Laura&Alfonso wrote: chiar m-ai facut curioasa fug sa vad ce e pe protv international
pai de la prima ora a diminetii, numai despre venirea lui Bush se discuta
|
oanalaurisa wrote:
Chiar asa,tu stai in banca ta ca e beleaua pe tine cat casa pentru ce ai postat pe topicul asta la adresa mea...
eu la adresa ta? lol, hai k ma faci sa rad... asta chiar a fost o gluma reusita
woooooo, spooky....
|
oanalaurisa wrote: de ma mir ca va mai tine Adriana pe forumul asta...
propun sa deschidem un topic nou pe tema asta
offfff ...Si uite cum gaina se zvarcoleste facand baie intr-o gramada de cenusa. A auzit probabil vorbinde-se ceva despre pasarea Phoenix...
|
continui sa cred k acordam prea multa atentie lucrurilor care nu merita...
eu per total sunt fericira si ma amuz copios pe seama unor "glume"
am facut si un top al pacalelilor de 1 aprilie:
locul 3: pacaleli nevinovate si chiar amuzante, cum k am castigat la loto (merci cris)
locul 2: il castiga cea mai neinspirata incercare de a ne pacali k totul a fost o pacaleala... ha-ha-ha... doar k nu inteleg de ce continua si pe 2 aprilie....
locul 1: pacaleala Laurei sustinuta si de celelalte fete, SUPERBA... felul in care ne-a pacalit k s-a speriat de stergerea anumitor topicuri... a fost o pacaleala pe cinste, nu cred k cineva cu adevarat s-a speriat, de altfel unele fete chiar au urat un sincer: "drum bun"...
in alta ordine de idei - Laura mami, nu te consuma, ultimul cuvant il are nu cel care are dreptate ci, cel care tipa mai tare...
P.S. pt. cei care sunt nervosi din diferite motive le-as sugera un medicament homeopatic "Sedatif PC" de la laboratoarele Boiron, doza uzuala este de 2 comprimate de 3 ori pe zi... iar in cazuri mai grave - traiasca Diazepam-ul sau sedintele de psihoterapie...
multa sanatate, mai ales cea mintala
|
FELICITARI MIHA !!!
|
taki wrote:Am zis eu: "fara numar" !!!
pai cum sa nu... se poate altfel? pt. Nasa fara numar, fara numar, fara numar
|
Nasica draga, hai sa-ti zic pe scurt ce zice mama in cazurile astea: "nimeni nu vorbeste despre oameni neimportanti si comuni"... tu esti o "personalitate" in cel mai frumos sens al cuvantului si trebuie sa fii mandra de asta... cei care te cunosc - stiu exact cum esti, iar parerea celorlalti - este doar un ecou invidios si lipsit de importanta...
pupam
|
taki wrote:Dar de unde stii despre ele sau ce stii despre ele?
nu e vb. de ce se stie despre ele, dar pe moment - a fost ceva inedit si toti erau cu ochii pe ei (implicit si pe poze )
|
taty wrote:Votam Ira si Sonia
merci mult taty
|
cum se circula? aoleuuuu, in reluare as zice eu ....
al meu trebuia sa ajunga azi in Victoriei - nici o sansa...
|