Buna fetele tocmai ce am venit de la control, si mi a spus ca am ovare micropolichistice. Doamna doctor mi a dat un vibe super bun si mi a spus ca alte probleme nu exista, dar de acum trebuie sa fiu mai atenta la ce mananc, stres si asa mai departe.. mi a dat sa iau 6 luni inofolic combi atat pentru reglarea problemelor cu ovarele micropolichistice cat si pentru un mic ajutor in conceptie. Nu mi a spus ca as avea probleme in a ramane gravida deoarece nu am chisturi, am totul foarte ok, uter, endometru, trompe.. doar sa monitorizez mult mai bine ovulatia si desi abia mi a trecut ciclu pe 9, deja am foliculul pregatit de ovulatie si mi a spus sa am contact o zi da, una nu ca sa evit sa trec peste ovulatie, ori sa mi monitorizez ovulatia prin teste dar a spus ca de multe ori din cauza OMP pot da gres. Desi o alta doctora mi a spus ca am anexita acum 4 luni, doamna doctor de astazi mi a spus ca nu e vorba de asa ceva si tind sa am incredere in ea deoarece mi s a parut foarte buna si felul cum mi a vorbit, mi a explicat si vibe ul cu care am plecat de la ea. Voi ce parere aveti? Ar trebui sa ma ingrijoreze acest diagnostic..? Am citit pe net tot felul de chestii si bineinteles ca acest OMP e cam egalat cu infertilitatea, desi stiu multe persoane cu ovare polichistice, uter retrovers si multe altele care tot au ramas insarcinate. Cat despre inofolicul combi, este cineva care a luat si a avut rezultate?
|
Buna fetele am citit mesajele voastre din urma caci am disparut putin din peisaj, nu m am simtit bine zilele trecute. Mi a venit CM pe 5 si am avut niste dureri ingrozitoare, mi a trecut de 2 zile si inca am mici dureri, dar mi am mai revenit cu forte si sperante noi, vineri am programare la o doamna doctor noua despre care am auzit numai de bine. Abia astept sa merg si sa vad ce s a intamplat cu mine, sa urmez un tratament si poate niste sfaturi si o accelerare a fertilitatii, poate poate.. voi ce faceti, cum sunteti?
|
Raza wrote:Mulțumesc din suflet, fetelor. Sa de-a Dumnezeu să fie bine până la capăt, că mari emoții mai am.
Fetelor, vă încurajez și eu că știu cum e. Cel mai important este că vă informați, că nu așteptați să vă cada din cer si căutați soluții, doctori, informații. Sunteti pe drumul cel bun, asta e viața nu avem ce să facem cădem, ne ridicăm și mergem mai departe. Sa iti ajute Dumnezeu sa fie totul bine incurajarile conteaza enorm in momente ca acestea.. multumim din toata inima!
|
Oana.c wrote:Isa ai incredere, e cel mai bine ca stii cauza ca sa stii ce sa tratezi. Si eu sunt tare dezamagita, dupa biochimica din martie am urmat 3 luni de tratament cu anticonceptionale(luni pierdute dpmdv) si sperand ca dupa voi ramane in prima luma, am avut test pozitiv de ov si am lucrat zilnic acele zile dar degeaba . Imi pierd speranta si eu dar ma ridic si imi stabilesc singura standarde ca sa pot suporta mai usor trecerea timpului, am zis ca imi dau termen 3 luni in care sper sa iasa ceva , daca nu reusesc o iau iar pe calea medicilor ... am zis ca 3 luni vreau sa iau pauza de la alergatul asta mereu pe la medici care m a sleit de puteri si bani. Curaj feteleor ne sustinem reciproc! E un lucru bun si in pierdutul sperantei pentru ca atunci cand te astepti cel mai putin, apare o minune, dar cand ne dorim ceva atat de mult.. nu prea se pupa.. lucrurile mult dorite vin greu, dar vin sigur la momentul lor.. eu asa incerc sa mi ridic moralul, uneori imi iese, alteori nu.. sa fie cu mult mult noroc in lunitele acestea in care ti ai propus sa incerci si sa se termine asteptarea pentru tine eu astept sa merg la control sa vad ce se intampla cu mine, sa tratez si sa incerc din nou.. ma rog doar sa fie ceva minor ca daca primesc vreo veste naspa, cu siguranta imi va cadea moralul de tot si imi va fura orice speranta..
|
Anna100112 wrote:Doamne ajuta Isa,sper din suflet sa rezolv cumva si la fel de mult sper sa iasa bine si controlul tau si sa fie doar o mica dereglare. Multumesc din suflet
|
Gaby 41 wrote:Isa,nu gândi negativ;sigur veni deveni mămică în curând.Este bine că te-ai programat pentru control așa vei afla și cei cu întârzierea aceasta.Anna,te îmbrățișez și să fie cu noroc data viitoare și să vină și bebelușul mult dorit. Sper din tot sufletul, e tot ce mi doresc mai mult pe lumea asta, atat eu cat si partenerul meu si cea mai mare dezamagire luna de luna e cand il vad si pe el dezamagit.. sper sa nu fie nimic grav si sa fie vreo dereglare doar. Va multumesc din suflet, fetelor.. ma simt mult mai ok cand aud pareri si de la voi, ma face sa prind sperante.
|
Anna100112 wrote:Te inteleg perfect. Si eu sunt cu moralul la pamant. Luna trecuta am facut monitorizare,am avut un ousor tare frumos, a crescut greu dar am confirmarea ca fac oute, nu a fost sa fie din pacate. Acum ma chinui sa fac HSG, a incercat medicul meu sa ma programeze la maternitate,nu se poate din cauza covidului , am sunat la Giulesti, au aparatul stricat, am sunt la Galati si abia luni m-a programat cand voi fi in z14 si teoretic nu se face HSG, nici nu ma programat pt HSG,ma programat doar la control,ma gandesc sa mint, sa zic ca sunt in z10( nu stiu daca este bine). De ieri de cand ma sunat medicul si mi-a spus ca nu a reusit sa faca nimic,mi-a scazut moralul sub nivelul marii,azi am cedat si am plans sa ma descarc, stau numai cu gandul ca nu voi reusi sa fac procedura,ca sa imi poata da medicul tratamentul de care am nevoie,ma gandesc doar ca voi pierde luna asta si nu voi reusi sa fac nimic. La fel ca si tine si eu am avut asteptari si sperante mari,care din pacate s-au spulberat intr-o secunda. Chiar am crezut ca este ousorul meu norocos. Of, Doamne.. imi pare foarte rau. stiu ce spui.. de cand am primit si eu rezultate, cred ca 2 ore le am plans incontinuu, abia am reusit sa ma calmez si sa mi ies putin din stare.. cel mai dureros e cand ti se spune ca sunt sanse mari sa fie ceva si apoi ti se infirma asta.. m am intristat acum din nou sa aud asta de la tine, dar cu siguranta vei rezolva. Sa dea Dumnezeu sa fie bine, Ana! Toate gandurile bune le trimit spre tine
|
Isa29 wrote:
Buna, eu zic sa nu te descurajezi, ia partea plina a paharului si anume ca nu e o extrauterina, asa cum o banuia medicul tau. Intarzierea menstruatiei poate avea mai multe cauze, cel mai bine sa mergi din nou la un control si sa faci niste investigatii. Parca tin minte ca nu incerci de multa vreme, inca e timp dar trebuie si nitel optimism, desi stiu si eu ce dezamagitoare mai sunt lunile astea ce trec.
Numai gandul ca deja am pierdut 2 luni, pentru ca neavand menstruatie, inseamna ca nici nu s a produs ovulatia.. din start am mai pierdut 2 luni.. m am programat deja la un control, sper sa nu fie vorba de ceva naspa si sa fie doar vreo dereglare hormonala si sa mi vina odata ca sa pot incerca din nou.. incerc sa ma incurajez singura dar cand iti doresti atat de mult, iti mai vezi si partenerul dezamagit de fiecare data pentru ca si el isi doreste enorm.. dar norocul meu ca el e cel care ma incurajeaza mereu si imi spune ca e destul timp. Acum sa vedem ce mi spune doctorul..
|
Buna, fetele. Astazi am reusit sa ajung la beta insa este negativ, din pacate.. valoare <0,1. nu a vrut sa fie nici acum bebita.. cu ciclu absent de pe 3 iunie, de data asta chiar aveam sperante mari ca sunt insarcinata.. dar se pare ca nu..menstruatia tot nu a aparut, deci clar am o problema.. am acumulat ganduri negative acum cum ca sunt bolnava si poate nu sunt capabila sa fac un bebita asta este.. mi as fi dorit sa revin cu vesti bune, acum sunt cu moralul la pamant .. sper sa fie cu vesti bune pentru voi, pentru mine n a fost sa fie
|
Gaby 41 wrote:Isa,dacă nu ți-a venit ciclul e fie bebe fie o întârziere.Când ai făcut ultimul test de sarcină? Pe 24 am facut ultimul test. a fost tot negativ si de atunci am renuntat sa ma mai testez ca am tot spus ca ajung la beta..
|
|