Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| mihaela75 wrote:fa-i manichiura chiar daca e prea mica pentru asta, pune-i abtipilduri pt unghii ,cred ca sunt si pentru copii.Poate de dragul manichiurii o sa renunte la ros .Cred ca eu asa as face  Bine ca e fetita ca la baieti n=am idei
O idee buna... oja de copii si abtibilduri de ungii nu imi lipsesc...am sa incerc |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna!!probabil nu m-am incadrat in topic!!as vrea din toata inima sa vorbesc cu mame care au copii cu probleme oftalmologice!!Am un baiat in varsta de 5 ani..cu diagnosticul urmator:albinism ocular,nistagmus,asimetrie.in cazul in care mai e vreo mama care stie despre ce e vorba,m-as bucura sa putem comunica!!!Va doresc sanatate!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Si Daria are problema asta cu rosul unghiilor.Dar ma uit ca nu o face in mod constant...Nu prea ii tai unghiile ca nu am ce .Ii explic ca sunt tare urate unghiile roase...intelege pe moment,dar apoi din obisnuinta incepe iar sa le roada.Si sotul meu e la fel.Isi roade unghiile ,mai ales cand are o stare de nervi ,ori o problema de rezolvat,ori cand il framanta ceva... |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Giulia,uite,poate mai citesti si aici http://forum.7p.ro/Help-isi-roade-unghile.aspx?g=posts&t=5775 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Multumesc celui ce a inventat solutia ed anti ros unghii !!! A functionat perfect !
Dupa ce un an aproape si-a ros unghiile cu sarguinta , pana la carne ..... am reusit sa o dezvat ! Avem unghiute frumoase , micute si cu oja ! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| vai,Oana,unde se gaseste? ca ma dispera Mihaita,aproape nu mai are unghii pe Lara am dezvatat-o cu cicaleala dar la el nu merge... |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cred ca in farmacii. Noi de acolo am luat-o. |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Mai dragelor si eu am fost un copilas rozator...la mine n-aa avut efect nici miraculoasa "oja" amara impotriva rosului..si eram in facultate cand am cuparat-o...singurul lucru care a functionat a fost gelul de unghii... |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| si Davis isi roade unghiile, deocamdata doar 2,3 de la ambele maini...nici n-am stiut ca este oja pt asa ceva. |
|

| Stop and Grow - de la Boots
http://www.directchemist.com/stop-n-grow_1_6976.html Aici ! Sper sa dea rezultate ..... la noi a functioat . Aplicat dimineata dupa spalat si seara inainte de nani ! Si o dadeam si pe pielicica din jurul unghiei ! Si cum cresc putin, nu le tai ... le lasi putintel mai maricele .... Spor , Mela !
Fetele , m-am babit .... cum atasez link sub scris ? Help ! Merici ! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Am citit aici de solutie de-asta si m-am pus pe cautat...azi mi-a venit si mie comanda la oja anti-ros...fii-mea e rozatoare mare si il are pe taxu model ...le-am luat 2 flacoane, pentru fiecare cate unul :)...sa vedem ce branza face solutia asta la impatimitii mei.
Oana, in cat timp s-a dezvatat Mariuca? Acum ii mai dai cu solutie de-asta? |
|

| Miha , si la noi e in familie ! Soacra -mea si acum roade la unghii, iar al meu sot iubit nu mai are nici urme de unghii .... glumesc, desigur .... dar roade la ele zi lumina ! Cred ca in doua luni tratament intensiv ( de doua ori pe zi ) . si lasate mai lungute ..... si Gata ! Acum avem unghiute de printesa , date cu roz , lungute si rotunjite ! Ca domnisoarele ! |
|
| Asa zice si pe-asta: aplicare de 2 ori/zi...ar fi bine daca dupa 2 luni de aplicari o sa scapam definitiv...la fii-mea trag sperante, ca poate o deranja-o gustul de piper si ce alteva are in el, ca la barbata-miu ...chiar ieri vorbeam cu el de ros si auzi replica: "da' ce? vezi tu la mine unghii deformate, urate? sunt doar roase din carne, in rest sunt perfect sanatoase" |
|
| Solutia asta pare ca e apa de ploaie la rozatoare ...ii tot dau fiica-mii zi de zi si parca nu vad unghii crescute ...dar ce-a patit saraca intr-o seara dupa ce-i dadusem cu ea ...s-a dus la wc si odata am auzit-o urland ca i-a luat foc pipica si fundul ...isi bagase un pumn de hartie igienica uda in fund sa n-o mai usture ...acum imi vine sa rad, dar saraca ce-a patit-o atunci...a trebuit s-o tin cu fundu-n apa vreo 10 minute sa-i calmez usturimile. Ma gandeam ca daca nu merge cu solutia asta sa incep cu ardei iute, dar dupa patania asta parca nu-mi mai vine sa-i dau cu nimic ...decat s-o cicalesc in continuare sperand ca o sa lase obiceiul asta urat. |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| delfinasa wrote:Solutia asta pare ca e apa de ploaie la rozatoare  ...ii tot dau fiica-mii zi de zi si parca nu vad unghii crescute  ...dar ce-a patit saraca intr-o seara dupa ce-i dadusem cu ea  ...s-a dus la wc si odata am auzit-o urland ca i-a luat foc pipica si fundul  ...isi bagase un pumn de hartie igienica uda in fund sa n-o mai usture  ...acum imi vine sa rad, dar saraca ce-a patit-o atunci...a trebuit s-o tin cu fundu-n apa vreo 10 minute sa-i calmez usturimile.  Ma gandeam ca daca nu merge cu solutia asta sa incep cu ardei iute, dar dupa patania asta parca nu-mi mai vine sa-i dau cu nimic  ...decat s-o cicalesc in continuare sperand ca o sa lase obiceiul asta urat.
saracul copil
si eu am fost rozatoare si m-am dezvatat mare fiind si cand m-am prins eu ca vreau unghii frumoase. adica prin liceu sau cam asa ceva. asta e boala grea |
|
|