Saturday, February 2, 2013 7:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/12/2011
Ana wrote:
Eu din poze nu inteleg mai nimica.sorry
Mai exerseaza , poate iti iese ceva mai atragator.
t-mihaela
Scris: Saturday, February 2, 2013 7:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Inchide cineva topicul asta?fool
ruxi
Scris: Sunday, February 3, 2013 11:00 AM
Nivel

ruxi wrote:
buna seara si bine v-am gasit . hai sa facem cunostinta, numele Ruxandra si am doi ingerasi dragalasi. nu demult am descoperoit ca imi place sa crosetez.asta datorita mosului craciun . deoarece fiicei mele mai mici i-a adus o masina de tricotat si intro seara sotul meu facea ochiuri de lant din joaca si asa am inceput totul . hai sa va arat sper sa va placaras
ca sa intelegeti ,mai bine prima este o pereche de metine, un elastic de par crosetat,
ruxi
Scris: Sunday, February 3, 2013 11:08 AM
Nivel

Ana
Scris: Sunday, February 3, 2013 1:13 PM
Nivel

alexia35 wrote:
Mai exerseaza , poate iti iese ceva mai atragator.
Nu am inteles?????!!!fool
pcinfo
Scris: Sunday, February 3, 2013 1:33 PM

Ati putea fi putin mai ingaduitoare cu un incepator, dati-i sfaturi dar nu-i dati va rog in cap... Toti am fost incepatori si am facut lucruri poate mai putin atragatoare, dar am invatat si ne-am perfectionat, si aici pe forum am invatat o gramada de lucruri noi. Sa-i dam o sansa si lui Ruxi!
Ana
Scris: Sunday, February 3, 2013 1:36 PM
Nivel

Nu cred ca cineva are ceva cu Ruxi,eu doar am scris ca nu inteleg nimica din poze atata tot,poate la voi se vad mai bine si deslusiti ce este acolo.
ruxi
Scris: Sunday, February 3, 2013 1:39 PM
Nivel

multumesc frumos Carmen ,sa stiti ca pentru mine orce lucru conteaza si fac din inima si sunt o femeie care daca m-am apucat de un lucru nu l terminyes il fac pana reusesc:)
adelinacomanescu
Scris: Sunday, February 3, 2013 5:09 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2013
Buna, fiecare am fost la inceput de rum, asa ca de ce sa spunem de exemplu:mai exerseaza, poate ... asa se explica mai nou acum celor incepatoare cum sa lucreze? nu am stiut asta!sorry1
Imi pare rau daca asa se gandeste, ma refer la persoana care a postat ce a postat, nu la restul,imi pare rau!
Si pozele se vad clar daca dati clik pe ele!
t-mihaela
Scris: Sunday, February 3, 2013 8:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Carla!!help ,inchide bazaconia asta de topic.banghead

Ruxi, avem topic de prezentare , avem topic de crosetate.Nu deschizi topic nou asa aiurea .ca ai tu ceva de spus...eu m-am acrit de scuza asta ca "sunt noua".Esti nou si incepator ,observa si cunoaste nu sari in fata ca paduchele.disputa1 ...asta sa tii minte.
kara
Scris: Sunday, February 3, 2013 9:40 PM

doamne mihaela t cum oare de i.ti permiti sa spui cuiva paduche???????????????????????ai si tu o crestere??????????educatie??????????????
ipocrito
Scris: Sunday, February 3, 2013 9:47 PM

t-mihaela wrote:
Carla!!help ,inchide bazaconia asta de topic.banghead

Ruxi, avem topic de prezentare , avem topic de crosetate.Nu deschizi topic nou asa aiurea .ca ai tu ceva de spus...eu m-am acrit de scuza asta ca "sunt noua".Esti nou si incepator ,observa si cunoaste nu sari in fata ca paduchele.disputa1 ...asta sa tii minte.

da cine te crezi tu? esti un nimeni pe linga paduchii pamintului.Ar trebui sati tii gura ca se face curent pe aici.Pacat de fetele ce mai sunt aici.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.