Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| La ce firma anume ati apleat in vederea obtinerii invitatiilor de nunta?Stiti cumva in Bcuresti cateva centre care fac invitaii de nunta mai deosebite? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Nici un raspuns la intrebarea Stelutzei? Eu caut o firma care sa faca invitatii de nunta cu flori de primavara si nu reusesc sa gasesc. Dau numai peste invitatii clasice cu auriu si argintiu. Nu are nici una dintre fete imprimerie sa scot si eu 15 invitatii mai altfel decat cele clasica? |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| g_nicoleta2000 wrote:Nici un raspuns la intrebarea Stelutzei?  Eu caut o firma care sa faca invitatii de nunta cu flori de primavara si nu reusesc sa gasesc. Dau numai peste invitatii clasice cu auriu si argintiu. Nu are nici una dintre fete imprimerie sa scot si eu 15 invitatii mai altfel decat cele clasica?
Invitatii super vazusem anul trecut la un magazin de stampile in Iasi, erau din Franta parca. Costau cam 5 -6 ron/bucata. Nu stiu daca mai au, pot sa intreb. |
|

| danab wrote:
Invitatii super vazusem anul trecut la un magazin de stampile in Iasi, erau din Franta parca. Costau cam 5 -6 ron/bucata. Nu stiu daca mai au, pot sa intreb.
Daca poti sa te uiti ar fi super. Vreau invitatii color cu flori si frunze verzi, nunta va avea loc in aer liber si invitatiile trebuie sa fie in ton cu locatia. daca ai un aparat digital sa faci o poza ar fi si mai bun; daca nu poti sa-mi spui unde anume si-mi trimit neamurile iesene la cercetat magazinul cu pricina. 5-6 ron la 15 invitatii sau poate chiar mai putine nu-i mult, deci si pretul este super. Si intreaba-i daca fac si imprimarea cu toate ca mi-ar placea mai mult ca mirele si mireasa sa le scrie personal. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/30/2006 Mesaje: 381
| g_nicoleta2000 wrote: Vreau invitatii color cu flori si frunze verzi, nunta va avea loc in aer liber si invitatiile trebuie sa fie in ton cu locatia. .
Mai Nico...ce surprize mai pregatesti in cap'sorul ala al tau? Ori te apuci de cununat? Sau vrei sa mai faci o data nunta?(in trei....sa-ti tina Alex trena... ) |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| _ _ _
SURSA |
|

| _ SURSA
 SURSA |
|

| Parerea mea Kiki , e ca sunt SUPER cele cu albinutele si cele cu cala. |
|

| Si mie tot aia cu albinutzele mi-a placut |
|

| Kiki, saru'mana. Nici nu stiam ca exista site de invitatii .
Bontocel draga, daca esti curioasa cine-i mireasa te invit in luna mai la Bcau ca sa-ti potolesti curiozitatea.
Multumesc mult de ajutor. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| g_nicoleta2000 wrote:Kiki, saru'mana. Nici nu stiam ca exista site de invitatii  . Bontocel draga, daca esti curioasa cine-i mireasa te invit in luna mai la Bcau ca sa-ti potolesti curiozitatea. Multumesc mult de ajutor. Nu inteleg nimic si gata! Bontocel, sa ma tii la curent cu noutatile (nu la 220) |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Nico, mama, te mariti?!? Ca vrea Clau sa-l cunune pe Seche... |
|

| leut wrote:Nu inteleg nimic si gata! Bontocel, sa ma tii la curent cu noutatile (nu la 220) Te tin ...te tin.... la curentul de la geamul masinii. .....poate poate mergem cu totii la "gradinitza de vis" a lui seche (ca ne-a "disperat" cu invitatiile...o sa zica ca suntem neseriosi daca nu venim)....si vedem care e treaba cu nunta |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Oooooooo...spune ziua plecarii si gata! I-o facem? |
|

| leut wrote:Oooooooo...spune ziua plecarii si gata! I-o facem?
Stati pe loc! nu plecati nicaieri inca! Momentan gradina trece prin coafatul de primavara si nu-i frumos sa o deranjezi de la epilatul de ramurele si frunze vestede. Dar din luna mai dam GO la musafiri. Si daca Clau tine neaparat sa ma cunune ma mai pot marita inca odata. |
|
|