Profil: ioana.ang
Despre
Utilizator: ioana.ang
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, January 12, 2014
Ultima vizita: Sunday, January 12, 2014 8:27 PM
Numarul de postari: 1
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Infectie cu Klebsiella
Postat: Sunday, January 12, 2014 8:27 PM
La 3 luni bebe facea scaun cu sange,am facut coprocultura si coprocitograma de 3 ori si a avut acelasi rezultat-klebsiella pneumonia.am fost la 2 pediatrii la noi in oras(rm valcea) si ne-au zis ca ei nu cred ca e klebsiella,ca e o entericolita,amandoi ziceau ca ei nu stiu ce sa zica,eu le tot ziceam ca am repetat analizele la laboratoare diferite.in fine,erau depasiti dd situatie si nu recunosteau,erau la un pas sa ma intrebe ce e klebsiella. Niste prieteni ne-au recomandat un dr pediatru kamal la mondoclinic.ne-a recomantat cefort conform antibiogramei injectabil.ne-am internat la boli infectioase in valcea,i-am facut tratamentul in vena 5 zile.am repatat analizele si nu ne-a mai iesit nimic. Dupa 2 sapt le-am repetat iar sa fim siguri,bebe avea ecoli. Am sunat pediatru la buc si ne-a recomandat gentamicina. Ne-am hotarat ca este un antibiotic prea puternic pt bebe de doar 3 luni avand in vedere istoricul lui medical (la o zi dupa ce am nascut la o maternitate privata din sibiu i-au administrat antibiotic pt ca au zis ca avea o infectie neidentificata - probabil de aici a luat si klebsiella,cei de la maternitate au zis ca e exlus asa ceva pt ca maternitatea e noua,cand ne-am externat au trecut in fisa infectie materno fetala tratata.incredibil avand in vedere ca mie imi mai facusera un set de analize dupa nastere si nu iesise nici o infectie). Am decis sa mergem pe tratament homeopat pt ecoli. Am mers la dr ciobanu de la sanmed valcea si apoi la dr chelcea din sibiu. Nu as putea sa spun care din doctorite ne-a ajutat exact pt ca i-am dat combinat tratamentul homeopat,important e ca am scapat. I-am dat bio sun,baby jarro dolphius de la cea de la valcea si o combinatie de 5-6 feluri de pastilute homeopate la sibiu. Ideea este ca ambele doctorite ne-au certat ca am bombardat copilul cu antibiotic pt ca si klebsiella se poate tratata cu pastile homeopate. Stiu ca exista o farmacie homeofarma parcs in bucuresti care granule homeopate pt klebsiella. In concluzia,cautati tratament homeopat intai si apoi dati antibiotic