Buna fetele....ehe dar ce de vesti frumoase,felicitari Carmenalina si Nko, dumnezeu sa va dea sarcina usoara si fara probleme,ma bucur mult pentru voi! Pe mine ma puteti scoate din listuta....bebe e bine,am fost astazi la doctor si am aflat ca vom avea o fetita,totu e bine....sper sa scap de greturi! Va doresc din suflet un Paste linistit,bucuria lumini invierii sa va intareasca si sa o purtati vesnic in suflet! Pup absolut toate aspirantele,ma rog pt.toate si va citesc zilnic ...va pup
|
Buna gravidtelor.... Va urmaresc zilnic numai ca de postat nu apuc....greata asta ma termina....of abia suntem in 10 saptamani sper ca pe la 12-13 sa ma lase. Vreau sa va trimit un brat mare de lalele La multi ani si un 8 martie superb sa aveti maine si va pup de la A la Z
|
buna fetele.....astept cu nerabdare vesti pozitive cu siguranta vor aparea cat de curand....eu las niste praf de burtica si va doresc o primavara frumoasa la toate fara exceptie....va pup
|
Nanny multumesc de raspuns....greata inca e doc mi-a dat sa iau Nauzyl pana la 3 cp.pe zi sper sa treaca mai repede.... va pup sarcina usoara in continuare si un sfarsit de saptamana cu soare va pup
|
Buna seara fetele....ce mai faceti? Eu cu drag va citesc....greu apuc sa postez cate ceva, imi este tare greata,cat mai dureaza,aveti idee? Cu mult drag va pup si va citesc
|
Buna seara rragele mele Sa fue un capitol plin de teste pozitive si sa faceti loc altor aspirante ;) Felicitari Magda....dumnezeu sa-ti daruiasca sarcina usoara si bb sanatos re Crissy84 ce mai faci....cum te simti? Va citesc cu drag si emotie,doamne ajuta si eu sunt relativ bine ....greturiiii,greturiii sper sa se amelioreze,bb e bine va pupppp pe toate fara exceptie!
|
buna seara fetele! am o intrebare....am fost ieri la eco si e ok din perspectiva dictorului...bebe are 6 saptamani si 1 zi iar crl 3.50mm cordul a inceput activitatea, intrebarea e nu e cam mic embrionul pt saptamana 6? Va multumesc pentru raspunsuri,va doresc sarcina usoara si va pup
|
felicitariiiii Crissy84 ma bucur f mult pt tine, doamne ce ma buvur de testele astea parca asi fii eu iarasi,iarasi,iarasi...sarcina usoarasi bb sanatos
kty imi pare rau,of draguta nu-ti pierde increderea si fii obtimista,o sa fie si bine,ai grija de tine di fii obtimista
Juwy.I draguta ce mai faci? Eu te astrpt cu nerabdare la gravidute, ca si pe celelalte fete....observ ca in fiecare luna a plecat cate o aspuranta....luna asta 2 poate luna ce vine 3 si tot asa te pup si am trimis barzoiul sa-ti faca o vizita tie si la celelalte fete
Eu sunt oarecum ok,greata,greata,greata si iarasi greata.....bebe e ok avem 6 saptamani si 2 zile ,am fost ieri oa eco e cam mutitel dar a inceput activitatea cardiaca....va pup si va cutesc cu drag
|
Buna fetele, ma scuzati ca scriu asa rar, va citesc zilnic din umbra si ma bucur pentru toate vestile frumoase... Anelise felicitari, dumnezeu sa va dee sanatate si crestere frumoasa,armonioasa plina de bucurii! Russian nastere usoara si bebe sanatos si binevuvantat,ne rugam sa fie bine pt tine si pentru toate gravidutele de aici Va pup pe toate fara exceptie, eu am trecut in saptamana 6, maine am intalnirea cu cel mic prin intermediul ecografiei,stari de grata si mirosuri insuportabile avem tot inainte,o sa treaca si astea, va doresc numai bine si sarvina usoara la toate gravidutele
|
Buna seara fetele, ce acyive sunteti, vabpup pe toate fara nici o exceptie si va citesc zilnic,am emotii decate ori vad cate un test su cand sunteti la perioada de testare. Crissy astept cu nerabdare rezultatul finsl, doamne ajuta sa fie pozitv, Kty felicitari,surpriza frumoasa,sarcina usoara si la termen,de acum stai linistita si d8amne ajuta! Eu fetele sunt la payuc si mai umblu prin casa stau linistita pana imi scoate firele de la oprratiade genunchi, pr bb il voi vedea maine,e prima intrevedere de cand am testul pozitiv,bine am fost ls 4 saptamani dar doc.nu vedea absolut nimic. Ma chinui cu greata si mirosurile,uitasem cat de aiurea e! Vs pup cu mult drag si va astept la gravidute,locurile ee elibrreaza rapid
|