Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bereea wrote:am sa mai caut , trebuie sa mai am.
Multumesc |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Imi place Roma. Ai avea ce sa vezi in oras. Si Vaticanul mi se pare minunat! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Pentru mine , Roma este cel mai frumos oras din lume.Cand merg pe starzile ei vechi , inghesuite simt ca renasc.Ori de cate ori ajung printre ruinile Romei antice ma opresc si incerc sa aud suspinele sau resetele celor care candva traiau acolo. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| Am fost si noi la Roma acum 2 ani si am ramas impresionati de Vatican si Coloseum.Adevarul este ca ai ce vedea in Roma,o sa mai mergem cu prima ocazie |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| bereea , cam la asta m-am gandit si eu cand am fost la roma, incercam sa imi imaginez cum era pe timpuri, ce s-a intamplat pe acolo, este un oras super de frumos si ai ce vedea acolo. si vaticanul.........asa o biserica nu am mai vazut in viata mea. |
|

| Da, roma e un oras deosebit |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| BEREEA,imi plac pozele postate de tine,sunt divine.M-au facut sa simt aerul placut si mirosul placut de verdeata,...este magnifica Roma.Intr-un viitor indepartat,mi-ar place sa vizitez Roma,si poate ca am sa apelez la tine,...cine-ti poate arata un oras atat de frumos,sa-ti explice despre minunatiile care se gasesc acolo,daca nu un connational de-al tau drag,care iti va vb si in limba romana,unde mai pui,.... P.S. Mi-a placut foarte mult Villa d'Este,parca se numea,...si Vaticanul,si Colosseumul,.....ehhhh,totul. |
|

| Marivic, mi-ar face o deosebita placere sa iti pot arat Roma...crede-ma ca si eu mai am inca o multime de locuri de vazut , dar daca n-am cu cine... |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| bereea ,tu locuiesti la roma? |
|

| Locuiesc langa Roma, la cativa km |
|

| Cu siguranta Bereea,ca am sa-ti dau de veste cand ne vom hotari sa vizitam Roma;cu toate ca vom sta atatea ore in Roma,atunci in tranzit,mi-e frica sa ies din aeroport,asa ca cu siguranta il voi ruga pe sotul meu cand va mai veni acasa sa-mi planifice o excursie catre tine,catre Roma,... De abia astept sa vina acea zi! |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Am fost si eu la Roma acum vreo 6 ani.A fost absolut superb,mi-am pus si dorinta la Fontana di Trevi si chiar mi s-a implinit .Oricum e un oras superb!!!! |
|

| Marivic, stai doar 5 ore in aeroport, nu ai timp sa ajungi in roma si inapoi si sa mai si vezi ceva. |
|

| Da,asa e,si cu siguranta ca nu e de vazut ceva in viteza ,,sagetii albastre'' Mai bine asa ca melcul,pe-ndelete,nu?O venii si ziua aia,....
|
|

| BRANDUSA,mi-ai putea spune si mie ceva?Civitavechia,portul de unde se pleaca cu vaporul spre Malta,este in apropiere de tine?Vb mai mult pe PM,daca vrei si ai timp...As dori cateva lamuriri,daca poti sa-mi dai.
|
|
|