Profil: irinaella
Despre
Utilizator: irinaella
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, August 16, 2006
Ultima vizita: Monday, October 30, 2006 11:04 AM
Numarul de postari: 43
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor
Postat: Monday, October 30, 2006 11:04 AM
si inca ceva sa nu devina dorinta de a avea un copil in obsesie ... stiti f bine ca atunci cind ne dorim tare mult bebe si CM mai intirzie parca instant tii greata parca esti obosita parca .... burtica tii nustiu cum ... ... defapt aceste stari sint date de subconstientul nostru mai bine zis accentuate pt ca intradevar te dor sinii inainte de ciclu si iti simti burtica tare .... fiecare cu starile ei ...
incercati sa va calmati cind o sa fie bebe ve-ti fi cele mai fericite mamici pina atunci rugativa ...sau faceti-va analizele dupa caz

pupici
Postat: Monday, October 30, 2006 10:50 AM
buna fetelor pupici pupici stiti f bine ca si eu vreau bebe .....
....si eu ma stresam in fiecare luna ;cind era perioada sa-mi vina cm si cind vedeam ca intirzie ma bucuram si eram cu inima in dinti de numa si spuneam acum poate e bebe .... am luat teste de numa ca am facut farmacie acasa si teste de ovulatie si de sarcina ..... cind vedeam ca imi venea cm plingeam si eram suparata ...
am ajuns la urmatoarea concluzie :cind va veni momentul voi avea si eu un bebe ,va avea grija cel de sus de asta ,pot sa stau" si-n limba "daca nu e momentul nu am ce sa fac ... nu mii dat sa am acum un copil in acest moment .(chiar daca uneori e mai greu exista si pt asta solutii ...facem analize ,tratamente stiti f bine ca unele ...."chiar multe "cupluri trec si prin asta .... sa nu va fie rusine sa mergeti la doctor stiu ce inseamna ca am trait pe propria piele )mergeti la un doctor bun e ffff important asta

incercati sa nu va mai stresati incercati sa faceti dragoste cu sotii vostri sa nu cumva sa cadeti in extrema cealalta.... fac sex doar ca sa am un copil....." hai si azi ".... o sa devina neplacut apoi si chiar inervant ....

asta e parerea mea
va pup si bafta pupici pupici
Postat: Wednesday, October 25, 2006 3:40 PM
am lipsit cam mult ras ....... am avut multe treburi de rezolvat si am fost mai mult pe drumuri ....
inca imi doresc bebe ...... o sa vina el .... cred in continuare ca va veni cind va fi momentul potrivit
noi inca nu am terminat analizele mai bine zis sotul nu s-a apucat de ele dar ...... cum il prind
ras ras il bag la testari ras ras
mult curaj fetelor si nu va pierdeti speranta
pupici pupici pupici pupici
Subiect: O intrebare pentru mamici
Postat: Thursday, October 5, 2006 11:15 AM
MI@ bafta multa la o burtica cit mai curind
Deocamdata nimik tre sai fac in dupa amiaza asta programare ..... o sa vedem ce va fi ....
Mult curaj fetelor ... totul e posibil
Va pup si va multumesc pt incurajari love pupici pupici pupici
Postat: Tuesday, October 3, 2006 3:22 PM
cum spuneam am sa va dau noile vesti .....sotul tre sa mearga la un urolog .... sa vedem ce rezultate va primi si acolo apoi doctorul ne va da un tratament ....pina atunci mai asteptam ....uff
Postat: Friday, September 29, 2006 2:42 PM
ne incurajam una pe alta haide sa incercam sa fim optimiste pt ca conteaza f mult

te pup rody si capul sus love
Postat: Monday, September 25, 2006 8:55 AM
Rody, nu fi trista ......stiu ca in momentul ala iti vine sa te urci pe pereti crezi ca tunete peste tine ......incearca sa fii optimista .......dupa cum spuneam si miine e o zi........
Haide, curaj, cineva de sus iti va asculta ruga si cind va crede el ca e timpul iti va darui un bebe minunat.
Haide, scumpa, fruntea sus .

pupici pupici
Subiect: M-am hotarat: fac revolutie! Partea a II a
Postat: Friday, September 22, 2006 4:47 PM
te prinde bine culoarea love love love
Postat: Friday, September 22, 2006 4:39 PM
Mersi pupici pupici
Subiect: CURIOZITATE ... !!!
Postat: Friday, September 22, 2006 4:37 PM
mai da greu imi merge mintea la ora asta ras oana nicole scuzeee
sint adormita de la ora asta ras