Nivel: Membru
Inregistrat: 1/17/2013 Mesaje: 7
| [img][img] buna seara si bine v-am gasit . hai sa facem cunostinta, numele Ruxandra si am doi ingerasi dragalasi. nu demult am descoperoit ca imi place sa crosetez.asta datorita mosului craciun . deoarece fiicei mele mai mici i-a adus o masina de tricotat si intro seara sotul meu facea ochiuri de lant din joaca si asa am inceput totul . hai sa va arat sper sa va plac ruxi attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| he he he Si eu mi-am cumparat doua jucarioare din alea de tricotat, sunt doua modele diferite, le-am gasit la oferta acum vreo 2 sapt la carrefour si mi le-am luatr de curiozitate (la vreo 14-15 lei una). Inca nu am "experimentat" |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Eu din poze nu inteleg mai nimica. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 130
| Ana wrote:Eu din poze nu inteleg mai nimica. Mai exerseaza , poate iti iese ceva mai atragator. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Inchide cineva topicul asta? |
|
| ruxi wrote: buna seara si bine v-am gasit . hai sa facem cunostinta, numele Ruxandra si am doi ingerasi dragalasi. nu demult am descoperoit ca imi place sa crosetez.asta datorita mosului craciun . deoarece fiicei mele mai mici i-a adus o masina de tricotat si intro seara sotul meu facea ochiuri de lant din joaca si asa am inceput totul . hai sa va arat sper sa va plac a ca sa intelegeti ,mai bine prima este o pereche de metine, un elastic de par crosetat, |
|
| http://www.youtube.com/watch?v=5uxoSYjnK7o pentru a intelege mai bine.. si va multumesc si celor care vor sa inchid topicul dar sunt la inceput asta sa tineti minte:) |
|
| alexia35 wrote: Mai exerseaza , poate iti iese ceva mai atragator. Nu am inteles?????!!! |
|
| Ati putea fi putin mai ingaduitoare cu un incepator, dati-i sfaturi dar nu-i dati va rog in cap... Toti am fost incepatori si am facut lucruri poate mai putin atragatoare, dar am invatat si ne-am perfectionat, si aici pe forum am invatat o gramada de lucruri noi. Sa-i dam o sansa si lui Ruxi! |
|
| Nu cred ca cineva are ceva cu Ruxi,eu doar am scris ca nu inteleg nimica din poze atata tot,poate la voi se vad mai bine si deslusiti ce este acolo. |
|
| multumesc frumos Carmen ,sa stiti ca pentru mine orce lucru conteaza si fac din inima si sunt o femeie care daca m-am apucat de un lucru nu l termin il fac pana reusesc:) |
|
Inregistrat: 1/6/2013 Mesaje: 3
| Buna, fiecare am fost la inceput de rum, asa ca de ce sa spunem de exemplu:mai exerseaza, poate ... asa se explica mai nou acum celor incepatoare cum sa lucreze? nu am stiut asta! Imi pare rau daca asa se gandeste, ma refer la persoana care a postat ce a postat, nu la restul,imi pare rau! Si pozele se vad clar daca dati clik pe ele! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Carla!!help ,inchide bazaconia asta de topic.
Ruxi, avem topic de prezentare , avem topic de crosetate.Nu deschizi topic nou asa aiurea .ca ai tu ceva de spus...eu m-am acrit de scuza asta ca "sunt noua".Esti nou si incepator ,observa si cunoaste nu sari in fata ca paduchele. ...asta sa tii minte. |
|
| doamne mihaela t cum oare de i.ti permiti sa spui cuiva paduche???????????????????????ai si tu o crestere??????????educatie?????????????? |
|
| t-mihaela wrote:Carla!!help ,inchide bazaconia asta de topic. Ruxi, avem topic de prezentare , avem topic de crosetate.Nu deschizi topic nou asa aiurea .ca ai tu ceva de spus...eu m-am acrit de scuza asta ca "sunt noua".Esti nou si incepator ,observa si cunoaste nu sari in fata ca paduchele. ...asta sa tii minte. da cine te crezi tu? esti un nimeni pe linga paduchii pamintului.Ar trebui sati tii gura ca se face curent pe aici.Pacat de fetele ce mai sunt aici. |
|
|