Profil: Iriska92
Despre
Utilizator: Iriska92
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, April 18, 2013
Ultima vizita: Wednesday, November 12, 2014 8:12 PM
Numarul de postari: 8
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 19
Postat: Wednesday, July 10, 2013 2:15 PM
buna la toate aspirantele,demult nu am intrat aici,am terminat acele 2luni de tratament in sfirsit cu acele antic. ,nustiu ce sa zic,parca am impresia ca ceva se intimpla cu mine,sau e dorinta de a fi mamica,dupa aceste pilule nici nustiu cind osami vina cicl(sper sa nu mai vina),desi ma simt straniu,am scurgeri albe fara miros,nu ma deranjeaza atit de mult decit ca sunt umeda mereu,simt uneori si ceva intepaturi/crampe abdominale,obooosealaa:) nustiu ce sa mai cred,sper sa nu ma dirijieze insuflarea dar sa fie bebe.DistanceKiss Angel
Postat: Wednesday, June 26, 2013 2:40 PM
flor3ntza wrote:
daca uiti sa iei pilula intr-o zi eu stiam ca risti cateva zile dupa aceea sa poti ramane insarcinata. oricum sa speram ca va fi cum vrei tu ;)

da dar mia venit ciclul :) dar vreau sa stiu in timpul administrarrii anticonceptionalelor la sfirsitul foliei la pauza de 7 zile acea singerare apare chiar daca esti insarcinata si nu stii sau nu mai apare?
Postat: Tuesday, June 25, 2013 3:46 PM
Buna,am o intrebare,sunt in pereche stabila de 4 ani.De 2 luni (mai,iunie) am luat rigevidon 21+7 pentru reglarea ciclului asa doctorul mi lea prescis,ultuma luna e acum le iau pe cele rosii in care apare ciclul,am avut si inainte de ciclu si acuma relatii neprotejate si ejaculare in vagin,este riscul sa ramin insarcinata?sa intimplat de citeva ori ca am uitat sa iau pastila dar am continuat tratamentul.Angel
Subiect: Clubul aspirantelor - 18
Postat: Saturday, April 20, 2013 12:09 PM
aurishta wrote:
Un test ar fi potrivit,zic eu....Pana luni, este mai mult decat nimic!

am facut dimineata un test simplu imi ramasese de data trecuta,dar a iesit negativ,dar e prea devreme,mentionez ca scurgerea inca este dar putin curge citeo picatura maronie,dar aseara am avut dureri ca in ziua mentrei,am luat o pastila de durere si am adormit(sanii sunt putin tarisori dar moi totodata,deoicei cu citeva zile inainte simt sanii foarte tari si ma dor dar acuma nu ma dor(
Postat: Friday, April 19, 2013 8:51 PM
Nanny wrote:
Iriska 92..nu trebuie sa te descurajezi chiar daca e negativ! Toate se intampla la timpul potrivit!pupici

Am fost azi la doctor si mi-a facut inscriere pe luni,dar straniu scurgerile nu s-au sfirsit ieri parca sau terminat ,astazi iar continua sanii sunt ca deobicei nu s-a schimbat nimic, dureri mici am dar apar dispar, si am observat si citeva picaturi de singe de 2 ori, nici nustu de unde sa mai iau atita rabdare pina luni(
Postat: Thursday, April 18, 2013 4:40 PM
Nanny wrote:
Iriska92...iti inteleg nerabdarea...dar nu poti decat sa astepti! Acele scurgeri maronii pot insemna multe lucruri...se poate sa fii si insarcinata sau nu! Entuziasmul ti-l inteleg...dar mai e putin! Eventual daca nu mai poti de nerabdare, poti sa dai fuga maine ca un cabinet de analize si sa ceri sa faci Beta HCg...raspunsul il primesti in aceeasi zi ! Daca valoarea e crescuta esti insarcinata, daca nu, nu!
Muuuult succes!dance

Sa dea Domnul sa fie asa ca sa ma bucur,dar nu inteleg in situatia mea ce inseamna aceste scurgeri,mi se intimpla asa prima data,am sa ma duc dar mie frica sa nu ma dezamagesc :( Boredom multumesc de sfat..
Postat: Thursday, April 18, 2013 4:14 PM
Angel Buna la toaate domnitele,am o nelamurire,imi dresc mult un bebe,nu am rabdare cind va veni,avem regulat relatii,dar ultima pe 13 spre14 aprilie,a ejaculat in vagin tot ine,peste 2 zile mia aparut o scurgere maronie usoara a tinut 3 zile fix si putin am simitit niste intepaturi la ovare,ce poate sa insemne aceasta?spunetimi varog,ca pin la doctor mai am putin,ultimul CM am avut pe 30martie si a sfirsit pe 4 aprilie,nu e regulat da mai devreme de 19 si mai tirziu de 26nu vine,intre aceste zile el apare.(luna trecuta cu excptie prima data mia veenit pe 30 nustiu dece)astept un raspuns.multumesc la toate,pupiciAngel