Felicitari fetelor cu teste pozitive!
Eu mi-am facut azi programare la Bogdan Doroftei in Iasi pentru control de rutina cu ecografie, pe 12 oct, iar consultatia pe infertilitate o am la Radu Maftei, abia in februarie fiind primul loc disponibil. La medicul din orasul meu nu as vrea sa mai merg, nu pare sigura pe ce vede la ecografie si mai tare ma zapaceste. Presupun ca daca sunt ceva probleme (cum ar fi polipul pe care medicul meu crede ca-l vede), ma va programa si pentru histero tot in Iasi.
|
Andreealee wrote:Buna fetelor. Revin cu vesti dupa beta. 26,8 si sunt in 10 dpo. Parca mi se pare incredibil. O sa repet luni sa vad evolutia.
Incercam de un an si problema era la sot. De 3 luni ia proxeed si eu de 3 saptamani incepusem sa iau femibion (planificare si sarcina). Sper sa fie bine Doamne ajuta si mai departe. mi se pare o minune de la Dumnezeu. Mi-e si teama sa ma bucur
Felicitari!
|
Apropo de faptul că implantarea are loc de obicei la 7-10 zile după ovulație, trebuie să știți că implantarea timpurie și tardivă se întâmplă rar. Probabilitatea de implantare, în funcție de DPO, este prezentată în listă: * 3-5 dpo - 0,68% * 6 dpo - 1,39% * 7 dpo - 5,56% * 8 dpo - 18,06% * 9 dpo - 36,81% * 10 dpo - 27,78% * 11 dpo - 6,94% * 12 dpo - 2,78%
Nu stiu exact cum au fost calculate procentele, dar poate ajuta :).
Ca tot aflu de sarcini in stanga si dreapta, cum povesteati si voi, am vazut test pozitiv in 7 dpo cu ambele linii aproape de aceeasi culoare, deci au loc si implantari foarte timpurii.
|
deme wrote:Fetele , maine as fi 11dpo, daca ma duc pt beta, ar trebui sa fie relevanta, indiferent de rezultat din cate stiu eu, nu?
deme, de ce nu mai astepti putin? Eu stiu ca implantarea se poate produce si mai tarziu, 12 dpo, deci nu ar avea ce sa iasa pana atunci. Stiu, grea tare partea asta cu asteptatul... Eu azi noapte am visat 2 liniute pe test, simt ca e aproape momentul
|
Buna dimineata tuturor! Eu am fost absenta o perioada in primul rand pentru ca am fost plecata din tara dar si pentru ca nu am avut noutati. S-a suprapus perioada concediului cu cea fertila, dar nu s-a intamplat minunea. Azi, dupa 4 zile de intarziere, si-au facut aparitia musafirii. Facusem un test marti si a fost negativ, deci mai mult m-am stresat cu intarzierea asta. Vine o luna noua cu sanse proaspete, o luam de la capat si speram ca va aparea si bebelusul mult dorit in viata noastra.
Succes fetelor la testat!
|
Test negativ barza ultrasensibil, azi 14 dpo, incep sa am niste crampe prevestitoare de urati. Oricat as citi despre implantarea tarzie si cresterea mai lenta a hcg-ului, crampele astea ma dezamagesc maxim. Asteptarea e cea mai grea, luna asta am si facut 3 teste pana acum, ceea ce nu s-a mai intamplat vreodata, dar in cazul meu tot e mai simplu sa astept sa intarzie decat sa incep cu sperantele din 8-10 dpo. Aici e dezbaterea in functie de cum simte fiecare ca ii e mai usor, sa testeze sau sa astepte, eu daca testez incep sa-mi fac prea repede sperante si mi-e mai greu in zilele dinaintea menstrei.
|
Buna fetelor, eu azi 13 dpo, aseara am observat un spotting usor roziu-portocaliu cand am mers la toaleta, azi momentan nu mai vad nimic. Mentionez ca nu am de obicei spotting inainte de menstra, vine direct ziua 1. Am si ceva crampe usoare, le-am tot avut de cateva zile. La analiza de urina a iesit klebsiella, as fi vrut sa incep un tratament, acum stau sa astept pana miercuri sa pot testa.
|
deme wrote:
9DPO e devreme
Stiu, mai e timp sa se pozitiveze, dar tratament trebuie sa iau oricum, urmeaza sa plecam din tara si nu vreau sa iau si infectia asta dupa mine
|
Am facut acum un test si e negativ, mi-au iesit analizele si se pare ca am o infectie urinara ce necesita antibiotic, mai mult de asta l-am facut.
|
Neata tuturor! Eu m-am trezit la 5:30 (dupa 4 ore de somn) si n-am mai putut adormi, aveam si inca am usoare crampe, azi sunt 9 dpo. Pot fi din mai multe motive, dar nu neg ca m-au dus putin cu gandurile acolo, ca poate, poate … N-am alte simptome, nici vorba de sani tensionati, eu experiemntez usoare dureri doar o zi doua dupa ovulatie, apoi inainte de menstra n-am avut de cand ma stiu. Ieri am facut o igienizare dentara cu anestezie si deja ma stresam, desi a folosit o cantitate mica. Am 2 teste de livsane de 10 in casa, eu care spuneam ca nu testez devreme, acum ca stiu ca-s in sertar imi vine sa pun mana pe unul
Irina, bafta la medic, daca nu se intampla minunea, tot in Iasi vreau si eu sa ajung dar la Rafu Maftei la Origyn. Am zis asa, sa incercam efectiv cateva luni, apoi seria de investigatii, analize, verificare trompe, tot pachetul.
|