Profil: iubasweet
Despre
Utilizator: iubasweet
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, January 31, 2012
Ultima vizita: Monday, February 13, 2012 7:21 PM
Numarul de postari: 19
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Bucataria
Postat: Monday, February 13, 2012 7:18 PM
zaza_ wrote:
E frumos, dar nu stiu cat de practic... Adica speli legumela intr-o parte, apoi traversezi camera ca sa ajungi la aragaz, frigiderul nu e practic in alta incapere, daca iti mai trebuie un ou trebuie sa treci pe langa masa, apoi pe la spalator, apoi ajungi la aragaz... Complicat. Sfatul meu este sa le aveti pe toate la un loc. Chiar daca pare ca se aglomereaza spatiul intr-un loc, se aeriseste in altul... Nu stiu ce sa zic.
Cred ca in locul tau as fi folosit la maxim peretele din fata, as fi pus acolo blatul de taiat, aragazul, chiuveta, chiar si frigiderul tot in spatiul din fostul balcon.
Dar daca pentru tine e ok... n-am ce comenta. :)
Eu am totul pe un singur perete, mai putin aragazul si ma scoate din sarite! Si frigiderul...E in hol, nu in bucatarie. Ca sa ajung la el, e un chin, mai ales cand mai e cineva in bucatarie si sta la mas... deranjez pe toata lumea...Cahhhh! Abia astept sa imi fac casa mea!dance

Cred ca din poze spatiul pare absolut imens :))
Ce spal in chiuveta, pot toca acolo imediat in stanga chiuvetei, fac o pirueta si le pun in oala de pe aragaz. Chiar nu este asa mare spatiu, iar frigderul nu ar fi incaput tot acolo pe balcon, oricat am fi incercat, distanta dintre aragaz si geamul efectiv a permis amplasarea unui raftulet metalic, care are cam 15 cm latime, si a unui cos de gunoi.
Visul meu este o bucatarie imensa, cu spatiu de lucru pe mijloc...dar nah...pana atunci ma mltumesc cu bucataria asta, care mi se pare extrem de utila (50% puterea obisnuintei :)) )

Bafta sa iti faci casuta visurilor cat mai repede!
Postat: Monday, February 13, 2012 7:14 PM
Ana wrote:
Arata bine,sa o folosesti cu drag bucatariahearts

Ms frumos! ;)
Subiect: Urinatul frecvent
Postat: Monday, February 13, 2012 7:05 PM
dyenutza67 wrote:
eu eram cea mai buna tovarasa cu budabanghead dar acu au trecut toate si am o minune de baietel

Multe felicitari! Sa fiti sanatosi!
Postat: Friday, February 3, 2012 11:44 AM
Ma bucur ca va place. Chiar economisim spatiul, si parca nu mai fac asa dezastru in toata bucataria, ca de la prajit etc nu ma sare peste tot, si am totul la indemana.
Spor sa va faceti si voi asa cum va doriti, si sa fie cat mai practic.
Subiect: Covoare
Postat: Friday, February 3, 2012 10:38 AM
Aici e serviciul de care ti-am zis. Sper sa iti fie de ajutor.
Postat: Friday, February 3, 2012 10:18 AM
bulibuli wrote:

stiu, dar din pacate nu poti face comanda online sau alta varianta de comanda la distanta, si e numai in bucuresti (ma rog, o mai fi si prin alt oras!?) alcool si acum plang dupa o lustra de la ei plans

Stiu eu o metoda prin care se poate comanda de la ikea daca nu esti din bucuresti, dar nu am voie sa pun link, cum facem sa iti zic? e un site care are si serviciul asta, daca iti convin conditiile, poate reusesti sa obtii lustra ;)
Postat: Friday, February 3, 2012 10:11 AM
Buna.
Scuze ieri nu am avut cand sa postez pozele, le pun acum.
Daca ai intrebari, iti raspund cu placere.

Postat: Wednesday, February 1, 2012 7:05 PM
incerc sa pun maine cateva poze, sa vezi cum e pozitionat totul la mine.
Postat: Wednesday, February 1, 2012 1:45 PM
Eu am bucataria pe balcon, acesta fiind mic, dar este oarecum parte din bucatarie, cu 2 pereti care ascund in stanga aragazul, si in dreapta chiuveta si deasupra chiuvetei picuratorul.

Mie mi se pare extrem de util asa, pentru ca tot ce gatesc nu se raspandeste in toata bucataria, am si hota si geam mare, spatiul in bucatarie e mai mare pentru ca am un blat foarte lung unde ma desfasor.

(Rezolvat cu semnatura, scuze)
Postat: Wednesday, February 1, 2012 1:41 PM
bulibuli wrote:

ar fi bine sa stergi linkul de mai sus, cat si de la semnatura, reclama e interzisa pe forum... ras

Gata, rezolv imediat, scuze ;)