Profil: Irene
Despre
Utilizator: Irene
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Tuesday, November 16, 2010
Ultima vizita: Wednesday, June 19, 2013 11:07 AM
Numarul de postari: 310
[0.03% din toate postarile / 0.07 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: La shopping de ate 4
Postat: Friday, February 3, 2012 3:55 PM
Buna seara,
Am primit si eu firele, din pacate mi-au trimis 2 pungi de Baby Frize albe in loc de una rosie si una alba, bineinteles ca fara sa ma anunte.. acum astept sa vedem ce s-a intamplat.. doar ca cel alb mi s-a parut cel mai subtire dintre toate (cel mov e mai plinut un pic).. asta e, in rest sunt foarte multumita de fire, mai ales ca lucrez frecvent cu Tris.. dar cel mai mult imi place mohairul mov- fooaarte frumos!
Spor la lucrat, fetelor!
Subiect: La shopping de ate 3
Postat: Thursday, August 11, 2011 8:07 AM
Diana, eu am crosetat o caciulita cu fir buclat, i-am facut si model de "scoica", iese destul de bine, modelul nu este f vizibil, iese moale si calduroasa (fir de la Canguro subtire pus in doua); din pacate nu se vede f bine in poza pentru ca e innorat azi..

edit: scuze pentru off-topicsorry sorry
Subiect: Paturi crosetate
Postat: Thursday, August 4, 2011 9:10 AM
Ani, foarte frumoasa patura ta, sigur va ramane mostenire peste ani si copiii tai o vor pretui ca pe un lucru facut cu drag de mama lor.. bravo!firstprize firstprize
Subiect: Se pot vindeca cicatricile vechi doar cu un simplu unguent?
Postat: Tuesday, August 2, 2011 11:42 AM
ma bucur ca te-am ajutat, oarecum, sper sa rezolvi si scrie-ne si noua finalul, e bine de stiut. .
Subiect: Se pot vindeca cicatricile vechi doar cu un simplu unguent?
Postat: Tuesday, August 2, 2011 6:51 AM
Buna, pe vremuri, acum vreo 20 si ceva de ani era la Spitalul militar din Iasi, un Unguent-MINUNE, se numea Cicatrol si il faceau acolo; tatalui meu i-a ajuns smoala topita pe mana, pe dosul mainii, s-a luat carne vie de-acolo, putea sa-si piarda functiile mainii si de la Spital i-au facut tratament cu Cicatrol, stiu ca se pansa zilnic (acasa) si crede-ma ca nu se cunoaste nimic pe mana, nici macar o zgarietura cat de mica..din pacate nu am mai auzit nimic de acea alifie de atunci ; poate a mai auzit cineva de ea si ne poate spune ; cat despre Contractubex stiu ca e relativ nou aparut pe piata,dar produsele de la Zdrovit sunt destul de bune, de fapt producatorul este Mertz Germania care s-a specializat pe dermatologie (caderea parului, cicatrici, acnee)

"Cicatricele indiferent de originea lor sau de vechimea lor, pun probleme celor care le au, probleme mai ales de natura estetica. În unele cazuri operatia este inevitabila, însa în altele, gelul Contractubex, datorita formulei sale unice bazate pe extract de ceapa, alantoina si heparina, ofera alternativa unui tratament comod si fara durere, cu eficacitate demonstrata clinic.
În urma studiilor clinice efectuate în cursul tratamentului cu Contractubex, indiferent de originea cicatricei si de vechimea ei, s-au constatat urmatoarele rezultate: reducerea dimensiunii cicatricei, îmbunatatirea coloratiei cicatricei, reducerea duritatii tesutului, reducerea durerii sau pruritului, eficienta în profilaxia ranii."
- extras din conferinta de presa a lansarii Contractubex.

am gasit aici (net-ul sa traiasca..) cate ceva despre cicatrol, daca ai cunostiinte pe la spit mil.. poate mai gasesti. succes! http://www.cuzanet.ro/index.phpoption=com_content&task=view&id=11102&Itemid=59
Subiect: Jucarii tricotate/crosetate
Postat: Monday, August 1, 2011 6:25 PM
http://www.youtube.com/watch?v=JgBL7jfm1rc&feature=related
uite cauta pe youtube arta amigurumi, sunt multe filmulete din care poti vedea exact cum se lucreaza
sper sa-ti ajute
Subiect: Jucarii tricotate/crosetate
Postat: Monday, August 1, 2011 4:29 PM
poate iti plac acestea.. spor la lucru! si sa ne arati si noua ce ti-a iesit!
Subiect: Hainute lucrate cu drag de mine - dina_dorina
Postat: Sunday, July 31, 2011 1:56 PM
Minunate, deosebite, cu mult bun-gust si realizate impecabil; stii ca ne lasi fara cuvinte?
Subiect: Paturi crosetate
Postat: Sunday, July 31, 2011 8:52 AM
Irene wrote:
ce ziceti de asta? mie mi-a luat ochii de mai demult:
stie cineva cum se prind florile alea? mie mi se par prinse din croset..

pentru cine vrea sa lucreze acest model, am gasit si un link cu explicatii la paturica asta, e asemanatoare.. sincer, nu-mi imaginam ca asa se lucreaza, din sferturi de cerc...

https://picasaweb.google.com/gfashionandstyle/NewFolder1707#5598759732909951058
Subiect: Fuste crosetate
Postat: Sunday, July 31, 2011 7:45 AM
profa, ce frumos ti-a iesit costumasul!newclap newclap