ITALIA
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Friday, July 2, 2010 9:07 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mioara, eu stau cam la 80 de km de Civitavecchia.daca pot s ate ajut cu ceva, spune-mi, te rog.pupici
marivic
Scris: Friday, July 2, 2010 9:35 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Brandusa,multumesc.Ai PMcomputerlove computerlove computerlove
kali
Scris: Wednesday, March 25, 2015 4:04 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Desi nu ne-am propus vreodata, am ajuns si noi la Milano. AngelNot
Parerea mea e ca nu merita un drum pana acolo cu gandul exclusiv de a-l vizita mai ales daca sunteti obisnuiti cu calatoriile si nu aveti in vedere o sesiune de shopping.
... Insa e un bun punct de plecare spre Como sau Verona - chiar si Venetia -, daca va atrag ca si destinatie turistica.

Orasul e ok, insa cu prea putine obiective turistice importante. In afara de Domul vestit care e, intr-adevar, spectaculos, nu m-a impresionat nimic in mod deosebit, insa am apreciat atmosfera specifica Italiei, mancarea excelenta, terasele relaxante iar plimbarile au fost mai mult decat placute cu atat mai mult cu cat erau meri salbatici peste tot, in plina floare si care, impreuna cu magoliile roz si albe, m-au incantat in mod deosebit, fiindu-mi foaaarte dor de primavaracoeur - iar noi plecasem de acasa pe ninsoare.
bereea
Scris: Thursday, March 26, 2015 9:08 AM
Nivel

Milano este un oras puternic industrializat si este orasul pentru "alta moda". Are si obiective turistice , putine in comparatie cu alte locatii din Italia.In general, la Milano se merge pentru a asista la paradele de moda, daca vrei doar sa cumperi ce gasesti la Armani la Milano , gasesti si oriunde in alta parte.

Kali , daca mai vii in Italia ti-as recomanda Toscana.Eventual cu cazare in un agroturismo.
kali
Scris: Thursday, March 26, 2015 10:08 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Zona mi s-a parut superba. De Como ne-am indragostit intr-atat incat blondutul meu ma baraie sa mergem data viitoare cu masina, ca sa putem vedea tot ce ne intereseaza si ar fi greu accesibil pe jos sau cu mijloace de transport.

Fix asta discutam si noi: fara cazare dinainte, sa putem opri pe la pensiuni, de trecut prin sate, etc... tare frumoasa mai e Italia!!
bereea
Scris: Thursday, March 26, 2015 10:20 AM
Nivel

Daca mergeti iar in zona Como nu ocoliti Lago de Garda. E bellissimo!
Maria & Mario
Scris: Tuesday, January 10, 2017 6:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Bereea , Informatii despre Cinque Terre - coasta - ai ? Recomandari ? Te rog ! love
bereea
Scris: Tuesday, January 10, 2017 8:48 PM
Nivel

E o zona minunata, de vizitat primavara.Revin cu informatii
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.