Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| De la kk cu multe fructe mai exact . Multumesc Monica ! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Sanatate multa pentru Giulica.Sa ii treaca cat mai repede! |
|

| Multumesc din suflet Mirela! Abia astept maine sa vad daca e vreo imbunatatire.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| oanamaria wrote:Verdict CANDIDOZA facuta de la prea multe fructe mancate .Tratament cu Clotrimazol sau Canesten pentru minim 1sapt.ca cica cedeaza greu si mergem si miercuri sa ne vada .Si bai cu bicarbonat .Am cumparat Clotrimazol pentru ca e 8lei ,iar Canesten sapt trecuta am aruncat 1tub nedesfacut expirat si costa 23lei si n-am vrut sa-l mai iau . Multumesc mult-mult pentru tot sprijinul vostru. Nu ti-a dat reteta combinata de Canesten cu Hidrocortizon? S-ar vindeca mai repejor...Diaper-rash cu candida a facut si pitica mea dupa nastere si nu a trecut pana ce nu mi-a dat pediatrul reteta combinata...Sanatate si vindecare rapida. Trebuie sa ii schimbi diaperul imediat dupa fiecare pisu... |
|

| Nu mi-a dat combinat ori Canesten ori Clotrimazol .Deja in dimineata asta e mult mai bine cam 50% trecut . |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Oana, ma bucur mult ca deja se vad rezultatele! Stiu cum e sa-ti iei cate o piatra din asta de pe inima! Pupici! |
|

| Multumesc frumos Liz! |
|
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Super, deci pana la urma chiar era cazul de clotrimazol... nu m-am gandit la candida sincer, desi si al meu a facut ceva asemanator dupa un tratament cu antibiotic, dar o forma f usoara, l-am spalat o singura data cu bicarbonat si am dat cu epitelin si a trecut.. uite ca si uitasem de episod.. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ce chestie , nici eu nu am patit cu ai mei asa ceva ... bine de stiut. Pupici si sanatate in continuare. |
|

| Taty am recitit topicul si am vazut ca si Kari a avut aceeeasi problema-candidoza si i-ai dat clotimazol de la tine stiam de el . |
|

| TatyKS wrote:Am fost la Dr si mi-a zis ca e o ciuperca si nu iritatie. Mi-a recomandat Clotrimazol si deja ii trece.! Multumim! UITE aici! |
|

| Da m-am uitat ... iubita nu imi aduc aminte ... .Bine ca ii trece . |
|
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Oana cum mai e Giuli?Sper ca bine.
Taty batranetea... |
|

| E din ce in ce mai bine ,mai este doar foarte putin rosie .Maine mergem iar la control . Va multumesc pentru grija si ajutor, Taty si mie mi se intampla sa uit. |
|

| Am uitat, pentru ca nu cred ca am ajuns sa fie foarte rau ... si atunci episoadele astea se uita repede. Tin minte doar ce a fost mai garv si ne-a marcat . .
Pupici si sanatate multa |
|
|