Multumessssssc, m-am trezit asa fericita azi dimineata.
Pai, cum i-am spus sotului?
Am tot asteptat rezultatul Beta aseara pana pe la 9:30. Nu mai stiam ce sa fac sa treaca timpul mai repede, voiam sa ii spun mai repede. Nu a venit aseara rezultatul, a venit azi dimineata, insa tot i-am spus de aseara.
I-am pregatit o punguta de cadouri cu multi copii, pe care scria La multi ani.
In punguta i-am pus asa: O sticla de Brancoveanu :004:, dulciuri, un tricou, si la fundul pungutei o camasa pe care am impachetat-o cu testuletele in ea. Si deasupra de tot o scrisorica.
M-am dus la el cu punguta si i-am zis ca eu i-am luat cadou de aniversarea noastra de 11 ani si ca il dau mai devreme ca nu ne mai prinde 12:00 noaptea.
I-am zis sa inceapa cu scrisoarea. Scrisoarea ii sugera ba ca sunt insarcinata, ba ca nu si tot asa. Ba chiar m-a intrebat la un moment dat, cand citea: " Tu ori esti gravida?" Si i-am zis ca nu. Citind mai departe scrisorica a inteles ca nu sunt insarcinata.
Trec peste restul obiectelor, a ajuns la camasa, ultima din punguta. O ridica, si vai...cand o ridica au cazut testuletele inapoi in punga. Eu imi imaginam ca o scoate frumos si ca vor pica pe jos, sa le vada. S-a uitat la camasa, mi-a multumit, i-a placut.
Mie tot imi venea sa-i zic, mai e ceva in punga. Cand isi arunca el ochii in punguta le vede. A durat 3 secunde pana le-a scos de acolo.
Se uita la ele, ma intreba ce sunt acele doua liniute, desi stia ca am mai facut teste de sarcina, i-am zis ca sunt pozitive.
Si acum soc. Nu m-a crezut sau nu ii venea sa creada ca mi-a zis " Ce fel de gluma e asta, sunt desenate cu carioca."
Pana atunci am stat serioasa, dar deja ii vedeam ochii umeziti si m-a bufnit si pe mine plansul, si atunci a inteles ca nu glumesc cu nimic.
Dupa luat in brate, pupaturi, etc.
Asa a inteles intr-un final de ce i-am luat sticla de Brancoveanu, ca ma intrebase cand a scos-o din punga de ce am luat-o. I-am zis ca am gasit-o la promotie
Si intrebari, multe intrebari din partea lui.
NU a zis niciun moment ca a venit mai repede decat planuisem si s-a declarat foarte fericit.
Haideti fetelor ca am scris ditamai povestea
Am atasat o poza cu surpriza.