Hello fetele!! Nu prea am mai intrat si am pierit firul întâmplarilor!! Am multe pagini în urma. .. Ce mai este nou? Mie mi-a iesit analiza ok si este baietel . Crestem, ma simt mai bine însa obosesc repede si ma simt slabita!! Ceva teste noi?? Vine barza?? Va pup!!
|
Andia wrote:
Hello! Ce analiza de placenta?
Biopsie de trofoblast se nume?te. Pentru a vedea orice problema genetica la bebe... Dar o sa iasa bine.
|
Hello. Ce mai face?i? Va dau cu praf de gravidutza. Am facut ?i noi 3 luni;) Ieri am facut analiza de placenta.acum a?tept. În rest? Noutati?
|
Andreea06 wrote: Uh, bafta!! De ce e nevoie de asta? In loc de amniocenteza citisem ca sunt teste mai scumpe dar noninvazive.. gen panorama, dar asta mai mult pentru suspiciunile de cromozomi, daca iese rau dublu/triplu test.
Da ?tiu. Sunt si la sânge mult mai scumpe în jur de 3000 RON. Deja am facut. 1700 RON. Asa a vrut dr meu. Mi a facut anestezie generala s mi a luat din tesut placenta. E cea mai complexa analiza unde vede toti cei 46 de cromozomi.
|
lixandra_alexandra wrote:Buna Ioana, Stiu ca tu faci Clexane si vroiam sa te intreb daca cumva ti-ai facut hemoleucograma? Daca da, cum ti-au iesit trombocitele? Mie mi-au iesit cam mici si trebuie sa refac analizele si sa vedem daca scad foarte mult se pune problema sa imi scoata clexanul
Buna. Eu merg lunar la hematologie pt analize. Îmi face anticoagulantul lipici..din?ate ?tiu ?i aptt. ?i eu am hematom însa nu am cum sa opresc claxonul. Deja am oprit aspectul. Este exclus.e riscul prea mare.
|
Andreea06 wrote:Heei, cum te simti? 3 luni, acus imediat se vede ce e
Daa, a?tept sa vad ce este. ?i sa îmi treaca hematomul. Sapt viitoare fac biopsie de trofoblast gen amniocenteza.
|
Hello fetele!! Nu am reu?it sa citesc tot ce a?i scris! Ceva nouta?i? Noi gravidute? Va dau cu parfum de burtica de 3 luni ????
|
Andia wrote:
Aw, cat stai in spital? Sper sa fie totul bine pt tine si bebe!! :*
Mul?umesc! Pana mar?i cred. Avem rabdare acum.
|
Hello! Sunt Ioana ?i ma bucur ca am trecut de la aspirici la cele cu burtica! Am avut 2 sarcini pierdute!acum sunt la a treia ?i cu speran?a va fi totul bine! Acum fac tot tratamentul pt mentinere! Bebe are 8 saptamâni ??
|
Hello o!!! Mi-a luat ceva sa citesc totul din urma! M am internat la Giulesti de ieri fiindca aveam un hematom si trebuia repaus total la pat si stari de voms i greata la greu. Se pare ca hematomul s-a retras, ce bine ar fi si bebe creste este bine. Acum fac perfuzii. Asta e! Stau cuminte aici, oricum e foarte curat si am toate conditiile.Restul nu mai conteaza. Laura, am citit am tot ce ai scris! înca nu stiu ce sa cred dar poate cauza este ca nu aveti contacte destul de des! Însa înteleg ca sunteti de 12 ani împreuna! De atunci încercati?din ce povestesti tu, este fara vlaga si chef cam mereu! Tie ti ar trebui unul ca al meu, îti dai seama ce energie are la 23 ani??! Acum e pe tuşa si a luat o razna!! încearca cat mai des fiindca eu eram la ovulatie în ziua 11 dar am ramas cam la 10 zile dupa...deci nu s-a spart foliculul!! Nici nu ma gândeam ca as ramâne! Stiam ca s-a dus ovulatia si nici nu prea aveam voie imediat dupa chiuretaj! Dar daca asa a vrut bobita sa vina 😊😊 Va pup si astept teste pozitive!!!
|