Iritatia provocata de scutec la bebelusi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mela
Scris: Wednesday, April 28, 2010 8:19 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Praslea,adica ai luat tu antibiotic cand alaptai? daca da,de care si la cat timp?
(sa stiu sa evit pe cat posibil,pe viitor)
praslea_cel_voinic
Scris: Wednesday, April 28, 2010 9:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Mela, da, am luat antibiotic daca imi amintesc eu bine, la nici o saptamana dupa ce am nascut si am luat 7 zile Amoxil 500 mg 3ori pe zi...daca iti amintesti, ma plangeam eu atunci ca am facut o bronsita si tuseam de faceam pp pe mine... Iritatia a inceput usor, ba se ameliora si ziceam ca gata, i-am dat de cap dar uite ca nu se mai trecea si am fost la dr...acum e dea mai bine dupa numai 2 aplicari....
Pupici, Mela si sarcina usoara! computerlove hearts
Mela
Scris: Thursday, April 29, 2010 1:45 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
da,stiam de bronsita dar nu stiu de ce aveam impresia ca ai facut-o chiar inainte sa nasti.

important e ca ai dat de cap iritatiei,bine ca se vindeca de-acum angel

pup inapoi pupici
Ely
Scris: Thursday, April 29, 2010 8:55 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
praslea_cel_voinic wrote:
Avem si noi o problema care se intinde de prea mult timp, nimik nu a mers, schimbarea marcii diaperului, lasarea la aer, tinutul in scutece, schimbarea cremei....Asa ca am ajuns la dr si a spus ca are infectie cu candida...uff Cred ca a facut-o cand am luat eu antibiotice, citisem eu pe net ca fie fac in gurita, fie in partea cealalta, pe piele...Asa ca avem crema cu antimicotic si 1% hidrocortizon..am dat-o de 2 ori pana acum si deja arata mai bine...Concluzia mea: merg imediat la doctor daca nu stiu ce e si nu mai incerc sa rezolv eu singura...ras

Eu m-am lecuit de mult de leacuri traditionale.uff Multa sanatate fetitei si ma bucur ca e spre bine.computerlove
praslea_cel_voinic
Scris: Thursday, April 29, 2010 11:09 PM
Nivel

Ely computerlove da, si eu m-am lecuit...dupa ce am patit-o...alcool La Alex nu am avut absolut nici o problema de genul asta...si m-a cam luat prin surprindere...ras Da, e mai bine si ea e mai vesela....:018: Pupici la copii si tie, mami!!! Voi cum mai sunteti?computerlove computerlove iloveyou
oana marinescu
Scris: Friday, April 30, 2010 9:42 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/12/2010
stele_pe_cer wrote:
Poate s-a mai confruntatat cineva cu o astfel de situatie: de 10 zile Matei are pe fundulet niste bubite rosii, bine conturate, dar in mijlocul bubitelor este gaura rosie.A avut cateva scaune mai moi acum 10 zile, si cred ca alea au generat aparitia eritemului fesier mai pronuntat.

De atunci ii tot dau cu Bepantene, dar ori observ o nesemnificicativa ameliorare, ori nici una.Ce produs mai bun decat Bepantenul ati mai folosit?

iti recomand CASTELANI.da rezultate de la prima folosire
am incercat-o pe puiul meu , evident , dupa ce toata farmacia era la mine acasa
si costa doar 4 sau 5 lei.
este super
praslea_cel_voinic
Scris: Friday, May 7, 2010 8:05 PM
Nivel

Acum iar am luat-o de la capatbanghead banghead banghead ...cred ca ma urc pe peretzi...AM terminat tratamentul cu crema si ...surpriza....iar a inceput sa faca diaper rash....Acum incerc ce au spus fetele pe aici...am taiat o pelincutza din finet bucatele si le pun intre diaper si piele...sa vad ce s-o mai intampla...Urmatoarea etapa e sa trec la cloth diaper ca vad ca orice tip de diaper as folosi , ea tot face rash...si ii schimb diaperul imediat ce face pisu....Mai aveti vreo solutie?????
monique
Scris: Friday, May 7, 2010 8:13 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Aer, aer, aer... si multa crema de galbenele! Va tin pumnii! A, si spal-o cat de des poti la putulica, doar usor, cu apa, ca sa fie pielea curata, chiar si dupa pipi! Pune un scutec dintr-ala mare absorbant pe pat si las-o asa la aerisit!coeur
praslea_cel_voinic
Scris: Friday, May 7, 2010 8:19 PM
Nivel

Monique computerlove crema de galbenele nu am si nici de unde sa iau nu stiu aici...(nu am incercat la magazinul romanesc, ce-i drept...), pun crema cu oxid de zinc. De lasat la aer o las de face pisu si de 2 ori pana ii pun diaperul la loc....De spalat, din principiu o spal de fiecare data, asa am facut si la Alex....O sa vad pana maine ce se intampla...daca merge cu finetul intre fie o tin asa, fie trec pe diaper cloth desi ma vede Cel de Sus spaland...dar ce sa fac???hearts iloveyou pupici
Anelise
Scris: Friday, May 7, 2010 8:41 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Praslica, am avut si eu probleme cu mititica in primele 2,3 luni si exact ca Monique, am folosit crema de galbenele si o lasam foarte mult fara pampers, mai ales ca eu am prins vara! angel Pupici la dragalasa mica! pupici
praslea_cel_voinic
Scris: Friday, May 7, 2010 9:00 PM
Nivel

coeur Liz computerlove multumesc! Din pacate..aici e inca iarna ras Sunt 10 grade afara...in casa ce-i drept e cald sic Dar nu vin eu acasa si o las in curte la soare cu funduletzul gol???:018: pupici Deocamdata e bine cu finetul pus intre, sa vedem in continuare...hainoroc Pupam si noi Miruniciul care e domnisoara mare de acum, si pe mami ei computerlove iloveyou coeur
Ange blanc
Scris: Friday, May 7, 2010 9:08 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
Violet de gentiana - cel mai rapid cicatrizant. Sigur, cand o sa-i vezi buca mov ... o sa te gandesti ca mai bine-ti vopseai parul cu asta, dar chiar merita incercat. Se aplica cu un tampon de vata infasurat in compresa sterila, dupa ce in prealabil i-ai facut toaleta locala, iar pielea e uscata. Asteptam vesti bune!
praslea_cel_voinic
Scris: Friday, May 7, 2010 9:38 PM
Nivel

Irinuta computerlove cred ca degeaba tratez eu efectul daca nu inlatur cauza....Mi-e frica ca a luat terenul atopic de la mine...Si...violet de gentiana...aici chiar nu stiu de unde sa iau...nici nu stiu daca se da fara reteta...nu am vazut pe rafturi prin farmacie ca le-am studiat bine...ras Pupici si multumesc de idee. Daca nu trece pana vin acasa o sa incerc si asta...desi crema de galbenele o sa fie prima pe care o sa o incerc...:018: Un weekend placut si sper si eu ca se rezolva cu forumul....dance computerlove
Ange blanc
Scris: Friday, May 7, 2010 10:03 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
praslea_cel_voinic wrote:
Irinuta computerlove cred ca degeaba tratez eu efectul daca nu inlatur cauza....Mi-e frica ca a luat terenul atopic de la mine...Si...violet de gentiana...aici chiar nu stiu de unde sa iau...nici nu stiu daca se da fara reteta...nu am vazut pe rafturi prin farmacie ca le-am studiat bine...ras Pupici si multumesc de idee. Daca nu trece pana vin acasa o sa incerc si asta...desi crema de galbenele o sa fie prima pe care o sa o incerc...:018: Un weekend placut si sper si eu ca se rezolva cu forumul....dance computerlove

computerlove computerlove computerlove
Sa va faceti bine cat mai repede!
evita
Scris: Saturday, May 8, 2010 1:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/13/2006
Si noi am avut asemenea probleme si am folosit o crema preparata in farmacie dupa o reteta veche, dar nu as putea sa va spun cum se numeste pt ca nu are o anume denumire. Daca pe la voi sunt asemenea farmacii care si prepara diverse prafuri, creme s.a. poti incerca, daca nu cand vii in Romania da-mi de veste si ti-o trimit colet.pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.