Profil: ioana laura
Despre
Utilizator: ioana laura
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Saturday, February 7, 2015
Ultima vizita: Saturday, March 25, 2023 7:47 PM
Numarul de postari: 124
[0.01% din toate postarile / 0.04 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Stare de spirit - 59
Postat: Thursday, December 1, 2016 11:12 PM
marivic wrote:
angel angel Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa fac fata....M-am inscris impreuna cu baiatul meu cel mijlociu.... Lol Este o diferenta totusi...19-50 de ani sic dar sper sa ma descurc....SPER SimplyLove
O sa te descurci stai linistita. Think positive DistanceKiss

imgimg
Postat: Thursday, December 1, 2016 3:17 PM
marivic wrote:
Multumesc din suflet Ioana Laura,am sa incerc SimplyLove Cheek Kiss
Si mie mia fost frica rau,ma gandeam numa daca fac ceva gresit ,daca nu stiu ce daca nu stiu cum. La examen la oras tremuram toata,am picat prima data. Bineinteles ca nu mam lasat. Am mai platit cateva ore,noroc ca am dat peste un instructor super rabdator. In ziua examenului am luat un distonocalm si lam luat. :). Dupa am inceput sa conduc incet,tot timpul cu cineva langa mine pana miam facut curaj sa merg si singura. Fara grija ca frica dispare. DistanceKiss

imgimg
Postat: Thursday, December 1, 2016 1:05 PM
marivic wrote:
Pentru ca este sarbatoare si sunt libera....stiti voi......iar sunt bolnava Crazy
Sunt foarte racita...tusesc de-mi scuip plamanii nu alta....offff....am si o laringita de toata frumusetea...asa ca astazi de Sf.Andrei,mi-am propus sa nu ma dau jos din pat.Aseara,Bogdan mi-a facut o frectie cu Carmol,am luat aspirina,sare fierbinte pe piept si la somn;astazi ma simt mai binisor dar tusesc de mama focului.....Sper ca zilele acestea sa-mi revina si vocea caci fac repaus vocal.....Un pui de raceala mai afurisit s-a lipit de mine si nu vrea ca sa plece Cray Crazy sic
In rest......cum ma stiti......agitata,stresata si colac peste pupaza ma bagai vorba olteanului si la scoala de soferi....Iaca baba la volan hohot hohot
.....Am o frica de 20 de persoane.....Ce-oi face....Dumnezeu stie!angel angel angel
Fara frica mari, frica nu ii buna la volan. O sa vezi ca te obisnuiesti,cu timpul si cu practica trece frica. DistanceKiss

imgimg
Subiect: Clubul aspirantelor - 51
Postat: Monday, August 1, 2016 7:44 PM
NIco311985 wrote:
buna din nou nu am mai scris nimic cateva zile pentru ca nu stiu nici eu ce e cu mine de fapt .. am avut test pozitiv saptamana trecuta nu am ajuns la medic pentru ca nu am acte Le fac abia saptamana ce vine .. eu locuiesc in Madrid de o luna .. vineri am inceput sa sangerez exact ca menstra lunar a acelasi cantitate culoare durere ieri am mai facut un test tot pozitiv azi am facut un clear blue digital care zice insarcinata 1-2 saptamani nu mai stiu ce sa cred ce se intampla cu mine de fapt ? Simt ca o iau razna :(
poti sa te duci la urgenta sa te vada un medic de garda. Sa stii ca gravidele au dreptul la asistenta sanitara si fara acte. Asa ca poti sa te duci linistita la urgenta si o sati dea de acolo o hartie cum ca esti gravida,cu hartia mergi la administrativ sa te ia in evidenta si sa iti de a programare la medic.

imgimg
Subiect: Clubul Mamicilor - 1
Postat: Sunday, July 17, 2016 12:19 AM
lara_plus wrote:

Multumesc din suflet!!! Pot sa ma opresc din gandurile negre!!!! Mersi
nu ai de ce. Iti doresc sa ai o sarcina usoara. Sa stii ca de multe ori e mai safe un antibiotic,o anestezie sau o pastila de durere decat o infectie care poate avea urmari. Salutam mamicile si bebici DistanceKiss si va dorim tot binele din lume.

imgimg
Postat: Friday, July 15, 2016 5:03 PM
lara_plus wrote:

Mi a dat augmentin 625 mg. Unul la 12 ore timp de 5 zile. Pt durere nu iau nimic desi acum ma omoara
si eu am luat antibiotic in sarcina tot pentru o masea. Am facut si anestezie si bebele nu a avut nimic. Mia zis dentistul ca face anestezie anume pentru gravide.

imgimg
Subiect: Clubul aspirantelor - 51
Postat: Friday, July 8, 2016 12:58 AM
Lili Eu wrote:
Fetelor al meu sot a vazut la stiri azi ca tutunaru e anchetat intrun caz de malpraxis si a sarit cu gura pe mine ca gata nu mai mergem maine la el Lol dar eu tot vreau sa ajung maine la el sa vad ce imi zice ufff ma dat peste cap stirea asta NuImiPasa ma bate gandul sa ma interesez si de alt Dr pt cand o sa nasc sa am de unde sa aleg ma pus pe ganduri Big Surprise computerlove
Da e vorba de un copil de 7 ani care a murit. Mama zice ca ii vina doctorului ca sa asfixiat copilul la nastere. Doctorul zice ca copilul sa nascut cu o afectiune ce era inposibil sa se vada la ecograf. Totusi am auzit ca ii un medic foarte bun.

imgimg
Postat: Thursday, July 7, 2016 12:18 AM
gaza_mica89 wrote:
Buna seara dragi mamici
Astazi am împlinit o lunita ... Mul?umesc de sfaturi , am reusit sa ii mai dau bonnisan , dar ieri a vomat din nou dupa el, varsa in jet la scurt timp dupa ce mananca , dar asta numai cand ii dau înainte de masa picaturi , din fericire nu il doare chiar ff tare si nici foarte mult , sper sa treaca cat mai repede , va pupam
cu siropurile de colici si eu am patit daca ii dadeam insinte de masa varsa in get dupa ce papa. Indiferent de ce iam dat pt colici.

imgimg
Postat: Wednesday, July 6, 2016 4:46 PM
corinaalexandra wrote:
Zambila va pupam si noicomputerlove .ce mai faceti???DistanceKiss

Ioana laura
ce fetita mare ai computerlove si frumoasa foc coeur ...cum stati la capitolul dintisori???cand au dat canini cum a fost uff ???pupicicoeur

Nasmyne hmmmm cam asta e perioda lor intensa...si a mea a avut din plin....nimic nu o calma decat timpul....cand au trecut newclap asa ca rabdare si sa dea Dumnezeu sa nu prea aibe ca stiu ce greu e... Pupicicoeur

Mariuka pupiciiiiiCheek Kiss sa nu mai asculti de soacra ras tu stu ce e mai bine pt puiul tau Love

Rocsana ce mai faceti???

Gaza_mica cat are bebe??a vomat in jet sau a regurgitat laptic cu siropel?te pup coeur

Inna iloveyou va pup dulce computerlove coeur Adina il pupa pe Raul si ii trimite imbratisari(ii spune ca a fost cumintica ,chiar daca ieri cand a iesit in parc au venit 3 baieti la eaBig Surprise ,ea tot pe Raul il vrea SimplyLove)

mersi. Pana acuma are 8 dintisori. 4 sus 4 jos. Caninii inca nu io iesit,cred ca acuma se pregatesc sa iasa. O fost destul de ok cu dintii pana acuma. No facut febra nu nimic,poate un pic o fost mai agitata.DistanceKiss

imgimg
Postat: Tuesday, July 5, 2016 8:32 PM
Pacatosi tare colicii astia. Fetita mea no prea avut decat rar. Pupam bebicii sa treaca colicii DistanceKiss

imgimg