Felicitari, Missy
Deme, aici colega, inca pe baricade :)) Am fost si eu la eco si nu pare ca si-au reluat ovarele activitatea dupa diphereline, astept prima menstruatie si vedem atunci cum pica, sa pot incepe iar monitorizarile pentru transfer. Nu stiu de ce, dar chiar simt ca nu vreau sa ma grabesc, desi trec lunile si acus e gata anul, eu cu stimularea facuta in februarie. Nu-i bai, eu tot zic ca asta e o lectie foarte importanta de invatat si anume lectie rabdarii :). Bafta, sa ai toti grasunii de calitate
Eu: 36 | El: 36 TTC: ian' 2021 AMH mai 2022: 5.55 Histero dec' 2021 & noi’ 2022 - extirpare polip Endometrioza profunda
|
deme wrote:
Paaaai am inceput in 28 aprilie decapeptyl ca sa imi puna ovarele pe pauza, trebuia sa vina menstruatia intre 7 si 10 zile, dar nu q venit. Maftei a zis ca se mai întâmplă. Buuuun am fost la analize si eco urmand ca a2a zi sa încep rekovelle si menopur, ceea ce nu s-a întâmplat pt ca era progesteronul mare deci urma sa vina cu întârziere. Mi-a zis sa continui cu decapeptyl inca 5 zile si sa repet eco+analize.
Hai sa fie cu folos! Ca prea au fost poticneli si la tine, macar sa vezi inceputa stimularea si apoi luate toate pe rand. Eu vineri am eco si analize, vedem cum se prezinta situatia pt transfer, ar fi ceva sa ne iasa pe ciclu natural Tu monitorizarile le faci la tine in oras, nu? Eu merg pt prima data in alta parte pt ca suntem plecati din localitate, dar in faza asta medicul a zis ca e ok.
Eu: 36 | El: 36 TTC: ian' 2021 AMH mai 2022: 5.55 Histero dec' 2021 & noi’ 2022 - extirpare polip Endometrioza profunda
|
deme wrote:
Offf mi-as fi dorit, trebuia sa fim pe 21 la Iași, insa vineri am facut eco si analize iar progesteronul era f mare, asa ca mi-a mai dat inca 5 zile de decapeptyl si maine merg la eco si analize iar. Teoretic, cred ca dupa 26 ajungem. Vedem maine ce spune si Maftei.
Tu astepti sa incepi stimularea? Ce inseamna progesteronul mare, asta creste dupa ovulatie, nu?
|
Acum am vazut mesajul Deme, eu dupa 21 sigur o sa fiu la monitorizare la Maftei, ne dam intalnire?
|
Buna fetele, contribui si eu la vibe-ul dezamagirilor, am ratat transferul, nu a crescut estradiolul si medicul a decis sa amanam, merg pe mana lui ca nu degeaba l-am ales, am toata increderea ca stie ce face.
Nicaieri, nu vreau sa vorbesc aiurea, dar inainte de orice procedura se fac monitorizari dese, nu conteaza cum e “de obicei” ovulatia, nu se merge pe estimari ci pe analize concrete. Imi pare rau, stiu sentimentul de “inca o luna”, dar ce sa facem, mergem inainte.
Deme, si eu mai am un pas si uite cum imi joaca feste organismul, nici nu mai stiu pe ce sa ma bazez. Hugs
|
Felicitari testelor pozitive de aici!
Eu de luni incep pregatirea pentru ET, mult a fost putin mai e
Nicaieri, iti inteleg dezamgirea desi eu nu am fost adepta testelor timpurii, facute mai devreme de data estimativa a menstruatiei, tocmai ca e prea mare stresul ca daca iese negativ stii ca poate mai e o sansa daca mai astepti, deci am preferat mereu sa astept. Eu nu iti mai stiu istoricul, ti-a dat medicul sanse cu inseminare sau ai vrea tu oricum sa incerci?
|
Deme, stiu ca erau mici sansele, dar eu tot vad treaba asta cu ochi buni. Eu din 2020 de cand incerc n-am vazut niciodata 2 liniute, macar acolo o tentativa de... nimic. Cand mi s-a spus ca e de FIV situatia, parca am rasuflat usurata cumva, ca pot face ceva concret. Si au mai fost poticneli si de atunci, cum vad si la voi, fetele care postati pe aici, dar cum zicea si Dellialilliana, le luam pe toate cum vin si mergem inainte, alt optiune nu e (dar sa stii ca avem dreptul la refulari, multi de fuck si damn it au curs si la noi )
|
Deme, mai citeam pe SOSI de femei care se pregateau de fiv si au ramas spontan, dupa ce ani la rand n-au ramas deloc, deci niciodata sa nu spui niciodata :)). Eu iti tin pumnii sa evolueze in bine
Cat despre mine, azi am facut a doua injectie diphereline intramuscular, peste 21 de zile incep si eu pregatirea pentru transfer. Mi-au iesit si ceva bacterii prezente in secretii pentru care cel mai probabil voi lua acum un tratament, la eco s-a vazut un potential polip refacut deci inca o histero inainte de transfer, dar ce sa facem, jucam dansul pana la capat :).
|
Lore, nu am apucat sa mai scriu, felicitari! Deme, exista cazuri exceptionale si toate sansele sa fii si tu unul, tin pumnii sa evolueze bine
|
Felicitari, Lore! Ce beta baban Sa dea Domnul sa decurga toate bine si peste 9 luni sa-ti tii puiul in brate
|