Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Cand a venit timpul sa comand invitatii la botezul Ruxandrei, nu prea mi-a placut nimic de pe piata. Destul de lipsite de inspiratie, nu? Sau, in fine, poate nici nu am umblat eu destul. Pana la urma am apelat la niste amice care si-au deschis de curand o firma de organizari evenimente. Ia uitati ce idee au avut. Am tinut neaparat sa va arat invitatia, pentru ca mie mi s-a parut tare speciala. Ce ziceti? Le multumesc amicelor mele care au avut o asemenea idee superba. oana_nicole attached the following image(s):
|
|
| Textul de pe invitatie suna cam asa:
Dati-mi voie sa ma prezint:
sunt fiica familiei.................. si ma cheama Ruxandra-Maria
O data cu venirea mea pe lume va spun : Bine v-am gasit!" si va invit la botezul meu, sambata 4 martie 2006, la biserica ......................, la orele 15:00. unde ma vor tine in brate nasii mei .............................................
Pentru a ne cunoste mai bine va astept cu drag la petrecerea care va avea loc la restaurantul ........ la orele 19:00.
A, si a textul a fost scris cu un caracter tare simpatic, care in loc de punct punea floricica si in loc de cratima punea o albinuta. Nu stiu cum se numeste caracterul, e din Adobe. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Foarte frumoase invitatiile Oana.
Nici mie nu mi-a placut ce era pe piata, asa ca mi-am facut eu singura invitatiile, simple, dar finutze (cel putin asa ni s-au parut noua ).
O sa pun si eu poze imediat. Invitatia a fost sub forma unui patrat, cu colturile rotunjite, iar ca si constructie provenea dintr-o jumatate de coala de A4, taiata pe verticala.
A fost impaturita in 3, partea de deasupra era cea cu pozele, partea de mijloc e a 2-a poza postata, iar ultima parte e a 3-a poza.
Nu au fost cine stie ce, destul de simple, dar noua ne-au placut si au fost creatie proprie AdrianaC attached the following image(s):
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Oana_Nicole, ne pot ajuta prietenele tale cu niste invitatii de botez pentru Sasha?
Imi poti lasa un nr de tel pe PM sa luam legatura? Multumesc frumos. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Frumoase invitatii...
Asa au aratat ale noastre, iar cartonasele care stateau pe masa, cu numele invitatilor, erau la fel.
kali attached the following image(s):
|
|
| taki wrote:Oana_Nicole, ne pot ajuta prietenele tale cu niste invitatii de botez pentru Sasha? Imi poti lasa un nr de tel pe PM sa luam legatura? Multumesc frumos.
Cu cea mai mare placere, Alina. Iti trimit PM. |
|
| kali wrote: Asa au aratat ale noastre, iar cartonasele care stateau pe masa, cu numele invitatilor, erau la fel.
Foarte dragute invitatiile, kali. |
|
| oana_nicole wrote:Cu cea mai mare placere, Alina. Iti trimit PM.
Mercik! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| oana_nicole wrote:
Foarte dragute invitatiile, kali.
Saru'mana |
|
| Oana_Nicole, marti am sa iau legatura fetele pt invitatii. Marti dimineata, ma duc la biserica, la Sf. Ciprian si daca preotul imi da ok-ul, ma duc sa ma intalnesc cu ele sa dau " drumul invitatiilor! |
|
| Am facut invitatii din hartie cerata, gen diploma, cu poza fetitei.
Pun poza imediat... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Taki, asteptam poza.... |
|
| Miri wrote:Taki, asteptam poza....
Scuze pentru intraziere:
|
|