Profil: IoanaBebedoi
Despre
Utilizator: IoanaBebedoi
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, February 25, 2018
Ultima vizita: Sunday, December 30, 2018 10:01 PM
Numarul de postari: 15
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 63
Postat: Saturday, April 14, 2018 10:39 PM
Multumesc fetelor care au raspuns sau au citit. Nu ma plang de nimic , am impartasit ceea ce simt si gandesc, si incercam sa incurajez si o deschidere mai de profunzime,pe latura asta emotionala aici, intre noi.

Nu spuneti ca vreti macar unul,stiu ca asa ganditi acum, in asteptarea primului bebe... De ce spun asta? Pentru ca e dureros sa nu apara primul bebe, dar poate fi la fel de dureros sa-ti auzi copilul rugandu.te sa-i faci un frate sau o sora, intrebandu-te de ce nu i-l trimite Doamne.. Ma bucur enorm de copilul meu, dar sa stiti ca durerea si frustrare vi le impartasesc si eu, si orice mamaica ce isi doreste al doilea copil, tocmai din motivul pe care l.am scris mai sus. Cele care isi doresc al doilea bebe ,pot sa confirme.
Va pup, admir si
Vreau sa cred ca TOATE vom duce visul pana la capat! Curaj tuturor!
Postat: Friday, April 13, 2018 10:20 PM
Buna fetelor!
Nu am mai scris de ceva vreme desi va tot urmaresc. Sunt putin descurajata de proiectul cu bebele, mi-mam facut mare parte din analizele necesare( sange si secretii etc) si totul a iesit bine.sotul lucreaza intr-un mediu stresant cu raspundere destul de serioasa(armata) si are un ritm de munca epuizant. El este sigur ca la el este problema,din cauza stresului insa nu si.a facut curaj sa mearga la analize decat cele usuale de sange. Am foat plecati in concediu doua saptamani, ne.am schimbat stilul de alimentatie, adica nu mai bem cafea decat o ceasca mica, alcool aproape deloc si dulciuri f putine.

Luam de o luna si jumatate peofecund amandoi, si ne tot gandim daca si cat va dura venirea lui bebe. Timpul trece si ontrebarile
sunt multe.

Citesc prin cate treceti voi fetelor, mai ales cele care inca nu au nicium bebe, si mi se pare atat de uimitor ca aveti o asemenea forta sa cautati atat de adanc o cauza, atatea analize si atatea sperante. Nu pot decat sa va felicit, si sa spun ca DA , Asa se lupta pentru un vis.
Preotul nostru ne.a spus ca un copil se face cu perseverenta( am ras la momentul acela si noi si el, dar are dreptate) , si ne-a mai spus ca pentru Dumnezeu e doar o idee de timp pana trimite fiecarei familii un copil, asa ca trebuie CREDINTA adevarata ca va veni!
Va spun sincer ca pe masura ce trece timpul iau in calcul varianta unei adoptii, dar ma sperie foarte tare gandul. Il am deja pe Vlad si simt ca nu am stare, toata lumea(sora mea, prieteni) imi spun ca e destul daca ju mai vine al doilea, dar eu simt ca viata este FOARTE FOARTE incompleta inca.

Dincolo de analize si toate cele practice, voi prin ce stari treceti fetelor? Prin ce stari trec so?ii vostri? Vreti sa impartasiti
aici si cate ceva din ce simtiti? Poate ne regasim cumva si ne intelegem mai bien pe noi insine in felul asta. Si poate si curajul si speranta vor fi mai mari pentru toate. Va pup!!
Postat: Tuesday, March 6, 2018 10:24 PM
Bella, noi doua avem aceleasi zile dpo si aceeasi data de sosire a menstruatiei.

bounce

Azi. Mi.a venit testul de ph vaginal,rezultatul e ca am ph cam bazic. A venit si testul de fertilitate dar trebuie sa il fac dimineata la prima ora.
Incerc sa fiu relaxata si sa astept ziua in care ar trebui sa vina menstruatia...
Pup toate fetele
Postat: Sunday, March 4, 2018 10:22 PM
sky88 wrote:
Buna seara, ma alatur si eu mamicilor aspirante si ma bucur ca am gasit o astfel de comunitate si cu atatea povesti de viata. love

Buna sky! Sa iti poarte noroc intrarea pe forum!
Postat: Sunday, March 4, 2018 10:09 PM
newclap
Bella_Tm wrote:

Multumesc Alina! As vrea totusi sa mai astept cateva zile.. mai am un test cumparat, vreau sa il fac in 7-8. Macar sa raman cu testul cu ambele linii rosii, sa il pastrez amintire Love asta in cazul in care chiar e pozitiv si nu am vedenii Big Laugh dup-aia cu siguranta fac si beta HCG. Incerc cu greu sa nu imi fac prea mari sperante ca sa nu fiu dezamagita dupa... desi.. e abia prima luna cand incercam SimplyLove ar fi prea tare sa ne iasa din prima Crazy

Noua la primul bebe ne-a ie?it din prima. Eram tineri si relaxati... Deci se poate!newclap
Postat: Sunday, March 4, 2018 4:17 PM
AlexaT wrote:

Inteleg, doar ca la mine de 12 zile este tot roz rosu si nu a inceput imediat a doua zi dupa contact, si daca ar fi asa tot nu are legatura si cu sanii

Oroce dereglare hormonala care influenteaza ciclul si sanatatea aparatului reproducator are legatura si cu schimbarile la nivelul sanilor. De.asta se si recomanda si un examen al sanului la ginecolog.eu zic sa prinzi curaj si sa mergi la medic ,chiar daca mu e medicul tau. Poate o consultatie cu plata undeva
Postat: Sunday, March 4, 2018 4:12 PM
Bella_Tm wrote:

Ioana am niste crampe abdominale si ma dor sanii, dar mi se pare ca sunt aceleasi simptome ce le aveam inainte de menstruatie. Ar trebui sa imi vina in jur de 6-7.. mai astept pana atunci si apoi repet testul ras

Cata rabdare ai!!! Mie ar rrebui sa imi vina pe 10 si deja mi-am faxut( inutil stiu,stiu)un test dimineata. Negativ,logic. Asteptam! Poateeee e beebeee la amandoua
Postat: Sunday, March 4, 2018 3:15 PM
AlexaT wrote:

La mine sangele a curs curat rosu fara cheaguri fara nimic ..si nu am avut dureri la nici un ovar anume doar strict acea durere de menstruatie din cand in cand ...am avut in urma cu ceva ani chisturi dar a fost doar durere, de sangerat nu am sangerat si plus de asta nu se leaga cu sanii ...asta ma bagat si mai tare in ceata faptul ca ma dor ft tare sanii pe exterior sunt grei si au inceput sa creasca ...umpic mai mult dreptul ...ca si ru m am gandit ca o fi vre un chist dar ce legatura are cu sanii? Apoi ma gandeam la avort spontan dar sangele este curat plus de asta mie abea de ieri alaltaieri au inceput sanii...deci mie una nu mi se leaga...am vorbit si ma chemat marti pt ca maine nu are cum . Ma gandeam ...stiu ca poate suna ciudat si imposibil dar cand incercam sa gasesc o sumedenie de varianta a venit si asta: eu am avut ultimul contact cu ft putin timp pana sa vina...este oare posibil sa fi ramas atunci dar menstra sa fi venit ...putin..iar apoi sa am sangerare din cauza implantarii? Sau zilele alea sa se fi implantat si imediat sa vina? Stiu suna complet non sens dar ...chiar nu imi pot imagina care sa fie problema ...pe de o parte sangerez anormal adica putin si pe de alta parte faza cu sanii, asta zic, nu pot sa gasesc ceva care sa le inglobeze pe amandoua ..si voi ati avut atunci probleme cu sanii?

Eu am patit asta in decembrie. A?adar, am avut o seara mai intensa cam la finalul perioadei fertile cred ca eram. De a doua zi am inceput sa am niste sangerari cu sange rozaliu,rosu,usoare, m.am gandit ca poate cie stie, era implantarea de cateva zile in urma, si m.am bucurat. Doar ca nu s.a mai oprit,a ramas rosu cam doua zile, era perioada cu 31 decembrie ,exclus sa merg la spital, apoi adevenit maroniu si m.a tinut maroniu negru pana mi.a venit menstra. Doctora mi.a spus ca a fost probabil un contact prea intens suprapus peste o usoara dereglare hormonala.

De atunci nu am mai avut pb asta
Postat: Sunday, March 4, 2018 3:09 PM
Bella_Tm wrote:
Fetelor am refacut testul, la fel se vede doar putin, in lumina. Cealalta liniuta la testul se ieri sotul nu o vedea dar pe asta de azi spune ca o vede. Va atasez si poza Big Surprise
O sa repet oricum testul peste o saptamana...daca pot astepta atat Crazy

Ai vreun simptom?Hands
Postat: Sunday, March 4, 2018 3:06 PM
Bella_Tm wrote:
Fetelor am refacut testul, la fel se vede doar putin, in lumina. Cealalta liniuta la testul se ieri sotul nu o vedea dar pe asta de azi spune ca o vede. Va atasez si poza Big Surprise
O sa repet oricum testul peste o saptamana...daca pot astepta atat Crazy

Mie mi se pare pozitiv. Nu vreau sa iti dau sperante false dar chiar cred ca maine ar trebui sa se vada mai bine, si apoi din ce in ce mai bine. Poate repeti testul maine. Sau marti si atunci te lamuresti.
Eu zic ca e bebe!