...Buna... ...Sunt noua in acest domeniu...puteti sa-mi recomandati un site pentru comandarea firelor pentru crosetat?... ...cel turcesc are pretul de expeditie destul de mare... ...Va multumesc anticipat...
|
Larisuca....super primul model....un link....o schema te rog...
|
....buna dimineata...fetelor!!!!nu ne-am auzit de mult...am revenit dupa o perioada cu multe intamplari... ...va doresc sa aveti o zi frumoasa!!!!!
|
...va multumescfrumos...
|
...Bereea....a treia glanda mamara se formeaza in timpul sarcinii si a alaptarii....se pozitioneaza sub brat in apropierea sanul...e un lipom...ca si aspect e ca un saculet de grasime si estetic nu arata bine deloc... ...imi pare rau pentru ziua proasta de la alergat... ...Giulia...ne-am reintors de un an in tara pentru ca Fabiana a inceput scoala...
|
...dupa o mica pauza revin cu un nou tort...dedicat mamei mele care implineste 50 de ani...si care e de meseri contabila.. ...nu cred ca exista cuvinte de recunostiinta pentru tot ceea ce face pentru mine...
|
Salut... Ce mai faceti fetelor? Eu bucuroasa ca a inceput vacanta...Acum o saptamana am avut o interventie chirurcigala...Mi-a fost scoasa a treia glanda mamara.Acum sunt ok.Se vindeca.Ma consoleaza gandul ca vara aceasta am liber la topuri decoltate...Mai am 2 saptamani pana recuperez permisul. Am hotarat sa renunt la vacanta in Italia(desi am biletele cumparate)pentru a merge aici la Baile Figa in august.Cred ca as avea mai multa liniste. Am inceput sa vad diferit relatia la distanta cu sotul meu.Nu mai sunt stresata sa vad ce face,pe unde umbla,la ce ora se intoarce.Ma gandesc doar la fete si la mine. Am o stare de bine si astept sa vina din nou caldura...
Va doresc o zi super frumoasa...
|
Buna dimineata!!! Nu am scris de mult...dar v-am citit... Va doresc o zi super frumoasa...
|
...o nastere cat mai usoara...o recuperare rapida...si multa sanatate....
|
...fetelor va doresc multa sanatatea... ...eu (colac peste pupaza)pe langa faptul ca mi-am pierdut portofelul cu actele la inceputul lunii,ieri mi-au suspendat permisul pe 30 de zile...chiar ultima luna de scoala...tinand cont ca eu fac naveta cu fetele 10 km pe zi...off...off..oare ce mai urmeaza???
|