Profil: irina21
Despre
Utilizator: irina21
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Wednesday, February 9, 2011
Ultima vizita: Saturday, September 7, 2013 9:58 PM
Numarul de postari: 523
[0.05% din toate postarile / 0.11 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Intarcarea
Postat: Friday, March 29, 2013 4:51 PM
Mersi aurishta o sa incerc si compresele cu gheata. Sper ca maine sa fie mai bine!
Subiect: Intarcarea
Postat: Friday, March 29, 2013 2:37 PM
Buna fetelor am si eu nevoie de un sfat va rog. Am o sinuzita cumplita cu care ma chinui de cateva saptamani asa ca am decis sa o intarc pe daria ca sa pot lua un tratament ca lumea.De ieri dimineata nu a mai supt deloc ziua numai noaptea plange dar cand vede ca nu primeste tata bea si apa ca altfel de lapte deocamdata nu accepta. Intrebarea mea e cum pot scapa de lapte fara sa iau pastile? Azi nu am mai rezistat si m am muls ma durea rau (mai alaptam dintr un sg san). La celalat san am avut niste rani care nu imi mai treceau si nu i am mai dat din el doar ma mulgeam cand simteam ca se umple si asa s a diminuat cantitatea de lapte pana nu a mai venit deloc. Oare pot aplica si acum acelasi principiu in conditiile in care ea mai toata ziua molfaia la san? stau cu comprese reci si ma gandeam sa o dau si pe ceai de salvie si menta. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 21
Postat: Wednesday, November 7, 2012 7:47 PM
HAHAHA va citesc dar acum chiar vreau sa postez eu aveam 47de kg inainte de sarcina, in sarcina am ajuns la 56 iar acum la 1 an si o luna de cand am nascut am 47 kg iar si plus ca inca alaptez asadar kg in plus nu inseamna un fat sanatos si o alimentatie corespunzatoare.. aiureli sigur gagicile erau grase si complexateras
Sarcini usoare in continuare si atentie la kg hihi !!
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 21
Postat: Thursday, October 25, 2012 10:48 AM
Bantui si eu pe aici ras Imi mai doresc un baietel si poate cat de curand vin si eu cu vesti ca tare mi e dor de burtica si de cateva kg in plus! Shirel mami felicitari pentru sarcina esti atat de curajoasa si plina de energie!! Sarcina usoara iti doresc si o nastere si mai usoara!
Sarcini usoare fetelor!!pupici
Subiect: Nastere usoara, Ruth!
Postat: Wednesday, September 5, 2012 3:16 PM
Ruth nastere usoara si iti tin pumnii sa se fi intors bebe daca nu se intampla nu i mare nenorocire, poate asa e mai bine stie bebe ce stie! pupici!!!!pupici majoreta majoreta
Subiect: Bine ai venit, Iulia Sofia! - mami Oanamaria
Postat: Wednesday, August 29, 2012 10:16 AM
Oana cred ca esti o fericita! Sunteti o familie frumoasa nu mai zic de galusca mica care are niste ochisori superbiangel Asa sa va vedem mereu!! Multi pupici de la noi!pupici pupici pupici
Subiect: Bine ai venit, Robert! - mami Koko
Postat: Saturday, July 28, 2012 1:48 PM
Nastere usoara koko sa fiti sanatosi si sa treaca totul repede!!majoreta majoreta
Subiect: Depresia post-partum
Postat: Thursday, July 12, 2012 10:31 PM
Eu nu am avut probleme dupa nastere in schimb am acum la 9 luni dupa am stari de anxietate in urma oboselii acumulate si a multiplelor probleme. Fata mea vomita absolut orice medicament pe care i-l dau si in momentul de fata este a 2 a oara cand iau antibiotic pentru ea si ma termina psihic si fizic chestia asta si mai sunt multe altele. Important este fetelor sa comunicam cat mai mult sa nu ne inchidem in noi si sa petrecem cat mai mult timp cu persoane cu care ne face placere sa stam asta este cel mai bun medicament pentru depresie!
Subiect: Bine ai venit, puiutza scumpa! - mami Irina21
Postat: Saturday, July 7, 2012 9:11 PM
Fetelor multumim mult de tot sunteti niste scumpe!computerlove
Subiect: Bine ai venit, Giulia! - mami Ana
Postat: Friday, July 6, 2012 3:26 PM
yes yes yes Bine ai venit printesa scumpa sa fiti amandoua sanatoase si mami recuperare grabnica!! Ce frumusete trebuie sa fie cu ochisorii albastricomputerlove