Profil: irina05
Despre
Utilizator: irina05
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, October 12, 2012
Ultima vizita: Tuesday, November 13, 2012 9:10 AM
Numarul de postari: 6
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: mamici sa ne si ingrijim
Postat: Monday, November 12, 2012 12:15 PM
Buna!De curand am fost in magazinul Marionnaud. Mi se pare o retea de experti care au cunostinte despre toate produsele, parfumuri, make-up, ingrijire. Imediat un angajat din magazin m-a indrumat catre produsul de care aveam nevoie. Foarte amabili. Mi-am facut si card de fidelitate. Se face foarte simplu si repede. Pe el strang puncte atunci cand fac cumparaturi si ulterior voi primi cecuri de fidelitate, bonus de bun venit, oferte exclusive si multe altele.
Subiect: medic pentru colposcopie
Postat: Thursday, November 8, 2012 1:24 PM
Prietena mea are o rana pe col. trebuie sa isi faca o colposcopie. imi poate recomanda cineva un medic bun. multumesc!
Subiect: Cum putem preveni depresia postpartum?
Postat: Wednesday, October 31, 2012 9:21 AM
Buna mamici. si eu am trecut printr-o depresie postnatala. in schimb eu nu am avut taria sa ma ridic singura din aceasta depresie. am fost la psihiatru si doar asa am reusit sa ma pun pe linia de plutire. inca nu ma simt total recuperata.
Subiect: seminar pe tema infertilitatii si a fertilizarii in vitro
Postat: Tuesday, October 30, 2012 8:37 AM
Mamici si tatici cu probleme de infertilitate am aflat de un seminar sustinut de Dr. Ruxandra Dumitrescu cu privire la infertilitate si la procedurile de fertilizare in vitro. Va avea loc pe 7 noiembrie, la ora 18:30, in Coffee Grind Bucuresti. Vor fi si alti medici de specialitate. Deci daca aveti intrebari pe aceste subiecte cred ca merita sa mergeti. Eu cu siguranta voi merge.
Subiect: Silicoane - 5
Postat: Tuesday, October 16, 2012 10:56 AM
eu mi-am facut deja o astfel de operatie la d-nul doctor Calin Dobos. Arat perfect,sunt foarte incantata de schimbarea pe care mi-am facut-o. Iar domnul doctor a fost foarte atent cu mine.
Subiect: Fertilizarea in vitro - FIV
Postat: Friday, October 12, 2012 11:26 AM
Buna,
Din cate vad pe aici suntem multe cupluri cu probleme in aducerea pe lume a unui copil mult dorit, din pacate si eu ma regasesc aici. Sa va povestesc pe scurt problema mea. Sunt casatorita de 5 ani cu sotul meu si primii 2ani am tot incercat sa aducem pe lume a unui copil. Lunile treceau si nu reuseam sa raman insarcinata. Impreuna cu sotul meu am decis sa mergem la doctor. Au inceput tot felul de analize si controale, am schimbat nenumarati dr. Nu mi se depista nimic. Dupa vreo doi ani de investigatii am ajuns la Clinica Fertilia. D-na Dr. Ruxandra Dumitrescu mi-a facut o ecografie in urma careia m-a informat ca am un fibrom uterin submucos ce trebuie operat. Zis si facut.Dupa operatie am facut o investigatie cu laser, o tehnica unica pe care o gasiti doar la aceasta clinica si acum sunt insarcinata in 6 luni.