Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Nico, iti multumesc mult....ma duc kiar acum sa iau si bicarbonat si sa vad daca mai am ceai de musetel.Cat despre crema, sigur voi citi prospectul, de-l inavat pe de rost ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Nico ti-am raspuns la pm |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Laura&Alfonso wrote:Nico ti-am raspuns la pm
esti o dragutza!
Stele pe cer, tine-l pe Matei in funduletul liber chiar daca nu suna prea bine. Eu nu i-am pus pampers in aceea perioada si ca sa nu se scurga peste tot prin casa pipi ii dadeam chilotel+ 2 perechi de panpalonasi+sosete+papuci Si nu ajungea pe parchet pipi pentru ca ramanea pe haine. Schimbam cam la 2 ore fata, nu face mai des de atat pipi si doar cand facea nani sau ieseam afara ii puneam pampers si dadeam cu un strop de crema. O sa-l ajute sa se vindece mai repede aerisitul asta dar atentie ca pantalonii sau chilotelul de pe fundulet sa fie 100% bbc |
|

| misha wrote:Steluze, parerea mea e ca ar trebui sa folosesti galbenele nu musetel(asa mi-a recomandat o prietena asistenta caci musetelul cica poate provoca alergii). Eu am folosit ptr Maria REVIKEN unguent.E foarte bun...dupa doua trei aplicari Mariei ii trecea iritatia.Poate ar fi bine sa intrebi totusi medicul tinand cont ca Matei e mai sensibil. Sanatate multa!
Ma uit si pe prospectul Reviken, dar parca si p'asta il aveam pe lista cu cortizon, sau oi fi ajuns eu obsedata de cortizo ?
Multumiri si pupicei, sa nu aveti fundulet ca al nostru ! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Nico... plicul cu mostrele si pàstilutele pt sterilizat sun pe drum in cam saptamana plicu e la tine |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Laura&Alfonso wrote:Nico... plicul cu mostrele si pàstilutele pt sterilizat sun pe drum  in cam saptamana plicu e la tine
Esti o draguta! Va pupam! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/6/2006 Mesaje: 309
| Revikenul este o alta denumire a Cutadenului. Mie farmacista mi-a spus ca il pot folosi oricat de mult, nu este nici o problema pentru bebelina mea. Dealtfel, si pe prospect scrie ca este indicat pentru tratarea eritemului fesier. In situatiile mai grave, se poate folosi si Neopreol, dar nu mai mult de 3-4 zile (ca sa nu faca rau bebelui). |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu stiu ca si Baneocinul este bun pentru eritem fesier. Dar ar fi bine Stele, sa-i faci si o baita cu ceai de menta, sau macar sa-l tamponezi cu ceai de menta , de cate ori il schimbi. Si il mai poti lasa dezbracat cateva minute prin casa! |
|

| LIA wrote:Revikenul este o alta denumire a Cutadenului. Mie farmacista mi-a spus ca il pot folosi oricat de mult, nu este nici o problema pentru bebelina mea. Dealtfel, si pe prospect scrie ca este indicat pentru tratarea eritemului fesier. In situatiile mai grave, se poate folosi si Neopreol, dar nu mai mult de 3-4 zile (ca sa nu faca rau bebelui).
Lia, esti sigura de ce imi spui?Ca Neopreol am in casa, de cand m-am ars, este un spray, nu?Mie mi-a trecut in 4 zile arsura de gradul II..
Cat despre Cutaden si Reviken, nu este acelasi lucru.Saptamana trecuta am cumparat Cutaden pentru mine, pentru fata si m-am interesat si de Reviken, stiind tot de pe net ca cica ar fi similar cutadenuluik dar de fapt are alte substante active.Ma uit pe Cutaden, sa vedem daca e bun pentru eritem....
Ai folosit Neopreolul?
Multumesc, fetelor pentu sfaturi...o sa le iau pe rand... |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Stele, eu am folosit, cu succes, Pasta Petrini. E un preparat de la farmacie, foarte ieftin(cca 35 mii lei vechi). Mai demult am folosit si Neopreol, la Razvan, si a fost bun si acela. E pe baza de ulei de peste. Mult succes in tratarea funduletului lui Matei! |
|

| Anaida wrote:Stele, eu am folosit, cu succes, Pasta Petrini. E un preparat de la farmacie, foarte ieftin(cca 35 mii lei vechi). Mai demult am folosit si Neopreol, la Razvan, si a fost bun si acela. E pe baza de ulei de peste. Mult succes in tratarea funduletului lui Matei!
Te rog din suflet, Anaida, spune-mi cat timp ao folosit Neopreolul?De Pasta Petrini am auzit si eu, dar nus tiu dca se gaseste in farmaciile astea cu motz din Buc....
Multumesc mult pentru urari .... |
|
| Elle, nu-mi amintesc cat timp...cred ca de cate ori a fost nevoie, nu mi-a spus nimeni ca se da cu restrictie (chiar...exista vreo contraindicatie?)...oricum, n-a fost ceva f grav incat sa abuzam de el. Iar cu Pasta Petrini...daca nu gasesti, da-mi adresa pe privat si-ti trimit eu! |
|

| Anaida wrote:Elle, nu-mi amintesc cat timp...cred ca de cate ori a fost nevoie, nu mi-a spus nimeni ca se da cu restrictie (chiar...exista vreo contraindicatie?)...oricum, n-a fost ceva f grav incat sa abuzam de el. Iar cu Pasta Petrini...daca nu gasesti, da-mi adresa pe privat si-ti trimit eu!
Multumesc mult Anaida...voi incerca pentru inceput pudra Saprosan, apoi Neopreol, apoi ma vad...poate totusi trece... |
|
| Pt putin! Intreaba si la farmaciile fara motz, poate au pasta aia minune! |
|

| Anaida wrote:Pt putin! Intreaba si la farmaciile fara motz, poate au pasta aia minune!
Ai idee ce contine Pasta Petrini,a dica ce substanta activa are?Ca online nu am gasit prospect.... |
|
|