Hope26 wrote:Rodixon multumesc de gandurile bune, din pacare e cu aplicare imediata, adica maine nu mai merg la servici. Ne da o prima compensatorie si desi stam acasa suntem platiti inca 1 luna. Dar am vorbit cu sotul si cu parintii, vom continua, mai incercam pt ultima data. Vom vedea cum ne descurcam si ce vom face si daca raman, si daca nu... iordana la omini am facut 2 insemniari cu dr Bors, esuate,desi la analiza sotului meu nu era nici o sansa pt inseminare, dar am imcercat. Si tot la Omini am facut FIV2 cu dr Onofriescu, care mi-a lasat un usor gust amar.Aveam hidrosalpinx pe trompa stanga,si la laparascopie era s-o scoata pe cea dreapta-buna. Mi-a facut transfer pe endometru de 16 , desi chiar el a zis ca e prea mare. Si colac peste pupaza cei 4 embrioni congelati nu au supravietuit la dezghet, tind sa cred ca laboratorul nu si-a dat toata silinta. Dar cunosc si cazuri de reusita, asa ca...
Multumesc Hope pentru raspuns maine merg sa fac histerosalpinografia cu doctorul Luca eu am fost la Bord dar saptamâna aceasta nu este si el mi la recomandat,in functie de rezultat o sa iau o hotarâre. Multumesc inca o data siDoamne Ajuta pupici
|
rodixon wrote:iordana - Bine ai venit printre noi! Sigur- poti face FIV cu spermatozoizii sotului - scriei dnei Diana! Cred ca are probleme cu mail-ul - eu i-am scris ziele trecute pentru ca o tin la curent cu evolutia fetitei mele si nu mi-a raspuns - este pentru prima data cand nu-mi raspunde! Valy - cred ca pe 25 martie cand este o mare sarbatoare - Buna Vestire vei prima cea mai frumoasa veste - cu Dzeu inainte! Hope - imi pare rau pentru tine cu disponibilizarea - dar cand se va intampla? Poate ramai insarcinata si astfel angajatorul nu are voie sa te disponibilizeze! ( depinde cand este data disponibilizarii) Sandy - mult succes pe 27 - vei vedea ca totul va fi bine! Daca de Craciun nu ai primit vestea cea buna vei vedea ca de Pasti Dzeu iti va lumina viata! Va pup pe toate
Multumesc Rodixon o sa-i scriu doamnei doctor cu siguran?a pupicii
|
economics wrote:salut Iordana am gasit un mesaj mai vechi scris de rodixon:
Adresa de mail a dnei Diana este fl@medpark.md;
Multumesc frumos pentru email pupicii
|
Hope26 wrote:Buna fetele mele dragi Bine ai venit Iordana, inainte de a alege clinica eu zic sa cercetezi bine piata. Cere mai multe pareri.Eu personal care am facut si la Omini si in Chisinau-dar alta clinica, as merge pe Chisinau.Dar e doar parerea mea, nu vreau sa te influentez. Astazi nu am reusit sa dau de dna Diana, cred ca are ceva probleme cu mailul. O s-o sun maine direct pe ea, sper sa aibe timp.A reusit careva sa vb cu ea?Sa vedem ce facem cu luna ''mai''? Eu vin astazi cu vesti triste, am ramas fara loc de munca, s-au facut disponibilizari si am fost printre cei vizati.Merg cu Dumnezeu inainte, fac proceduta orice ar fi. Sunt sigura ca voi reusi de data asta. Daca nu as avea vit aia D scazuta as face si in aprilie, acum nu mai depind de concediile colegilor. TREBUIE sa fie bine !
Multumesc frumos pentru informatii. Sunt in cautare de informatii.toate analizele investigatiile mele au iesit foarte bine problema este la sotul meu. Singura investigatie care trebuie sa o mai fac este salpinografia si sunt programata saptamâna aceasta la omni la doctorul Bors. Hope26 imi poti cate ceva despre omnia sau ce ai facut la ei? Si Dumnezeu este mare nu trebuie sa te lasi doborâta important este sa fi sanatoasa si sa faci tot posibilul sa iti îndeplineas ti visul. pupicii
|
Numai gasesc adresa doamnei doctor me-o puteti da, pupicii
|
Multumesc fetelor, da stiu ca se poate face biopsie testiculara dar pe unde am fost nu prea mi sa dat sanse, dar o sa-i scriu doamnei doctor si o sa vad ce imi spune, multumesc inca o data pentru raspunsuri
|
Buna ziua Citesc de ceva timp conversatiile dvs, inca de la inceput vreau sa felicit viitoarele mamici. Povestea mea suna cam asa am 29 de ani sunt casatorita de aproape 3 ani, si pana anul trecut tot am asteptat sa se intample minunea, eu am tot fost pe la medici si totul era bine.Anul trecut a mers sotul meu sa isi faca spermatograma si a iesit azoospermie a repetat analiza si acelas rezultat din pacate a suferit un soc nici acum nu a reusit sa isi revina. Intr-un sfarsit a acceptat sa apelam la n donator ca alta posibilitate nu este. Mi sa recomandat sa imi fac analiza de verificare a trompeleor saplinografie si daca este ok sa merg pe inseminare. Miercurea aceasta sunt programata la clinica Omniclinic din Iasi pentru aceasta analiza iar in functie de rezultat sa mergem mai departe. De cand am citit topingul si am vazut atatea lucruri bune despre doamna Diana as vrea sa merg si eu tot la Medpark. Intrebarea mea ar fi daca este buna optiunea de inseminare artificiala in cazul in care analiza iese ok? Si daca doamna doctor face si inseminari sau doar Fiv? Va multumesc si doamne ajuta
|