deme wrote:Beta 0,2 in z7.
Nici urma de implantare. Imi pare rau Oana. Te imbratizez

Fiv- beta 02.06-95,21 Beta 04.06- 281,79 6.06- 704,5
|
deme wrote:Am făcut azi beta si valoarea este 0,2 in z5 ,Progesteron 117ng. Nu mai am speranțe 😪 Maftei a zis ca e totusi devreme si sa repet luni, dar stiu ca tot asa o sa fie 😪😪😪 Oana e devreme inca, ziua 5. Fi realista, dar incearca sa pastrezi o doza de optimism 🤗oricum ar fi, sa ti dea Domnul multa putere ,curaj ai din plin🤗🤗😘

|
Alinush wrote:Fetelor sunt Intr o mare mare dilema și nu știu ce să fac ,sfătuiți mă va rog...am 12 săptămâni de sarcină iar medicul care îmi urmărește sarcina mă programat la morfologia de trimestru 1 tocmai la 13 săptămâni și 4 zile...oare nu este prea târziu? Va rog sa îmi răspunde ti,a mai întâmpinat cineva problema asta? Va mulțumesc! Probabil a venit tarziu raspunsul meu, eu am avut morfo1 la 13s6s, dar nu am facut dublu test. Chiar daca medicul meu m a incurajat sa l fac, la laborator mi au zis ca bebe e marisor si mai mult ca sigur testul o sa dea eroare. Si am ales sa nu l fac

|
ria wrote:Iulia, multe felicitari! Bun venit lui bebe Albert, sa fiti sanatosi si voiosi! Melina, imi pare rau pentru experientele neplacute avute! Ma bucur ca le-ati depasit cu bine, sa creasca mare bebe Tobin Isaac si sa fiti sanatosi! Are doua nume deosebite, si combinatia lor e nemaiauzita, de Isaac am mai auzit ca nume, insa de Tobin, nu. Sa treaca repede si colicile - eu atat iti pot zice: inarmeaza-te cu rabdare. Horia a avut colici pana pe la vreo 4 luni si un pic, in unele zile era ok, dar alteori imi venea sa plang cu el si sa ma sui pe pereti cand il vedeam ca il doare burtica si sufera. Am si incercat tot felul de medicamente, de leacuri, de masaje etc. Tot de la sine au trecut. In schimb, acum am trecut peste colici si a inceput alta "distractie": primul dintisor! :001017: Dar e bine si e frumos si sunt mai mult decat recunoscatoare pentru puiul asta de om care mi-a schimbat viata in moduri nebanuite si nestiute pana acum.  Si voi sa fiti bine, sa nu mai aveti parte de evenimente neplacute. Ma intreb Irina si puiul ei ce mai fac, nu am mai zarit-o pe forum... Felicitari pt primul dintisor🥰, la noi inca nu am aparut. Noi suntem bine, crestem. Avem in jur de 9 kg, nu l am mai cantarit de la 5 luni jumate, am bifat si noi deja cateva raceli, cu fratiori mai mari e imposibil altfel, iar acum ne bucuram de gangurit, rasete cu gura pana la urechi si ne straduim sa scapam de surplusul de kg, am acumulat 40 kg sarcina asta

|
Iulia123 wrote:Buna fetelor, sa va povestesc și eu experiența mea cu nașterea acum că am un moment mai liniștit La 22 noaptea,stand în pat am simțit un,,poc,,in burta și am zis imediat la soț că mi s a rupt apa, s a panicat,dar eu fiind calmă, s a relaxat și el puțin😌. Am mers la spital și nu aveam contracții și nici dilatata nu eram așa că am avut de așteptat ceva și cand au început contracțiile a fost destul de greu dar mi au făcut epidurala și a fost super după ea, fara dureri ...la împins am stat două ore și în sfârșit bebe Albert a ieșit 💗sunt foarte obosita dar fericita că bebe mănâncă și am reușit să îl pun la sân și de moment ne descurcam iar el este foarte cumințel și dulce🥰 Va pup pe toate Felicitari Iulia💖

|
Melina wrote:Gataa! Am nascut in seara aceasta in jurul orei 18. Nici nu mai stiu exact ora. 🫣 Maine promit sa revin cu mai multe detalii. Momentan ne odihnim putin. Va imbratisesz si va multumesc ca ne-ati purtat in gand! 🤗 Felicitari Melina 💖

|
Alinush wrote:Vai ce emoții am când va citesc ♥️😁🤗....naștere ușoară Melina! Avea aștept și eu momentul ,eu am 10 săptămâni😁🤰...mămici și gravikdute vouă la cate săptămâni va spus sexul bebelușului și când a mișcat prima data? Am înțeles că la a doua sarcina totul va decurge mai rapid...la primul băiat a mișcat mai târziu (acum 8 ani). Va pup și va doresc sarcina ușoară /naștere ușoară!🤰♥️😘 La ultimul copil, am aflat sexul la prima morfologie.. cat despre simtit miscarile nu e o regula. La a 3 sarcina am simtit pe la 13s.. la ultima tot treceau saptamanile si nu simteam nimic, dar la eco era activ. Aveam placenta anterioara, la mine a contat asta. Toata sarcina l am simtit putin spre foarte putin, iar primele miscari le am simtit inspre 18s

|
deme wrote:Gata fetele, astazi z1 post transfer. Totul a decurs bine, am si vazut embrionul înainte de a-l transfera (sotul m-a întrebat daca i-am văzut puta🙈). Beta pe 26 , dar sunt convinsa ca nu o sa pot astepta pana atunci, mai ales ca sunt in concediu si mult timp liber, din moment ce nu pot merge la plaja 😂. Ceva sfaturi ? Ati avut ceva simptome ? Eu de astazi simt asa ovarele putin inflamate, si nu e de la cat progesteron bag in mine , caci pana azi nu am simțit nimic si am început de 6 zile Prolutex , crinone si arefam. Eu am inceput cu testele din ziua 5 dupa transfer. In ziua 6 am avut test pozitiv🥰,

|
deme wrote:In data de 14 am programare pt transfer !! Iau 2 prolutex, 2 arefam , 1 crinone, aspenter, magne b6, femibion, cycloprogynova, clexane . Speram sa fie cu noroc, caci este singurul embrion!! Doamne ajuta Oana sa fie cu succes

|
deme wrote:
Mulțumesc freya, astazi la eco s-au văzut 8 foliculi buni si vreo 3 mai micuți care spera Maftei sa mai crească in 2 zile. In noaptea asta am ovitrelle si pe 31 punctia.
Mult succes Oana. Te asteptam cu vesti bune

|
|