|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/12/2012 Mesaje: 9
| Faptul ca exista la noi in tara ape care au un continut asemanator sau chiar mai mic de nitrati nu poate decat sa ma bucure pe mine consumatorul. Problema care ma deranjeaza pe mine, si cred ca sunt mai multi in aceasta situatie este ca nu sunt trecute cantitatile pe eticheta, sa stim si noi ce apa dam copiilor nostri. Daca exista ape care au nitrati mai putini, de ce nu trec acest lucru pe eticheta? Sau de ce nu fac public acest lucru printr-un comunicat de presa? |
Inregistrat: 3/29/2012 Mesaje: 13
| Roxie wrote:Macar eu nu pun botul la reclame mincionase. Auzi, cica: “Singura apa minerala din lume fara nitrati”, Si de fapt s-a constatat ca are.
Nu te supara, cine mai exact a constatat ca apa minerala carbogazoasa de la Aqua Carpatica are nitrati? |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Mihaela36 wrote:
Nu te supara, cine mai exact a constatat ca apa minerala carbogazoasa de la Aqua Carpatica are nitrati?
Am pus si link, si am citat si articolul care spune cine in mesajul meu. Te-ai obosit sa il citesti? |
| Am citit articolul dar nu am inteles de acolo pe baza caror probe. Atunci cand cineva face o afirmatie si nu vine cu probe concrete, pentru mine este egal cu zero. Am vazut ca se vorbeste despre faptul ca exista in Romania ape care au o concentratie de nitrati mica, de ce nu trec aceste cantitati pe etichete? Din gura este usor sa spui asta, mai greu este atunci cand cele spuse sunt contrazise de testele de laborator. |
| Atunci poate ne lamureste si pe noi Jean Valvis in baza caror probe a decis el ca apa lui este cea mai pura, unde a facut acele studii comparative, daca a analizat toate apele minerale existente in lume, si mai ales cum de spune in reclama ca aqua carpatica nu are nitrati, adica are NO3: 0 mg/l , cand de fapt are 0,8mg/l. Adica chiar mai mult decat Borsec. |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Mihaela36, mi se pare un pic ciudat ca toate cele 8 postari ale tale sunt doar la acest topic, si cat de repede raspunzi. Chiar vrei sa credem ca esti atat de pasionata de apa Carpatica ? |
| Tzepii wrote:Mihaela36, mi se pare un pic ciudat ca toate cele 8 postari ale tale sunt doar la acest topic, si cat de repede raspunzi. Chiar vrei sa credem ca esti atat de pasionata de apa Carpatica ? Eu am raspuns dupa 6 ore in timp ce Roxie a raspuns dupa 25 de minute. Cred ca intrebarea legata de rapiditate i se adreseaza mai degraba ei
Pentru Roxie: Din cate stiu eu pe piata se comecializeaza 2 tipuri de apa Aqua Carpatica: minerala carbogazoasa (0 mg/l NO3) si plata (0,8 mg/l NO3), asa scrie pe eticheta. Nu stiu cati nitrati are Borsec pentru ca nu am vazut sa fie trecuti pe eticheta.
Sunt curioasa cate minute va dura pana imi vei raspunde. |
| Daca era vorba de apa carbogazoasa, atunci de ce au "omis" sa mentioneze asta in reclama, si de ce comparatia e facuta cu ape minerale plate? Si tot nu am auzit de la tine despre ce probe au cei de la AC ca apa lor e cea mai pura, unde au facut analizele si daca au analizat toate apele minerale din lume ca sa poata sa isi aroge superlativul asa cum au facut-o. Sunt super rapida, am raspuns in 15 minute. Vezi ca s-ar putea sa primesti atentionare de la cei care te platesc ca nu raspunzi suficient de rapid. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Apropo de reclame care induc o realitate ce nu exista sau " missleading " ca nu stiu cum sa ma exprim mai bine.Ieri am citit de o mama care a castigat procesul cu Nutella .Nutella avea o reclama care te facea sa crezi ca produsul e un aliment de baza nutritiv pentru micul dejun.Am vazut si eu reclama ani la rand, aceeasi minciuna ambalata frumos ,credeai ca ciocolata pe paine e de fapt un aliment ceea ce nu este daca judeci ca un om normal.Nu poti da copilului la fiecare mic dejun ciocolata pe paine ...doar daca esti ferm hotarat sa-ti omori copilul.Ei, mama respectiva a castigat 3.5 mil $ si reclama a fost inerzisa de la difuzare .Deci daca vedeti ceva in neregula cu reclamele , atacati , s-ar putea sa va faceti si ceva bani de o vacanta
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Serios? In italia inca exista aceasta reclama.Poae ar trebui sa-i dau in judecata desi fiica-mea nu prinde asa ceva |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| bereea wrote:Serios? In italia inca exista aceasta reclama.Poae ar trebui sa-i dau in judecata desi fiica-mea nu prinde asa ceva
Depinde de legile tarii,asta era in California,de fapt doua mame au inceput procesul.Nu stiu daca in Ro avem legi impotriva reclamelor care induc in eroare , nu mincinoase, ca ele sunt asa de bine slefuite ca nu se vede minciuna cu ochiul liber ,doar induc o stare de bine care de fapt nu vine niciodata .Cred ca noi ca parinti tre sa comentam fiecare reclama de TV cu copiii sa le aratam ca nu tot ce vad pe sticla e si adevarat.Eu fac asta des cu Diana ca ea e mai vulnerabila la reclame cu cosmetice |
| Aoleu, am lipsit o zi si deja s-au incins spiritele pe forum.
Mai fetelor, eu nu sunt avocatul nimanui dar vreau sa va spun un singur lucru. Nu ma intereseaza ce studii a facut Aqua Carpatica, ce analize, in ce laboratoare, unde si de cate ori. Eu citesc eticheta si acolo scrie 0,8 mg/l NO3 (ma refer la apa plata). Are cineva impresia (ma refer la oameni intregi la minte, cu capul pe umeri) ca cei de la firmele concurente nu au testat niciodata in laborator o sticla de AQUA Carpatica? Voi credeti ca daca ar fi iesit alta valoare decat cea inscrisa pe eticheta nu facea scandal concurenta? Televiziunile ii manca pe paine la micul dejun iar consumatorii nu mai cumparau in veci apa de la ei.
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Uite de aceea cand merg in tara beau apa buna de fantana, cu un gust excelent. |
|
| bereea wrote:Uite de aceea cand merg in tara beau apa buna de fantana, cu un gust excelent. Banuiesc ca fantana aia de care zici tu este undeva la munte. Apa din fantanile de la campie, mai ales din zonele unde se face intensiv agricultura si se polueaza cu ingrasaminte, nu prea cred ca are un gust excelent. Oricum, nici apa din fantana nu mai are gustul de odinioara, asa spunea bunica care are 83 de ani. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Pt. Genoveva si Mirela36
In mod normal, mesajele de reclama sunt sterse de pe acest forum. Dar ce faceti voi aici este anti-reclama. Eu zic sa va opriti, devine ridicola si penibila incercarea voastra de a sustine un brand care se promoveaza prin mesaje incomplete si care au si fost interzise. |
|
|