Alexa001 wrote:
E posibil sa fie si de la tincturi...dar nu musai. Depinde de fiecare organism, cum reactioneaza la ele. Am luat si eu branca ursului si mladite de zmeur...am avut CM de vreo 45 de zile. Apoi o luna nu am mai luat si se mai reglase un pic, scazuse pe la 34 parca...nici nu mai stiu (asta se intampla anul trecut). Apoi am mai luat o luna...iarasi CM de peste 40 de zile...si apoi am renuntat. Aveam si niste dureri ingrozitoare de sani...nici cand am ramas insarcinata nu m-au durut sanii in halul ala...
La mine a fost fix pe dos, dupa ce am inceput sa iau au disparut toate simptomele de PMS, am avut doar putin sanii tensionati vreo doua zile si cam atat. Eh. Vad la tura urmatoare si intre timp fac si niste analize, ca ultimele sunt de acum un an jumate, dinainte sa incepem proiectul "Bebe".
|
Alexa001 wrote:Ioi...nuuuu !  cum au spus si aspiricile...la gemeni iese mai mare beta. Si la baietel..nu are nici o treaba...la mine s-a pozitivat devreme..
S-a rezolvat (vorba vine), aparent luna asta am avut un ciclu de 28 de zile in loc de 25-26 cum ma obisnuisem de cand am oprit contraceptivele :( Unica parte buna e ca pot reincepe tratamentul cu tincturi, vinerea trecuta cand am vazut ca intarzie am oprit tot, preventiv. E posibil ele sa fie cauza ciclului de 28 de zile, ceea ce iar ar fi un lucru bun. Singura parte pe care nu o inteleg e lipsa PMS, care in ultimul an m-a chinuit luna de luna. Nu prea imi vine a crede ca dispare in mod magic dupa doar 4 saptamani de branca ursului, lemn dulce, cretisoara si zmeur. O sa vad luna viitoare daca se repeta povestea. Sau ma rog...eu sper sa nu mai vad nimic minim 9 luni
|
FloreC wrote:Bine ai venit!!!Totul e posibil:?i sarcina fara simptome ?i simptome de sarcina fara a fi..?i testul se poate pozitiva mai greu...parerea mea e sa repe?i alt test dupa vreo 3 zile ?i daca e tot negativ poate e o dereglare. ...Eu iti tin pumnii sa fie bebe ?i te a?teptam cu vestea cea mare cât mai curand
Multumesc :) O sa il refac sambata dimineata, ca sa ii dau timp organismului meu sa se decida ce ganduri are :)) Am citit pe undeva ca daca e baietel sau sunt gemeni se pozitiveaza mai greu, pentru ca nivelul HCG e mai scazut. Asa o fi...?
|
Buna Va citesc de mult dar e prima oara cand scriu :) Situatia e asa: ciclu regulat (25-26 zile), ultima menstruatie pe 30 august. De obicei am PMS cu dureri groaznice de sani, dureri de cap, balonare, etc. Luna asta, nimic. Nici PMS, dar nici menstruatie. Am 3 zile de intarziere, usoare intepaturi in ovare, vagi stari de greata si ameteala (atat de vagi incat mi-e sa nu fie doar imaginatia de vina ). Niciun alt simptom. Am facut azi un test Barza si a iesit negativ. Teoretic, ovulatia a fost undeva intre 9-13 septembrie. I s-a mai intamplat cuiva ca in luna in care a ramas sa nu aiba PMS sau simptome de sarcina si testul sa se pozitiveze mai greu? Incercam de un an, ne-am cam pierdut sperantele de conceptie naturala si ar fi mare bucurie in familie daca ar aparea
|