Isa294 wrote:
Felicitari pentru testele pozitive! Analiza de sange nu doar confirma sarcina, dar urmarind valorile hcg in evolutie poti verifica dezvoltarea corespunzatoare pana la momentul confirmarii ecografice, cum zicea freya dupa 6 saptamani.
Mulțumesc amandurora pentru răspunsuri! Pe 30.06 m.am programat la eco și poate până atunci am curaj să merg și la sânge. Ieșind Viola slab pozitiv, aveam dubii🙊 Mulțumesc!
|
Buna ziua tuturor! Din nou🙊 îmi cer scuze daca nu este locul potrivit, dar știu că aici scrisesem data trecuta și am primit răspuns. Va întrebasem despre testele Viola. Ei bine, in dimineața asta(ziua 25 cm cu test ovulație pozitiv în ziua 12) am avut 2 teste barza, normal și ultrasensibil, clar pozitive din primul minut și un viola slab pozitiv. Știu că este recomandata analiza de sânge dar îmi este teama rău de ace, deși lucrez cu ele🙊 După cât timp pot merge la eco? Sunt șanse ca 2 teste sa fie fals pozitive? Mulțumesc!
|
[quote=deme]
Eu luasem in calcul și cele 2 zile. O speranță în plus❤️ mulțumesc mult mult de tot🤗🤗🤗
|
[quote=deme]
După teste și aplicație, ar fi ziua 10-11. Este prima luna când am făcut teste de ovulație și au ieșit cele mai intense liniuțe în ziua 12 și 13...acum fiind ziua 22. M-a pus pe gânduri faptul că până acum pieptul nu era nici atât de sensibil, nici atât de greu, nici atât de mărit. Am făcut consult la începutul lunii martie și toate analizele erau în regulă. Urmează consult joi, 19.05
|
@deme mulțumesc mult pentru raspuns🤗 asta ar înseamnă că nu mai are rost sa sper pentru luna asta sau să repet test daca întârzie menstruația? Văzusem și experiențe în care viola au dat rateuri și atunci am zis să întreb totuși.🙊
|
Buna tuturor! După muuulte zile in care am citit "conștiincios" discuțiile de aici, am decis sa scriu pentru a cere o părere. Sper că scriu unde trebuie🙊 Am crezut că sunt micuța de ani, dar am văzut că sunt pe aici mămici de aceeași vârstă sau apropiate☺️ Am regăsit în câteva mesaje testele Viola, dar nu ceva clar, daca sunt atât de bune pe cât se spune sau nu. Este a 3-a luna de când "aspir la o minune" și, după un test barza slab pozitiv luna trecută cu 6 zile de întârziere, luna asta am decis sa iau teste Viola, după sfatul unei colege, și, în ziua 9 după ovulație(așa cred) a ieșit negativ... Este a doua luna când mă doare pieptul exagerat, de acum 2 zile am mici înțepături in ambele ovare și ca niste furnicături in abdomenul inferior. As putea spera la bebe? Ce teste as putea folosi care sa detecteze cat se poate de devreme? Mulțumesc 🤗🤗🤗
|