?i eu. Vreau pe lista
|
A ?i dureri foarte mari de cap sunt foarte foarte ametita nu pot merge în picioare
|
Fetelor eu de ieri am niste ame?eli ?i stari de voma azi noapte nu am putut dormi de loc de arsuri de ame?eli de fapt de câteva zile simpt in ovarul stâng ar fi ceva ma doare oare ce o fi ?i acum mor de arsuri ?i am pofta de fructe întruna
|
Fac injecti de romatism am uitat cum se nume?te dar de la ele am dureri mari de ovare ?i de mijloc de mor stari de voma
|
Nu am apucat sa merg din cauza ca mama ie internata in spital sa operat de un fibrom de 10cm ?i am stat numai cu ia a?a ca aleluia ecografie ?i analize nu ?ti ca a?a se întâmpla când vrei sa faci un lucru necaz dupa necaz
|
Chief este din toi ca nici o data dar nu pot sta decât pe burta offff ce bine de ei barba?i ca nu îi dor nimic
|
Fetelor mie nu îmi mai arde de bebelit ma doare fundul de la atâtea injecti . so?ul chiar râde ?i spune ca acum nu mai am chef de bebe mai am inca 4zile de injec?i sunt foarte foarte dureroase
|
O sa fac o programare pentru luni la med live ?i o sa cer femeie sa ma consulte nu mai vreau la barbat
|
Mi sa spus sa fac o injec?ie diminea?a timp de 7zile va mul?umesc din tot sufletul meu ca ma asculta?i ?i sunte?i alaturi de mine sunt singura ?i nu am cu cine vorbi so?ul e toata ziua la munca
|
?ti ce ma oftic cel mai rau când totul mergea bine între mine ?i so?ul Adica ma refer ca nu mai am dureri de burta la contact ?i aveam un chef nebun de facut un bebelu? iara?i un hop poate Dumnezeu nu o vrea sa fac când ma vindec de un lucru ma îmbolnavesc de alt ceva nu mai pot simpt ca o iau razna azi am plâns toata ziua când am auzit plus de asta ma doare rau mana ?i injec?ia aia ustura a?a de raunu mai am voie sa manânc cu sare nimic ?i am uitat ?i am mâncat ceva cu sare
|