Profil: ioarca
Despre
Utilizator: ioarca
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, July 10, 2016
Ultima vizita: Sunday, March 4, 2018 5:43 PM
Numarul de postari: 8
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: pompa de sani
Postat: Sunday, March 4, 2018 5:36 PM
Eu folosesc o pompa manuala de la NUK. Cele electrice sunt chiar mai OK, insa luand in considerare pretul prefer una manuala.
Subiect: Biberoane anti colici
Postat: Tuesday, January 9, 2018 5:50 PM
Exista intradevar pe piata biberoane anti colici (eu am cumparat de la NUK) care previn acumularea de aer in stomacelul bebelusului. Colicile nu sunt legate doar de absorbtia de aer, motivele sunt mai multe, insa macar de asta te poti feri .
Subiect: Pungi pentru laptele matern
Postat: Tuesday, January 10, 2017 10:33 PM
Ce pungi pentru stocarea laptelui matern folositi mamicilor?
Subiect: periute si paste de dinti
Postat: Monday, December 5, 2016 5:24 PM
In farmacii sau la supermarket gasesti paste de dinti recomandate de la sase luni in sus. In ceea ce priveste periutele de dinti la inceput am folosit o periuta de lemn cu perisori fini, acum am cumparat una cu opritor.
Subiect: Cauza colicilor
Postat: Thursday, November 3, 2016 2:02 PM
Colicile vor aparea indiferent de tipul de hrana. Nu k nu ar fi bine sa hranim bebelusa natural cat mai mult timp, dar asta nu va impiedica disconfortul bebelusei cand inghite aer.
Subiect: Cat de des spalam dintisorii bebelusului ?
Postat: Sunday, September 18, 2016 4:53 PM
Pe cat posibil dupa fiecare masa.Dintii de lapte pastreaza loc in gurita pentru cei permanenti, ofera fetei infatisarea normala, ajuta in dezvoltarea unui limbaj clar, coerent, ajuta la hranirea copilului (dintii cariati sau lipsa lor impiedica pe cel mic sa mestece corect, facandu-l sa respinga mancarea), ofera un start sanatos dintilor permanenti (caria si infectia intalnita la dintii primari pot cauza pete negre la suprafata dintilor permanenti care se dezvolta sub cei de lapte). Eu i-am cumparat Adei care are 9 luni si 4 dintisori o periuta de masaj al gingiilor si e tare fericita cand o folosesc.
Subiect: Suzeta pro sau contra
Postat: Sunday, September 18, 2016 4:40 PM
Cel putin pana la un an suzeta este chiar indicata. Nu k n-ar fi in regula si dupa aceea, insa cred k dupa varsta de un an incet incet s-ar putea renunta la ea.