Profil: Irina27
Despre
Utilizator: Irina27
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, August 11, 2017
Ultima vizita: Thursday, July 5, 2018 12:09 PM
Numarul de postari: 4
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 59
Postat: Wednesday, August 23, 2017 11:04 AM
Irina27 nu suna deloc bine cam putini si lenesi... trebuiesc facute investigatii la el, adica repetata spermograma intr-o clinica de fertilizare unde prelucreaza proba un medic embriolog sau biolog, daca iese prost si acea spermograma urmeaza analize hormonale pt el, control urologic si eco testiculara doppler. Eventual analize de sange genetice pt el microdeletii cromozom y brat lung si cariotip iar pt tine (daca vrei) cariotip. Eu am facut si cariotip-ul ca sa fiu sigura ca nu am probleme si ca nu exista sanse mai mari de copil cu retard si alte anomalii.

Oricum cariotip-ul se cere in general inainte de FIV sau daca femeia are peste 35 de ani. La barbati se cere in caz de infertilitate / spermograma proasta pentru ca pot exista si cauze genetice pt infertilitatea lor.[/quote]

Buna dimineata fetele,
Revin cu detalii -la spermograma rezultatul a fost urmatorul: aspect translucid, vascozitate ridicata, ph 7.8, volum 3.8 ml, concentratie 26, nr total spermatozoizi 99, motilitate a+b+c 58, motilitate progresiva rapida- 8% (normal peste 25), motilitate progresiva lenta 50, mobilitate neprogresiva 19, imobilitate 23, morfologie forme tipice 5% (normal peste 14%) si atipice 95%.
Cum am mai spus momentan nu am fost la urolog, facem 3 luni tratament cu profertil si magneb6 si sa vedem ce se va intampla dupa.
Postat: Tuesday, August 22, 2017 1:30 PM
anemona30 wrote:

ce valori are spermograma sotului ?
control urologic ati facut ?

Control urologic nu am facut momentan, iar valorile nu le stiu pe de rost...ni s-a spus ca sunt cam putini si lenesi.
Postat: Tuesday, August 22, 2017 12:57 PM
Fetelor va multumesc pentru primire! Si eu imi doresc sa stam cat mai putin la aspirici si sa trecem cat mai repede la burtici.
Putin despre mine: impreuna cu sotul meu de 3 ani incercam sa avem bebe, momentam nimic...analize eu: tsh marit- eutyrox cam de 8 luni, de asemenea amh marit (desi nu am nici un simpton, menstra regulata 28-30 zile) - momentan nici un tratament. Sotul meu de putin timp am aflat ca are problemute iar acum este pe tratament cu profertil si magneb6. Sper sa fie totul bine atat pentru noi cat si pentru toata lumea pupici
Postat: Monday, August 21, 2017 4:14 PM
Buna fetelor!
Sunt si eu o noua aspiranta. pupici