Profil: ioana_29
Despre
Utilizator: ioana_29
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Tuesday, October 21, 2014
Ultima vizita: Sunday, April 12, 2015 10:22 PM
Numarul de postari: 110
[0.01% din toate postarile / 0.03 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 37
Postat: Thursday, April 9, 2015 7:16 PM
Hilar newclap majoreta Buna fetele....ehe dar ce de vesti frumoase,felicitari Carmenalina si Nko, dumnezeu sa va dea sarcina usoara si fara probleme,ma bucur mult pentru voi!majoreta Hilar
Pe mine ma puteti scoate din listuta....bebe e bine,am fost astazi la doctor si am aflat ca vom avea o fetita,totu e bine....sper sa scap de greturi!
Va doresc din suflet un Paste linistit,bucuria lumini invierii sa va intareasca si sa o purtati vesnic in suflet!
Pup absolut toate aspirantele,ma rog pt.toate si va citesc zilnic ...va pupiloveyou Gossip Cheek Kiss
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 29
Postat: Saturday, March 7, 2015 4:37 PM
DistanceKiss Buna gravidtelor.... Va urmaresc zilnic numai ca de postat nu apuc....greata asta ma termina....of abia suntem in 10 saptamani sper ca pe la 12-13 sa ma lase.
Vreau sa va trimit un brat mare de lalele La multi ani si un 8 martie superb sa aveti maine si va pup de la A la Zcomputerlove
Subiect: Clubul aspirantelor - 36
Postat: Saturday, March 7, 2015 4:30 PM
buna fetele.....astept cu nerabdare vesti pozitivecomputerlove cu siguranta vor aparea cat de curand....eu las niste praf de burtica si va doresc o primavara frumoasa la toate fara exceptie....va pupcomputerlove
Postat: Friday, February 27, 2015 10:20 AM
Nanny multumesc de raspuns....greata inca e doc mi-a dat sa iau Nauzyl pana la 3 cp.pe zi sper sa treaca mai repede....
va pup sarcina usoara in continuare si un sfarsit de saptamana cu soare va pupCheek Kiss
Postat: Tuesday, February 24, 2015 7:02 PM
Buna seara fetele....ce mai faceti?
Eu cu drag va citesc....greu apuc sa postez cate ceva, imi este tare greata,cat mai dureaza,aveti idee?
Cu mult drag va pup si va citesc Cheek Kiss
Subiect: Clubul aspirantelor - 36
Postat: Tuesday, February 24, 2015 5:29 PM
Buna seara rragele meleCheek Kiss
Sa fue un capitol plin de teste pozitive si sa faceti loc altor aspirante ;)
Felicitari Magda....dumnezeu sa-ti daruiasca sarcina usoara si bb sanatos re Cheek Kiss
Crissy84 ce mai faci....cum te simti?
Va citesc cu drag si emotie,doamne ajuta si eu sunt relativ bine ....greturiiii,greturiiipale pale uff plans sper sa se amelioreze,bb e binenewclap va pupppp pe toate fara exceptie!computerlove Cheek Kiss
Postat: Friday, February 13, 2015 8:28 PM
pupici buna seara fetele!
am o intrebare....am fost ieri la eco si e ok din perspectiva dictorului...bebe are 6 saptamani si 1 zi iar crl 3.50mm cordul a inceput activitatea, intrebarea e nu e cam mic embrionul pt saptamana 6?
Va multumesc pentru raspunsuri,va doresc sarcina usoara si va pupCheek Kiss grup
Subiect: Clubul aspirantelor - 35
Postat: Friday, February 13, 2015 8:14 PM
Bravoo Bravoo majoreta iloveyou felicitariiiii Crissy84 ma bucur f mult pt tine, doamne ce ma buvur de testele astea parca asi fii eu iarasi,iarasi,iarasi...sarcina usoarasi bb sanatosmajoreta topai

pale uff grup grup kty imi pare rau,of draguta nu-ti pierde increderea si fii obtimista,o sa fie si bine,ai grija de tine di fii obtimistaCheek Kiss

Juwy.I draguta ce mai faci? Eu te astrpt cu nerabdare la gravidute, majoreta ca si pe celelalte fete....observ ca in fiecare luna a plecat cate o aspuranta....luna asta 2 poate luna ce vine 3 si tot asamajoreta te pup si am trimis barzoiul sa-ti faca o vizita tie si la celelalte fetenewclap computerlove iloveyou

Eu sunt oarecum ok,greata,greata,greata si iarasi greata.....bebe e ok avem 6 saptamani si 2 zile ,am fost ieri oa eco e cam mutitel dar a inceput activitatea cardiaca....va pup si va cutesc cu dragiloveyou computerlove
Postat: Wednesday, February 11, 2015 5:48 PM
Buna fetele, ma scuzati ca scriu asa rar, va citesc zilnic din umbra si ma bucur pentru toate vestile frumoase...
Anelise Cheek Kiss felicitari, dumnezeu sa va dee sanatate si crestere frumoasa,armonioasa plina de bucurii!
Russian nastere usoara si bebe sanatos si binevuvantat,ne rugam sa fie bine pt tine si pentru toate gravidutele de aici Cheek Kiss
Va pup pe toate fara exceptie,computerlove computerlove eu am trecut in saptamana 6, maine am intalnirea cu cel mic prin intermediul ecografiei,stari de grata si mirosuri insuportabile avem tot inainte,o sa treaca si astea, va doresc numai bine si sarvina usoara la toate gravidutelemajoreta iloveyou
Subiect: Clubul aspirantelor - 35
Postat: Wednesday, February 11, 2015 5:37 PM
Buna seara fetele, ce acyive sunteti, vabpup pe toate fara nici o exceptie si va citesc zilnic,am emotii decate ori vad cate un test su cand sunteti la perioada de testare.
Crissy astept cu nerabdare rezultatul finsl, doamne ajuta sa fie pozitv,
Kty felicitari,surpriza frumoasa,sarcina usoara si la termen,de acum stai linistita si d8amne ajuta!
Eu fetele sunt la payuc si mai umblu prin casa stau linistita pana imi scoate firele de la oprratiade genunchi, pr bb il voi vedea maine,e prima intrevedere de cand am testul pozitiv,bine am fost ls 4 saptamani dar doc.nu vedea absolut nimic.
Ma chinui cu greata si mirosurile,uitasem cat de aiurea e!
Vs pup cu mult drag computerlove si va astept la gravidute,locurile ee elibrreaza rapid majoreta