Profil: Irina_SP
Despre
Utilizator: Irina_SP
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, January 23, 2018
Ultima vizita: Monday, February 5, 2018 9:12 AM
Numarul de postari: 6
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 42
Postat: Monday, February 5, 2018 9:11 AM
MaryPoppins wrote:
Am fost si noi la control, mi-a confirmat doctorita ca ce ii descriu eu sunt contractii si trebuie sa ne "ocupam" de ele, asa ca am primit Arefam 1/zi pt o saptamana si Magnerot 2/zi (eu luam deja 1 pe zi), plus No-Spa obligatoriu la cel mai mic semn de durere. Colul e deocamdata lung (3 cm), insa se poate scurta daca ignoram contractiile astea. Mi-a mai spus ca inclusiv activitatea intensa a bebelusului poate provoca contractii, ori copila asta a mea rar sta potolita o jumatate de ora.

Are aproximativ 1275 grame si spune doctorita ca estimeaza o greutate medie pana la nastere (pana in 3500 gr), asa zic si eu, ca n-are pe cine sa semene prea maricica. Si apropos de masuratori, nu va stresati prea tare fetelor, important e sa se dezvolte aproximativ in acelasi ritm de la o ecografie la alta, altfel stim bine ca percentila pe care se dezvolta bebelusul difera de la caz la caz. Plus ca avem si erorile de masuratoare, nu va inchipuiti ca medicul pune x-urile alea chiar perfect.

De data asta abia am reusit sa selectez o poza de doamne ajuta, ca avea treaba mare cu cordonul si manutele Lol

Buna ziua! Numele meu este Irina ?i va cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producatoare a medicamentului Magnerot, Worwag. Compania are obliga?ia de a colecta date legate de siguran?a tuturor produselor comercializate, în interesul pacien?ilor care le utilizeaza. În cazul în care sunte?i de acord, va rugam sa transmite?i aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastra de contact. Acestea vor ramâne confiden?iale ?i nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
Postat: Friday, February 2, 2018 9:32 AM
MaryPoppins wrote:
Am fost si noi la control, mi-a confirmat doctorita ca ce ii descriu eu sunt contractii si trebuie sa ne "ocupam" de ele, asa ca am primit Arefam 1/zi pt o saptamana si Magnerot 2/zi (eu luam deja 1 pe zi), plus No-Spa obligatoriu la cel mai mic semn de durere. Colul e deocamdata lung (3 cm), insa se poate scurta daca ignoram contractiile astea. Mi-a mai spus ca inclusiv activitatea intensa a bebelusului poate provoca contractii, ori copila asta a mea rar sta potolita o jumatate de ora.

Are aproximativ 1275 grame si spune doctorita ca estimeaza o greutate medie pana la nastere (pana in 3500 gr), asa zic si eu, ca n-are pe cine sa semene prea maricica. Si apropos de masuratori, nu va stresati prea tare fetelor, important e sa se dezvolte aproximativ in acelasi ritm de la o ecografie la alta, altfel stim bine ca percentila pe care se dezvolta bebelusul difera de la caz la caz. Plus ca avem si erorile de masuratoare, nu va inchipuiti ca medicul pune x-urile alea chiar perfect.

De data asta abia am reusit sa selectez o poza de doamne ajuta, ca avea treaba mare cu cordonul si manutele Lol

Buna ziua, numele meu este Irina ?i va cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producatoare a medicamentului Magnerot, Worwag. Compania are obliga?ia de a colecta date legate de siguran?a tuturor produselor comercializate, în interesul pacien?ilor care le utilizeaza. În cazul în care sunte?i de acord, va rugam sa transmite?i aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastra de contact. Acestea vor ramâne confiden?iale ?i nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
Postat: Thursday, February 1, 2018 8:28 AM
MaryPoppins wrote:

Buna ziua, numele meu este Irina si va cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producatoare a Magnerot, Worwag. Compania are obligatia de a colecta date legate de siguranta tuturor produselor comercializate, în interesul pacientilor care le utilizeaza. În cazul în care sunteti de acord, va rugam sa transmiteti aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastra de contact. Acestea vor ramâne confiden?iale si nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
Va multumesc
Postat: Tuesday, January 23, 2018 11:39 AM
Mirunah wrote:

Sincer, au mai fost zile cand am luat doar 2 Duphaston pe zi si fara sa iau Utrogestan.
Nu a motivat nicicum, nici nu l-am intrebat, cand am fost cu rezultatul la Dublu test, mi-a zis sa continui tratamentul asa.
Aspenter nu stiu de ce iau, si pe asta il mai omit din cand in cand.

Cred ca s-a speriat de secretia aceea maronie din saptamana 5 de sarcina care a trecut in cateva ore, dar a trecut deja de mult si nu am mai avut nicio chestie de genul asta.

O sa il intreb pe 29 cand am programare pentru urmatoarea ecografie.

Dar oricum pana la 10 saptamani aveam de luat 6 Duphaston pe zi!!! Nu cred ca am luat niciodata 6, dupa ce ca ma simteam rau, simteam ca ma simt si mai rau de la atata duphaston + utrogestan.

Buna ziua, numele meu este Irina si va cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producatoare a medicamentului Aspenter, Terapia. Compania are obligatia de a colecta date legate de siguranta tuturor produselor comercializate, în interesul pacientilor care le utilizeaza. În cazul în care sunte?i de acord, va rugam sa transmiteti aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastra de contact. Acestea vor ramâne confiden?iale si nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
Postat: Tuesday, January 23, 2018 11:37 AM
Mgeorgiana85 wrote:

Sora mea este in Spania, are 2 fete, acolo in afara de acid folic si vitamine nu-ti da nici-o pastila. Cand i-am spus ca iau progesteron si aspenter m-a intrebat de ce? Am probmele? Si i-am raspuns ca nu...doar ca aici asa se da. A zis ca ea nu a auzit de asa ceva. Iar mai am o cunostinta in Anglia, acolo se fac 3 ecografii toata sarcina, fara pastile fara nimic...Sincer numai la noi am auzit de progesteron si aspenter.

Buna ziua, numele meu este Irina si va cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producatoare a medicamentului Aspenter, Terapia. Compania are obligatia de a colecta date legate de siguranta tuturor produselor comercializate, in interesul pacientilor care le utilizeaza. In cazul in care sunteti de acord, va rugam sa transmiteti aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastra de contact. Acestea vor ramane confidentiale si nu vor fi folosite decat in scopul declarat mai sus.
Postat: Tuesday, January 23, 2018 11:34 AM
Lena94 wrote:

Hei si eu am aceeasi problema cu durerile de cap, de sambata seara ma doare in continuu si astazi am avut niste treaba prin oras si parca fiecare pas pe care l faceam imi accentua durerea. Pe mine ma doare pe toata partea dreapta si nu mi trece nici cu no spa, apa, masaje, cu nimic ! Pastile de alt fel decat no spa n am avut curaj sa iau pana acum insa daca mai continua pana maine voi lua un paracetamol. Si eu am cosuri pe fata (si inainte de sarcina n am avut niciodata, imi ieseau asa 1-2 pe frunte la ciclu), as dormi non stop si sunt tot timpul palida. Mai mult saptamana trecuta mi a curs nasul si am avut o tentativa de tuse dar mi a trecut cu multe ceaiuri si bai fierbinti. Nici mie nu mi prieste trimestrul 2 se pare, abia astept sa nasc bebelul si sa mi revin.

Aspenter iau si eu de la 6 saptamani pt ca ii batea inimioara incet, la 12 saptamani si a revenit bebelul insa doctorul mi a zis sa l iau pana imi zice el sa ma opresc. Iau Arefam 2 ovule pe zi plus uractiv mami ca am niste pb cu infectiile urinare si Acifol. Deci cred ca e bun aspenterul asta daca l iei si tu. N-am luat atatea pastile in viata mea dar speram sa l ajute pe bebe NuStiu daca rezolvi cu durerile de cap, spune mi si mie, poate ma ajuta cumva. Te pup mamico Cheek Kiss

Buna ziua, numele meu este Irina ?i va cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producatoare a medicamentului Aspenter, Terapia. Compania are obliga?ia de a colecta date legate de siguran?a tuturor produselor comercializate, în interesul pacien?ilor care le utilizeaza. În cazul în care sunte?i de acord, va rugam sa transmite?i aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastra de contact. Acestea vor ramâne confiden?iale ?i nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.