Gagici acum ca am citit putin in urma imi dau seama ca mi.a cam fost dor de voi Ionica mea e constipata si cautand solutii,m.am gandit sa vad si cum sunteti voi. Minunatii/minunatele voastre cat de des mardaresc pampersii? Eu doar o alaptez, face aproape numai cu supozitor la 2 zile, desi ieri si alaltaieri a facut sg.. dar e un chin pt mine... idei? Sfaturi?
|
Va pup gagici!!! Mie mi s-a furat telef in spital si n-am mai putut intra pe la voi... iar dimineata m-am trezit cu gandul la Roxiiiiiii stresara toata ca poate ai nascut si am pierdut momentul dar deci tot pe baricade esti :) Lala nici tu nu te-ai hotarat??? Noi suntem bine, maimutzica cu cercei creste, sta treaza mai mult (noaptea evident...) si cred ca o sa ii pun o masa de lapte praf la culcare seara ca ma epuizeaza :) Puuuup
|
Va pup gagici!!! Si felicitari Alinei!!!! mama ce distractie pe capul ei!!! Chiar ma bucur pt ea Rox nu te mai gandi la nastere, la oxitocina etc pt ca pana la urma toate se aseaza asa cum trebuie sa fie. Eu sincer nu stiu acum daca as opta sau nu pt oxitocina, pt ca pe undeva cred ca balanta se echilibreaza. Nasti mai usor CU, ai travaliu mai usor FARA. In ambele variante, treci prin niste dureri. Chiar nu e o decizie care sa te consume pe tine, lasa in seama medicului. Te puuuuup si mu-e dor sa ne conversam mai des. Eu inca in spital, inca la incubator motzata mea, am lapte cat pt tot etajul si chiar nu ecomod, dar mi-am revenit rpd fizic si sunt happy. Va pup pe toate!!! Nu pot incarca poze ca sunt prea mari...
|
Va multumesc din suflet! Si va pup cu mare deag pe fiecare in parte
|
Multumesc mult de urari sunteti niste scumpe!!! Si parca imi pare rau ca am iesit din club dar... Gata cu aceasta etapa din viata mea Rox nu stiu ce sa zic la intrebarea ta, dar cred ca tine de alimentatie.... Zic si eu... Ai emotii cu nasterea? De aia nu povestesc pana la capat experienta mea, sa nu fiu vreun extra factor de stres. Doar ca am ramas cu aceeasi impresie ca si dupa prima nastere: nu degeaba s-a inventat cezariana Lala nu te mai ingrijora cu greutatea lui bebtiza, pana la urma sunt estimari si doar atat. Iti doresc oricum sa nu ai probleme cu icter/incubator etc. Anelise, eu la radu primisem o minge de tenis in burta, tare, si a fost ok!
|
Multumesc gagici!!! Vin cu poze cat de curand!!! A venit Ioana mea
|
Pup burtici si mamici eu, contrar asteptarilor, nu am avut cintractii pe ceas/regulate. Lala, eu mai mult am resumtit intepaturi jos, ceedeam ca am vreo raceala la ovare... Eu zic sa mergi la dr. Asteptarea asta e... Enervanta!!! Am contractii ok, inca nu ma plang. Mai rau deranjeaza discutiile asistentelor despre prematur/incubator etc. Ma rog sa fie fata bine... Pupici
|
Multumesc gagici!!! Sunt in asteptare...
|
Multumesc gagici!!! va tin la curent! Shirel eu nu pot sa cred ca tu ai mai nascut odata de cand il am eu pe radu!... Zboara timpul... Panica maxima cu contractiile astea. Chiar m/au luat pe nepregatite...
|
Doamne cum astept ora 8 sa ma duc la spital. N-amdormit toata noaptea de la dureri. Acum mi-e si foarte greata... Dana sper sa fie travaliu fals... Rox te rog scrie-mi cum esti?? Ema eu tot ma gandesc de ieri sa fac cezariana... Parca nu na simt deloc pregatita iar sa nasc normal...
|