Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cine-i Seche?
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| kali wrote:Cine-i Seche?
|
|

| ...poate vreau si eu ceva de la el si nu stiu... Serios, e sotul tau, Nico? |
|

| kali wrote:...poate vreau si eu ceva de la el si nu stiu... Serios, e sotul tau, Nico?
Claudiul, sotul Monicai mi-a botezat sotul ( fata miel.. imi ramai datoare Monica!!!!!) Seche pentru ca suntem din Bacau. Deci nu sunt maritata cu Sechelariu, ptiu, ptiu de asa nenorocire. |
|

| g_nicoleta2000 wrote:Claudiul, sotul Monicai mi-a botezat sotul ( fata miel.. imi ramai datoare Monica!!!!!) Seche pentru ca suntem din Bacau. Deci nu sunt maritata cu Sechelariu, ptiu, ptiu de asa nenorocire.
... si eu care ma gandeam ca mi-am descoperit noi rude... ti-am zis ca am rude in Bacau? Suntem off-topic rau. Tre' sa luam masuri. |
|

|
Pe cine, chiar pe Seche? |
|

| |
|

|
pai, sa-ti traiasca fericiti! El nu este febletea mea dar probabil in familie o fi mai altfel. Si ca sa nu fim off topic sa precizam ca Seche are tipografie dar nu cred ca face invitatii de nunta. |
|

| Fam. e mare, iar eu nici macar nu-l cunosc pe seche in cauza... sunt alte persoane cu acelasi nume de fam. de care am fost apropiati... asa ca individul in cauza mi-e absolut indiferent. Oricum, nu conteaza... credeam ca poate-poate suntem ceva rude si nu stim
Spor la gasit invitatiile pe care le doresti.
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/30/2006 Mesaje: 381
| g_nicoleta2000 wrote:Stati pe loc! nu plecati nicaieri inca! Momentan gradina trece prin coafatul de primavara si nu-i frumos sa o deranjezi de la epilatul de ramurele si frunze vestede. Dar din luna mai dam GO la musafiri. Si daca Clau tine neaparat sa ma cunune ma mai pot marita inca odata.
Hai ca te-am speriat putin! Nu venim asa devreme...asteptam sa se mai incalzeasca...sa lasam copii in voie sa se alerge in gradinitza....si noi... (pacat ca nu e un smile cu gratar)...CE ZICI?
|
|

|
Important este ca este gratar la livada, ce ne mai trebuie si smile. |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Mai... sa moara omul de ras cu voi, si alta nu... Nico, pe 01 mai la ora 0 suntem la voi la usa!!! si aduc si toata echipa de la Galati!!! |
|

|
sa o vad si pe asta |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| g_nicoleta2000 wrote:sa o vad si pe asta
scuze moderatoarei pt off topic!!! |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Mai, mai ce distractie pe aici! Si? Tineati secret, asa-i? Nico, vrei nu vrei dar nu scapi nici de noi! |
|
|