Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 217
| Nici nu stiu cum sa incep povestea. E lunga si minunata la fel ca fetita noastra. A inceput in 2 oct cand eram ingrijorata ca se agita saracuta in burtica. Am mers la medic si ne-a trimis la spital. Eram foarte speriata, plangeam, eram confuza, ma rugam sa trecem cu bine. Seara la 8 am ajuns, au monitorizat inimioara micutei pentru cateva ore. Era stresata, avea pulsul neregulat si medicul a hotarat sa facem operatia. Intre timp mi-am anuntat sotul si a venit cu vaporul. La ora 2 noaptea s-a nascut Ioana. Este peste puterea cuvintelor sa explic ce am simtit. Era o atmosfera deosebita in sala de operatie, radeam, povesteam cu medicul. Cand am vazut minunea am inceput sa plang. Au pus-o la capul meu sa o pup. Momente de vis.... Apoi au dus-o tatalui pe hol.
La 3 fara un sfert au terminat si am mers sa-mi vad sotul. ( adica m-au dus ). Am stat la terapie intensiva 1 ora si jumatate. Tremuram din cauza anesteziei. Au urmat zile grele, dar cand imi vedeam micuta uitam de dureri. La nastere a avut 3 kg si 50 de cm. Mi-o aducea la fiecare 3 ore sa o hranesc, iar noaptea la 5 ore. Nu m-am miscat din pat 30 de ore. Nici sa-mi misc picioarele nu puteam de durere. Incet, cu ajutor am reusit sa ma ridic, sa fac cativa pasi. M-au ajutat mult cei de la spital. Ma spalau, ma schimbau, parca eu eram bebe . Va povestesc mai tarziu ca acum s-a trezit micuta si trebuie sa fug la ea. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sa va traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Lucy,felicitari pentru micuta,sa va traiasca,sa creasca mare,sanatoasa,cuminte si inteleapta! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| Lucy, felicitari pentru mica minune sa va traiasca si sa fiti toti 3 fericiti impreuna |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Felicitari Lucy! Sa va traiasca mica minune! |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Ioana bine ai venit printre noi pui sa cresti mare ,frumoasa si sanatoasa.Mami recuperare rapida si sa ai laptic mult si bun :923: |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Bine ai venit pe lume, Ioana! Sanatate multa tie si mamicii tale! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Sa cresti mare,sanatoasa si sa ai o viata fericita! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/19/2008 Mesaje: 536
| felicitari pentru micuta ioana.sa va traiasca si sa va bucurati de ea |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Felicitari pentru puiuta, sa creasca mare si sanatoasa!!!! Recuperare rapida si tie, Lucy si nopti linistite!!! Asteptam cu nerabdare pozici cu printesica!!!!
|
|
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Lucy, felicitari pentru mica minune!!! Sa va traiasca printesa si sa fie sanatoasa si mancacioasa ! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Lucy,felicitari,sa-ti traiasca micuta! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ioana, bun venit pe lume, pui mic! Mami, recuperare rapida iti dorim! |
|
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Lucy, felicitari si recuperare rapida,mult mai rapida ca a mea. Ioana, bine ai venit micuto! Sa fii sanatoasa si papacioasa! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Lucy, . Sanatate multa, iar Ioanei crestere usoara si mult noroc. |
|
|